En yakın arkadaşıma garip şeyler hissetmek?

2.5-3 senedir yakın bir erkek arkadaşım var. Kendisi bazen benimle sevgili olmak hakkında konuşurdu ama ben en yakın arkadaştan sevgili olmaz kafasında olduğum için hep bunu savunurdum. Ama yine de onunla nasıl olurdu diye düşünüyordum bazen ve bunu ona söylemiştim, çok şaşırmıştı. Bu böyle devam etti yine arkadaşlığımız devam ederken hep birbirimize laf atardık bu konu hakkında işte beni seviyor musun falan diye genelde de o yapar ben yüz vermezdim. Sevgililiğin nasıl bir şey olduğunu merak ediyordu ve birini buldu ama kızla hiç ilgilenmiyordu ne cevap veriyor ne yanına gidiyordu biz arkadaş grubumuzla hep beraberdik bu durumda sevmediğini düşündüm ve önceki ilişkimde çok iyi bir ders aldığım için kıza bunu yaşatma sevmiyorsan ayrıl demiştim. Şimdi yakınlar sanırım tam bilmiyorum hiç sormuyorum o konuyla alakalı bir şey ama şimdi de sanki işler terse dönmüş gibi bu sefer benim aklıma geliyor. Ama asla sevgilisi olan bir erkeğe yakınlaşıp duygularımı açmam. Belki de boşluktayımdır. Genelde bu çok oluyor ama yaşamak istemediğim şeyi başka bir kıza yaşatmak hiç istemem. Ne yapmam gerek bilmiyorum bu düşüncelerim gidene kadar uzak mı dursam yoksa kafamda mı büyütüyorum. Olsak iyi olurdu ama sevgilisi var. Bu cümleyi kurmak beni kötü mü yapıyor bilmiyorum ama duygularımı yönetemiyorum fakat tutabiliyorum. Yani yargılamadan önce lütfen sevgilisi varken ayırmaya çalışacağımı falan düşünmeyin. Sadece çok aklıma geliyor ve googleda aratmak istedim burayı buldum nasıl bir tepki alacağımı bilmiyorum. Umarım anlatabilmişimdir derdimi.
En yakın arkadaşıma garip şeyler hissetmek?