Biz sevgili olalı 2 ay oldu ve aynı şehirde olmamıza rağmen 2 kez buluştuk sadece ve bu çocuk benimle evlenmek istedi ailesine falan anlatmış beni ailesiyle tanıştırmak istedi hemen seni istemeye gelelim vs. Daha birbirimizi tanımadan evlenmek istedi bende üniversiteye gittikten sonra evlilik düşünürüm şu an düşünmüyorum dedim ve çocuk bi anda sert davranmaya başladı bundan sonrada hep böyle olcam dedi bende o zaman bende yokum dedim ve ortak bı kararla bı anda ayrıldık daha sabah annemle tanıştırcam diyordu şu an bana tekrar yazsa vs. Ne yapmam gerekiyor ya da ben yazmalımıyım hâlâ ona karşı boş değilim onunda öyle olduğunu düşünüyorum 🥺
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne yapman gerekiyor sence? Onun istedigi bir seyi istemedigin icin sert davranan aksilik yapan birine tekrar eyvallah etmeyeceksin sanirim.
Hayır ben gidip bişey demem ama tekrar barışmak isterse ne demem gerekiyor hâlâ seviyorum onu
Senin ne istediğin ve ne düşündüğün onun umurunda olmasa bile mi?
Bende böyle dedim sürekli ve sonunda böyle oldu işte sözde benden başkasıyla hayal kuramazdı
Yangindan mal mi kaciriyormus ne acelesi varmis
Yemin ediyorum bende böyle söyledim 😂Ama bilmiyorum sanırım ailesi çok baskı yapıyordu bı an önce evlen diye ama benim anlamadığım çocuk daha 21 yaşında neyin acelesi buu
Ben senin yerinde olsam uzak dururdum. 21 yasindaki bir cocuga evlen diye baski yapan bir aile de bence patolojik vakadir. Kendini yakarsın benden soylemesi
Bile bile yapmam bunu her zaman mantık önemli
Tek derdi evlenmekmis sevseydi gerçekten bırakmazdı seni ne bu acelesi yani boş ver sen yazma
Off bende böyle düşünüyorum aslında biraz ailesininde etkisi var bu konuda bunu evlendirmek istiyorlar daha 21 yaşında 🤷 gerçekten sevseydi beklerdi demi off ama kendimide suçluyorum çok karışık kafam
Sen evlenmek istemiyorsan hiç yazma o yazarsa da henüz erken olduğunu daha birbirinizi tam tanımadığınızi şöyle eğer seviyorsan bu durumu ona kabul ettir başka seçeneğin yok
Bende öyle yaptım ondan sonra çocuk gerçeklerle yüzleşti beni naz yapıyor falan zannediyor ve istememe rağmen hergün yalvarıyordu en son öyle bı açıklama yaptımki çocuk çok güzel idrak etti ben eğer beni seviyorsan beklersin üniversite bitince evleniriz aramızda bı sorun olmazsa ama hemen evlenceğin birini arıyorsan o kişi ben değilim dedim çocuk çok güzel idrak etti bı kac konu daha açtı hemen ayrıldık bu söylediğimden sonra
Sen kendini hic suçlu hissetme valla en doğrusunu yapmışsın
Teşekkür ederim
Evlenmek istemiş sende şu an düşünmüyorum dediğin için bırakmış
Sevse üniversite okuyana kadar beklerdi demi
Tabii
O zaman kendimi suçlamamalıyım deyilmi
Bence isteği saçma sen iyi yapmışsın
Evet sonuçta çocuk oyuncağı değil
Evet, bence doğru bir ilişki değil
Aslında hayalimdeki kişiydi bütün özellikleri hemde acaba kaçırdım mı çocuğu 🤦😂🥺
Orasını bilemem artık
🤷
Önce üniversiteye git
Bencede en doğrusu
Hayatın ne getireceği belli olmaz hayatına devam et 😏👍
Böyle hayırlıdır inşallah
İyi şanslar 😏👍
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ne acelesi varmış
Bunu bende bilmiyorum
Çok hızlı ilerlemiş
Hemde çok
Salla gitsin uğraşma
Öyle yapıyorum zaten😂Tepkisizim dönmek istermi sence tekrar yazsa falan ne yapmalıyım ya da ne yapmamalıyım
Takip et özelden konuşalım istersen bana kalırsa yazmasını bekle ağırdan al yüz verme
Bu bi strateji falan değil huyum kurusun yazmam zaten 😂
😂😂 yazma zaten o eşşek gibi yazacaktır
Yazarmı diyosun şimdi 😂
Yazar diyorum kesin
İnşallah yazar yaaa şu an bile mutlu oldum 😂 aptal aşık dnsnssnsn
😂😂😂 yazar yazar merak etme sen
😂
Ne güzel
Güzel olan ne
Ömrümü yiyorsun takip etsene benine diyeceksen bütün de
Pisssttt lütfen görüyorsan bunu cevap verirmisiiinnnnn
Sal gitsin
Tekrar dönmek isterse pekii
Tutarlı biri değil ama sanırım nekadar çıktınız
2 ay oldu 2 kez buluştuk daha doğru dürüst tanımıyoruz birbirimizi
Evet işte o yüzden çok kafana takma
Yok ya çok takmıyorum daha önceden tedbirimi aldım kendimi alıştırmıştım biliyordum az çok tahmin ediyordum böyle olacağını
Evet zatrn sağlam papuc değil bence
Ya niye öyle dedin şimdi 😂aksine çok delikanlı efendi biriydi 😂😂
Öyle ya belli
Ozleden yaz istersen
Bilmiyorum 😂
Bu uygulamayı ilk defa kullanıyorum nasıl yazılıyor özelden bilmiyorum
Takip et brni sonra yazabilirsin
Pisttt