Buraya yazmasaydım kafayı yiyecektim artık?

Ben 8 aydır evliyim ama sevgiliykende birlikte yaşıyorduk toplamda 1 yıl 3 aydır beraberiz. Eşim 30 ben 24 yaşındayım Eşim bekarken çok çapkınlık yapmış. Benimle beraber olmaya başladığında ona yaşadığım bütün acıları anlattım aynı şeyi yasatmayacaksan hayatıma gir dedim ben ağladım Benimle beraber agladi söz verdi mutlu edeceğine. Bu zamana kadar kimseye dönüp baktığını mesajlastigini görmemiştim. Taa ki Nisan ve Mayıs ayına kadar. 1 tane kadını takip edip fotolarına beğeni atmıştı listesinde buldum. Bana normalde açık giydirmez evde bile acik giysem bu ne hal der makyajima bile laf yapar ruj bile sürdürmez Benimle dışarı çıktığında etrafı keser biri bana bakıyorsa gözleriyle adamın ağzına sıçar dövmek ister. Böyle Bi insan. Ama bana giydirmedigi şeyleri giyen kadını beğenmiş göbeği açık beli açık göğüs dekolteli elbiseli. ortalığı yıktım hıçkıra hıçkıra ağladım evi terk ettim ellerim titredi gördüğümde kaldıramadim çok kavgalar ettik özür dileyeceğine üste çıktı hoşuma gitti beğendim dedi ben çirkin Bi kadinmiyim dedim ben ona sevgimi göstermekten hiç çekinmeyen biriyim suçsuz dahi olsam ben özür dilerim o olmadan uyuyamam her daim ilgilenirim ilgi beklerim. Ona karşı çok sadigim. Eşim normalde ben istemediğim için instagram kullanmıyordu aşçı kendisi. bana dediki acicam ama sadece yaptığım yemek tabaklarini paylasicam tamam dedim Ama sözünde durmadı ilk kez böyle bisey yaptı çok kavga ettik dovustuk bosanalim dedi falan filan tam barıştık derken dün akşam yine kavga ettik çünkü ben 1 kadını beğendiğini sanıyorken 6-7 kadını beğenmiş hepsi de yabancı ve her yerleri açık. Yine beynime kan sıçradı bana ağıza alınmayacak şeyler söyledi son gördüğün kadından sonra kimseyi beğenmiş olsaydım ağzıma sıç dedi hoşuma gittiler fiziklerini beğendim oldu mu dedi. En son dogrumuydu söylediklerin dedim seni sinir etmek için söyledimBi tamam özür dilerim bidaha söz yapmicamdedi barıştık ama hala korkuyorum nasıl davranmaliyim bundan sonra?:( fotolar aklımdan gitmiyor:(
Buraya yazmasaydım kafayı yiyecektim artık?