Yarın vizem var ve ben çalışmamak için elimden geleni yaparken ilkokul ortaokuldaki arkadaşların instagram hesaplarına göz atma kararı aldım. Bazılarının hesabı açıktı. Şöyle bir baktım da kendimi çok yetersiz tek başarısı üniversite kazanmak olan biri olarak gördüm. Onu da zaten zar zor okuyorum sadece okula gidip gelerek sınavlardan da ortalama bir şeyler yaparak. Çevrem yok. Doğal olarak sosyal hayatım da yok. Evden okula okuldan eve sadece. Çekingen bir tipim zaten. Herkeste kendi grubunu kurmuş ve şöyle bakıyorum hani bakınca anlaşılır ya ve dersin ki o da benim gibi çekingen duruyor sonra bir bakıyorum onun da arkadaş çevresi var. Bir ben kalmışım gibi bir ben böyle fazla bir başarısı olmayan biriyim sanki. Hani deseniz ki akademik hayatına önem veriyor musun? O da yok bağımlı gibi hatta gibisi de fazla instagram da takılıp duruyorum. Hayatımda napacağım bilmiyorum. Bazı planlarım var ama gerçekleştirmek için cesaretim de yok. Çünkü zaten üniversiteyebir yıl geç başladım dahası hazırlık sınıfı olan bir bölüm olduğu için iki yıl hazırlık okudum. Başka bir bölüm olsa çoktan bitmek üzereydi ama 22 yaşımda 2. sınıf üniversite okuyorum. Kısacası kendimi başarısız hatta ezik olarakta görüyorum. Biliyorum herkesin hayatı farklı herkesin yaşaması gerektiği olaylar farklı zamanlarda olur ama bilmek yetmiyor bazen. Daha çok yazarım da sadece buraya bir kısmını anlatayım ve sonuna kadar okuyan olursa cidden tebrik ederim😅. Belki benim gibi hissedenler yaşayanlar vardır teselli buluruz.
Sadece buraya yazasım geldi?
Güncellemeler
8 ay
Son sınıfa geldim ağlaya ağlaya ve bırakıyorum okulu artık daha fazla stres yaşayamam onun yerine ataması bir tık daha kolay olan tıbbi sekreterlik okuyacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende öyleyim okuldan başka aktivitem de yok zaman da bulamıyorum saçma bi şekilde ne okuyorsun
Dimi sanki gün 5 saatlik gibi ve sadece okulda geçiyor ve ilahiyat okuyorum sen
Hukuk okuyorum telefonu bırakarak işe başlayabilirsin ben bu yüzden burası harç sosyal medya kullanmıyorum yoksa takılıp kalıyorum reelslerde sil kapa ya da yapabilirsen sınır koy ve aktivite edinmeye çalış arkadşalarınla aktivite yapmaya çalış imkanın el verdiği ölçüde örnek lunaparkagitöek bir şeyler yapmak piknik yapmak vs
Dışarıyı gör ki ufkun açılsın açıldıkça bi uğraş edinmeye başlarsın
Ya bizim okul ilahiyat olduğu için midir bilmiyorum ama aşırı ciddi bir havası var hocalar bile diyor bu kadar ağırbaşlı ciddi olmayın açılın diye birde ben 4 yıldır okuldayım zaten ve herkes kendine göre birisini arkadaş edinmiş ben kimseyi edinemedim
Bende 2. Sınıfım hazırlık okumadım ama okuldan da arkadaş yapamıyorum pek çevrem yok oda arkadaşlarım ile takılıyorum bende aynı bölüm zaten 2si ama herkes gruplaşmış ya aralarına girmek zor gibi değişik şekilde kimse ile de konuşmak istemiyorum okuldan liseden beri hep daha çok sanal arkadaşlıklar hoşuma gitti asosyal takıldım ve şimdi re en yakın arkadaşım sanaldan tanışıp 3 yıl sonra real olduğum kız
Mal havalı geliyor buradakiler
Lisede ben gayet açık biriydim genellikle herkesle konuşur takılırdım gerçi liseden bir tane arkadaşım kaldı onla da ben başka şehire gittiğim için sanaldan devam ediyoruz neyse işte üniversite de hiç öyle olmadı cidden affalladım ve okuldakileri gördükçe dediğin gibi hiç konuşasım gelmiyor yurtta da kalmıyorum ben edinebileceğim çevre hiç yok yani
Benimde öyle liseden 2-3 tane kaldı o da konuşmuyorz bile hep nadir
Bilmiyorum aynı şehirden edin farklı bölümler olur farklı üni aynı şehir olur
Tabi olur ama hevesim kalmadı bir şeye artık vize haftasının etkisi de olabilir
Olabilir beniöde artık zamanım yok ders çalış o zaman sen benimde sınavlara az kaldı ben hiçbir şey bilmiyom yıllık sistem bi de
Benim yarın sınav var ve daha konunun girişine yarım yamalak çalıştım 🤦🏼♀️
Sabahla çalış de hayde allah zihin açıklığı versin
Geç kalmışlık hissi falan
Aynen hem de her şeye şu an bile vizeye çalışmakta geç kaldım 5 saattir konunun giriş kısmındayım🥲
Yat uyu ahzjdnd
Rahat olcan kibar kibar konuşcan olay bu aslında
Rahat olma kısmı zor benim için yani bir kişiyle biraz zaman geçirmem lazım ısınınca tüm o çekingenliğim gidiyor
Kalorifer gibisin yani haaa çözdüm seni
Ayy hiç gülesim yoktu ama doğru mxkdldldld
😀😀