Sadece buraya yazasım geldi?

Yarın vizem var ve ben çalışmamak için elimden geleni yaparken ilkokul ortaokuldaki arkadaşların instagram hesaplarına göz atma kararı aldım. Bazılarının hesabı açıktı. Şöyle bir baktım da kendimi çok yetersiz tek başarısı üniversite kazanmak olan biri olarak gördüm. Onu da zaten zar zor okuyorum sadece okula gidip gelerek sınavlardan da ortalama bir şeyler yaparak. Çevrem yok. Doğal olarak sosyal hayatım da yok. Evden okula okuldan eve sadece. Çekingen bir tipim zaten. Herkeste kendi grubunu kurmuş ve şöyle bakıyorum hani bakınca anlaşılır ya ve dersin ki o da benim gibi çekingen duruyor sonra bir bakıyorum onun da arkadaş çevresi var. Bir ben kalmışım gibi bir ben böyle fazla bir başarısı olmayan biriyim sanki. Hani deseniz ki akademik hayatına önem veriyor musun? O da yok bağımlı gibi hatta gibisi de fazla instagram da takılıp duruyorum. Hayatımda napacağım bilmiyorum. Bazı planlarım var ama gerçekleştirmek için cesaretim de yok. Çünkü zaten üniversiteyebir yıl geç başladım dahası hazırlık sınıfı olan bir bölüm olduğu için iki yıl hazırlık okudum. Başka bir bölüm olsa çoktan bitmek üzereydi ama 22 yaşımda 2. sınıf üniversite okuyorum. Kısacası kendimi başarısız hatta ezik olarakta görüyorum. Biliyorum herkesin hayatı farklı herkesin yaşaması gerektiği olaylar farklı zamanlarda olur ama bilmek yetmiyor bazen. Daha çok yazarım da sadece buraya bir kısmını anlatayım ve sonuna kadar okuyan olursa cidden tebrik ederim😅. Belki benim gibi hissedenler yaşayanlar vardır teselli buluruz.

Güncellemeler
8 ay
Son sınıfa geldim ağlaya ağlaya ve bırakıyorum okulu artık daha fazla stres yaşayamam onun yerine ataması bir tık daha kolay olan tıbbi sekreterlik okuyacağım
Sadece buraya yazasım geldi?