4 yıllık uzak mesafe ilişkim var, sadece 3 kez görüştük. Bu durumda ne yapacağım?

Eğer bir şeylerin iyiye gitmediğini farkettiysen bunu düzeltmek için çaba göstermelisin fakat sen zaten bir şeyler deniyor durumu açıklıyor konuşuyorsun ama karşı taraf buna çözüm bulmak istemiyor o yüzden gerçekçi bir çözüm düşün ve ayrıl
Başlarda ben böyle davranıyordum şimdi bunun intikamını alıyor olabilir mi
Hayır çünkü bunun intikamını almak istiyor olsa spontane gelişen bir aramada senin iyi olmadığını bildiği halde gerilmez
Ayrıca intikam almak istiyor olsa da bu yine kötü bir karakteristik özellik
Gerçekten herkes nasıl Kolayca ayrıl diyor. En zor zamanımda o vardı Yanımda ve onun için çok fazla emek verdim her gün onu düşündüm. Ayrılmadan bir yöntemi yok mu Redman yardım et bana
Dostum öncelikle psikiyatri doktordur ilaç verir ve ben kendimi psikolog sanmıyorum kız bu kadar zaman geçirmesine rağmen hep sıkıntılı bir ilişki olduğunu söylüyor karşı taraf da kendisi de pek saygılı bir ilişki yürütmemiş iki taraf da bu geçen zaman içinde birbirlerine nasıl davranması gerektiğini çözememiş rastgele geçirmişse bu zamanı içinde hissettikleri doğru hisler olmayabilir kaldı ki kız da artık ne yapacağını bilmiyor durumda erkek ise artık bıkkın durumda bu yüzden iki taraf için de doğru olan sağlıksız bir ilişkiyi zaman için evliliğe dökmektense ayrılmak ya da düzeltmek için saygı sınırlarını tanımak olmalı
4 yıllık uzak mesafe ilişkisi olduğu için olamaz mı düşünün yan yana geldiğiniz gün sayısı 10 gün.
Hayır kendi bakış açınla buradaki herkes gibi benim onu ayırıp kendime çekmeye çalıştığımı düşünüyorsun ama yanlış ilişkileri doğru ilerlemiyor bunu kabullenmeleri gerekiyor öncelikle ve bunın üzerine ciddi kalıcı çözümler gerekli bu çözüm evlilik değil ya da ilişkiyi daha da kötüye götürüp iki tarafı daha da yormak üzmek değil bence direkt ayrılmak yerine bunun üzerine konuşmak çok daha mantıklı olur ama yine saygısız ilişki için aynı şeyler yaşanacaktır o yüzden benim fikrim bu ama kendisi zaten birçok şey düşünmüştür
Yan yana gelindiği zaman bunları oturup konuşmak çok daha mantıklı olacaktır o zaman bunu öylece uzaktan konuştuğunuz sürece sizlere daha da zarar verecektir bir süre ilgisiz kalıp değerini onun hayatındaki yerini hissettir sonra da bunları konuşmak için buluşmalısın
Ben buluşmaya çağırıyorum.. Hatta yanıma gelebilmek için fazla fazla mesaiye kalıyordu. Bu beni sevdiğini göstermez mi?
Bak ablacım çocuğun sevgisine sana verdiği değere asla bir şey diyemem aradan geçen 4 yılı yaşayan sizsiniz ama bu yılın yüzde kaçında saygı vardı karşılıklı anlayış ve doğru bir sohbet vardı burası biraz muamma gibi çünkü senin geçmişteki tavırların onu sıkmış ve artık her şeye gerilmeye başlamış ilişki sürekli bir gerginlik içinde devam ederse arkasından alışkanlığa döner bunlar da şiddete yol açar yani kısaca aranızdaki saygı eksikliğinden kaynaklı bir sorun bu durum ve bu durumu çözecek tek şey buluşup birbiriniz için verdiğiniz yaptığınız değeri sevgiyi veya zamanı değil saygıyı konuşmak
Çok haklısın
Bir şey de diyemiyorum çünkü saygısızlığı ben başlattım o kadar pişmanım ki o beni o kadar severken kıymetini bilemedim şimdi bıktı benden
Ayrıca aranızdaki diğer sorunları görmek için de biraz daha gerçekçi olmaya çalışın hatalarınızı görmezden gelmeyin çünkü hatalar yapılabilir aşılabilir şeylerdir ama saygısızlık anlık olarak tahammül edilemez bir şeydir bu da ilişkiyi her seferinde daha da öldürecektir
Çok konuştuk inanın ben çok güzel dille anlattım ama onun beni kaybetmekten korktuğunu görmeye ihtiyacım var onu göremezsem sürekli depresif davranıyorum
Aslında senin için önemi sana verdiği değer ve seni sahiplenme seni koruma senin için verdiği değeri göstermesi ile ilgiliyse aslında senin ihtiyacın olan şey o değil onun vereceği ilgi olur bu da seninle alakalı bir durum kendini küçük görme özgüvensiz olma baksana bir kişi seni bu kadar kırıyorken sırf onun ilgisi sahiplenmesi koruması ilgilenmesi için kendinden ödün veriyor kendine acı çektiriyorsun ona muhtaç olduğuna inanırsan aranızdaki bağ sevgi bağından başka bir şeye dönüşür
Siz psikoloji mi okudunuz çok mantıklı cevaplar veriyorsunuz.
Şu an engeli kaldırdı yazıyor. Bin kere de desem aynı yere geldik beni sinirli yapan bu artık kaldıramıyıcam yazmış
Hayır sadece insanları anlamak ve onlar gibi düşünmeyi seviyorum
Diğer yorumlarda gördüm tekrar kendini ifade etmek için yazmana gerek yoktu yorma bu kadar kendini
Bence artık uzak mesafeden dolayı birbirimizin hayatındaki önemini değerini ve aramızdaki bağı birbirimize yeterince hissettirmiyoruz ve buluşup aramızdaki sorunu gerçekten çözüm odaklı bir şekilde konuşmalıyız gibi bir şeyler söyleyebilirsin
Bitsin ciddiyim yazdı.
Kavga etmekten bıkmış ne diyebilirim ki.
Biraz zaman tanıyın sonra bunları daha sağlıklı daha doğru şekilde oturup konuşmak için mutlaka fırsatınız olur
Yazar mı sizce bana
Sadece tamam dedim. Gece diyordu ki ya tamam ya devam ya her şeyi düzelticez ya da bir daha haber almıcaz mesaj atmıcaz. Bir daha bana yazmaz herhalde...
Onu tanımadan buna yorum yapamam ama kendisi yazmasa bile ilerde doğum günü bahanesi gibi bahanelerle yazarsın sen
Istemiyorum gerçekten bir adım görmeden adım atmak istemiyorum.
Tamam saygım sonsuz iradene fikirlerine güçlü durmak istemene ve umarım sen de bu kararına saygı duyup böyle bir adım atmazsın neyse bana başka bir sorun ya da konuşmak istediğin başka bir şey yoksa ben gidiyorum ve artık uyu dinlen kafanı bu kadar meşgul edip kendini değersizleştirme
Teşekkür ederim
Rica ederim faydam olduysa ne mutlu bana her zaman aklına takılan her konuda bu yorumdan ulaşabilirsin iyi günler ve kendini değerli hissedeceğin zamanlar dileğiyle
Xper 2 olmam gerekiyor
Kendinizi sakinleştirin önce.. Yıpratıcı olan bu süreci biraz yumuşatmak için sessiz kalın. Özlemesine fırsat oluşsun...
Çok mantıklı. Herkes ayrıl, seni sevmiyor, uzaksınız seni aldatıyordur dedi. Peki uzak kalınca beni gerçekten özleyip yazar mı?
Bunun cvbını siz hissedersiniz aranızdaki iletişimden. Huyunu tanırsınız. Ama önce siz bu süreçte sabırlı olup kendinizi güçlendirin. O düşünsün sizi kazanmayı. Kendinizi üzmeyin meşgul olacak iyi gelecek şeyler deneyin. Saçınızı değiştirin mesela. Spor yürüyüş de iyi geliyor 💐
Görüş
33Görüş
Merhaba, bence sizi gerçekten sevmiyor yani o 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi süresince de kim bilir pek çok kişiyle sevgili olmayı düşündü ya da sizden habersiz birileriyle flört etti yani bunları yapmış olması kuvvetle muhtemel. O yüzden bu ilişkinin gerçekten hakkını vermek isteseydi sonuna kadar sahiplenirdi veya adam gibi ayrılırdı. Dolayısıyla siz daha fazla kendinizi küçük düşürmemelisiniz ve bu insanla bu işin olmayacağının farkına varıp yolları ayırmalısınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Merhaba
Tatlım kendini yıpratma çünkü karşında seninle aynı çabada olmayan biri varTek tarafın çabası ile yürümezBiraz zaman ver ikinizede yalnız kalın yazma arama senin canın yanıyor onun yanmıyorsa ve umrunda değilse senin yapacağın tek şey ayrılmak. Arama yazma bu süreçte eğer gerçekten seviyorsa senin yokluğun zor geliyorsa yazar ve arar. Biraz sakin ol ve bekle zor biliyorum ama imkansız değil
Uzak mesafe ilişkisinden ancak bu kadar olur. Sağlıklı bir şekilde ilişki yaşamak istiyorsan yakın çevrenden biriyle sevgili olmalısın. Bence kendini bu saçma ilişkiden bir an önce kurtarmalısın. Zaten sevgilin de anlayışlı biri değilmiş. Sürekli nazını çekmek zorunda kalıyormuşsun. Böyle biriyle ömrünü çürüteceğine, her zaman yanında olabilecek ve seni mutlu edebilecek biriyle yoluna devam etmelisin.
cılkı çıkmak üzere. darboğaza girmeden aileler tanışsın isteme vs olsun.. veya sonu karanlık.. görüşüm bu şekilde. evcilik oyunu değil bu. benzerini yaşadım ama baktım sonu iyiye gitmiyor. elimi taşın altına koydum. dünyanın bir ucuna gittim evlendim onunla.. yoksa kaybedecektim. evcilik oynamayın. tadında bırakın ya resmileşsin artık.. ya da kendi kendinizi kandırır durursunuz anca. sorunlar da artar.
bence sizinkisi bir alışkanlık olmuş bir ilişkiden ziyade çevresinde birileri kalmazsa size yaklaşıyor sonra tam tersi birisi olunca kötü davranıyor gibi
uzak mesafe ilişkilerin de bu şekilde sert davranışlar varsa bence o ilişki bitmeli
sana tavsiyem senin de onu engelleyip hayatına devam etmen artık sanırım yapman gereken tam olarak bu
Evlenin zamanı gelmiş
Herkes ayrıl diyor siz neden böyle düşündünüz...
Tövbe bende yaşadım uzak mesafe ilişkisi, baktım eskisi gibi değil kız artık, beni dünyaya geldiğime pişman etti sevdiğime pişman etti.
Izdırap ızdırap, ızdırap ızdırap uzak mesafe, resmen çileden çıkıyor isin bir tartışma olunca klavye ile kavga ediyor idim sanki yanımda olsa kavgalar bile olmaz idi, ayrılmadık, işte, şüphe yorulmalar, git geller, Allah yardım etsin başka bir şey demek istemiyorum, uzak mesafe ilişkisi duyunca sinir katsayım artıyor, yani bu senin olayla ilgili değil, zor, ömür törpüsü bir ilişki
Hala onu seviyor musun, devam ediyor musunuz?
O mu terk etti
Gerçekten 4 yılda 3 kez görüşmek çok az ya. Bence ikiniz de bunun öfkesi de birikmiş olabilir. Bir şekilde ya sık sık görüşme yoluna gitmeniz gerekiyor. Ya da bu işi çok fazla uzatmadan herkesin kendi yoluna gitmesi. Çünkü artık bu mesele kangren haline gelmiş bir durumda. Tedavisi zor ama imkansız değil. Eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız bunu zaten bir şekilde çözebilirsiniz burada önemli olan diyalog halinde kalabilmek.
Sevgi yok arada alışkanlık benimde öyle olmuştu aman nasıl yaparım ayrılırsak der dururdum ayrıldım rahat ettim kafada rahatlamıştı ve sakın arama sorma sonuçta ben adım attım o engelledi diyorsun
yanı bende uzak mesafe ılıskısı yasadım bır sureden sonra ınsan dayanamıyor yanı bulusabılme ımkanınız bırlıkde olabılme (cınsellık olarak deıl tabıkı yanlıs anlamayın) olsa ınan hersey yoluna gırer ona ragmen gırmezse uzulerek soyluyorum bıtırmek daha faydalı olur
Bencede.. Çünkü onu tanıyorum 4 yıl oldu ve hala daha uzaklık bitmiyor insanın canına tak ediyor. Ama acı veriyor ayrılık ya başka biriyle olursa düşüncesi..
kesınlıkle ama ıcını ferah tut yanı ıstedıgın gıbı de gıtmeyebılır bu dusunceyı de aklının kosesınde tut kı alacagın acının yukunu az da olsa hafıfletır umarım hersey ıstedıgın gıbı olur
Allah razı olsun düşünceli olan sizlerden. Kimseyle konuşamasaydım kafayı yerdim
gercekden yer yuzundekı en buyuk acı kayıp acısı helekı sevdıklerını kaybetmek ınsanı bıtırıyor ben yasadım baskaları yasamasın dıye ugrasıyorum
sız yıne 3kere gorusmussunuz bız 2 yıl konustuk ve gorusemedık en fazla goruntulu konustuk e sonucunda uzak olmamız ve bırbırımızı anlayamamız bızı bıtırdı sonra da hayatlarmızı kararttı evet ustesınden gelebılıyorsun ama o kaybettıgın zamanı gerı alamıyorsun ıste maalesef
Peki ayrıldıktan sonra başkası ile oldu mu o? Ya da sen onu unutup başkasıyla oldun mu? Sizin kavgalarınız da bizimki gibi miydi? O ağlarken yanında olamadığın için gerildiğin oldu mu?
Oda bende uzun bi sure birlikde olamadik baskasiyla da bizim kavgalarimiz cok farkliydi ve o donem askerdim hem uzak hem askerlik cok bulamistik ve o aglarken yaninda olamamak yuzunden intihar etmenin esigine kadar gelmistim biraz zaman aldi ama alistik simdi ikimizinde farkli hayatlari var Şu an ne yapiuor bilmiyorum ama hayatini yoluna soktugunu biliyorum bu
Ağladığında yanında olamadığın için neden intihar etmeyi düşündün ki? Benimkide bunu yaşıyordu sanırım. Ona içinde sevgi ve özlem hissediyor musun..
Tabiki spnucta okadar yasanmisliklarimiz var kusura baka gece yorgnlukdan uyumusum
Toksik ilişkiye dönüşmüş sen de bir şekilde bağımlı hale gelmişsin tavsiyem serbest bırakman ve bu kadar sürede bu kadar az görüşme gerçekten az, değmez.
Yüz yüze geldiğimiz 10 gün sadece. Ama uzak da olsak neredeyse her gün her şeyimi anlattığım insandı. Her an aklımda olan... İnsan sevince bütün imkansızlıklara katlanıyor işte. Ama artık tahammülü kalmadı insan bir süre sonra level atlamak istiyor bana dua edin bu acı son bulsun eskisi gibi güzel günlere dönelim...
Atlatırsın hiç merak etme bu Dünyada insan neler atlatıyor, ölüm hariç her şeye çare var. Zamanla iyi olursun karşına daha iyileri çıkar. Sonra dersin ne kadar aptalmışım bir de üzülmüşüm çocukça bir şey için diye. Benden sana abla tavsiyesi. 🌸💕
Tecrubelerim ce zaman kaybı çöpe gitmiş yıllar çünki davulun sesi uzaktan hoş yakın olunsa bukadr sürmezdi özlemler kavuşma ihtimalleri yüzünden uzamış
Onun başka sevgilisi vardır eksin kimse 4 sene uzaktan sevgili olamaz 4 senede bir okul biter yani yuh
4 yılda 3 defa görüşmek çok çok azmış.. ilişki denmez pek ona yanlış anlama. Asker arkadaşı bile daha çok görüşür
Kendinide hayatınıda mahvetme yol yakınken dön. Bu gidişin sonu senin için zindandan beter , belli ki seni sevmiyor haketmiyor. Lütfen bırak
İlişkiniz zarar görmüş, olmaması gereken bir yere evrilmis ayrılmanız ikiniz açısından da iyi olacaktır.
İlişki böyle bir şey değil yaa.. Yokluk mu boşluk mu nedir bu uzak mesafe... 4 yılda 3 kez görüşmek nedir? İlişki böyle olmaz. Yol ver
Kendime şunu sor tamam mı ben bu kişiyle evlenince bir hayat yaşabilirmiyim? Ayrılmak şu an sana acı veriyordur ama belki de en iyisi ayrılmaktır.
Evlenince her şey daha iyi olur çünkü sürekli uzak olmak kavgaları tetikliyor
İnsan neyse odur uzak yakın fark etmez. Sen bilirsin
Madem seni kaybetmek den korkuyo yaz biti korkma bu gidişle er ya da gec bu olucak eyer peşinden koşarsa senindir ve sana nasıl davranmasını istiyosan belirtirsin he umrunda olmuyo mu seni sevmeyen biri ile zaman harcama daha fazla
Aslında şöyle ben ağlamazsam rahatsız olduğum konuları açmazsam çok iyi davranıyor gün içinde beni arıyor güzel sözler ediyor ne zaman ben konuyu açsam Bana böyle davrandın beni kırdın desem çıldırıyor engellemeye kadar gidiyor.
Yaw bak yanlış bir şey söylersem şimdiden kusura bakma ama seven insan sevdiginin bir damla göz yaşı dökmesini istemez sen sevgiyi aşkı yanlış tanımışın sevgi aşk öyle bir şey degil bak ben de sevdim o mutlu olsun diye elimden geleni yaptım 2 sene sürdü sadece 1 kere aglatım istemeden ve benim canım yandı o aglarken
Senin ki seni engeliyo aglıyon diye yaw deymeyecek adamlar icin gözyaşı döküyon yanlış kalptesin sen gülerken aglarken de yanında olan adamın peşinden git böyle aglıyon diye engel atanın peşinden degil
O da böyleydi eskiden ben çok fazla arayıp mesaj attım. En ufak şeye ağlar oldum. O da sürekli ağlama diyor ben ağlamaya devam ediyorum. Sonra sinirleniyor
Tamam da bak sevdigin kişi düşüncesiz kendin diyosun en ufak şeye aglar oldum demeki hasas bi dönem geciriyosun altan alması lazım ken engel atıyo gene haksız onu boşa savunuyorsun biliyorum seviyosun o yüzden bu savunma ama kendine yazık ediyosun ne adamlar var bırak aglamayı haklı oldugu halde özür dileyen ac gözünü artık
Evet ben ondan yardım isterken üstüne birde engelledi canım nasıl acıyor anlatamam
Şu an engeli kaldırdı yazıyor. Bin kere de desem aynı yere geldik beni sinirli yapan bu artık kaldıramıyıcam yazmış
Biliyorum o acıyı maalesef ama dediğim gibi
Üzülme aglama güclü ol başını dik tut bırak gitsin giden seni sen oldugun icin seven biri cıkar karşına mutlu olman icin cabalayan biri cıkar karşına dersin ozaman üzüldügümde yanımda olmayan biri icin göz yaşı dökmüşüm diye gülersin
En çok koyan da bu üzüldüğümde yanımda olmuyorsun diyordum sen ağlarken elimden bir şey gelmemesi beni sinirlendiriyor diyordu
Ya bırak kaldırmasın o sanıyo ki özür dilicen
Sakın özür felen dileme özür dilenecek hic bir şey yaşmadın asıl o özür dilesin senden seni aglarken bırakıp giti icin
Bu yalan bu arada sen aglarken elimden bir şey gelmiyo demesi inanma buna aglatmasa böyle bir şey demesine gerek yok
Ben çok fazla aradığım için olabilir mi peki? Daha önce bunu yaptığında whatsapp I sildim sms ten sürekli üzülme sen üzğldükçe kötü oluyorum herkes senin gibi bir eş ister falan yazmıştı
Yapma nolur sun kandırma kendini anladığım kadar uzak ilişki yaşıyorsun uzak ilişkiler kavgayı tetiklemez aksine kavga edicek bir şey bulamasın cok araman da normal cünki aranızda mesafe var göremiyorsun edemiyosun naptıgını bilmiyosun merak ediyosun o yüzden arıyosun normal bu
Bak aynısı onun başına gekse aglasa telefonda sen sinirlenip engelmi atarsın yoksa onu güldürmeye mi calışırsın aglamasın diye o daha fazla üzülsün diye bırakıp gidermisin yoksa yanında mı durusun allah aşkına
Bunu yaptığı da oldu. Yani her zaman kötü değildi. Kafam çok karışık ya.
Ben ne dersem diyim sen onu seviceksin ve savunacaksın biliyorum benden sana sadece tavsiye senin icin csbalayanı seni üzmemeye calışanı üzüldügünde başını omzuna yaslauabilecegin en azından böyle engel atmak yerine güldürmeye calışan birini sev
Engel atıp kacmak yarı yolda bırakmak basit insanların işi sevmeyenlerin işi buna ister inan ister inanma ve üzülme cidden döktüğün bir damla göz yaşına degmeyecek
Ne acı melek gibi bir insanın bunları yapması, zaten güvensizdim artık hiç kimseye güvenemeyeceğim
Melek dedinde aklıma bir şarkı geldi dinlemek istersen linki bırakıyorum yorumun altına
Şimdi dinleyemiyorum ama o kadar kötü şeyler yazan insanlar var ki canım yanarken benimle alay ediyorlar insanlar ne acımasız
Farketim heryerde var bu toxic malar onların empati yetenegi yok duygusuz insanlar boş ver takılma sen onlara ve ayrıca üzülme halla üzülüyorsun farkındayım hayatından cıkar 1 2 hafta kafandan at sonra baktın düzeliyo devam edersin düzelmese yol ver gitsin emin ol seni sen oldugun icin seven bir sürü kişi cıkar sen de seversin başka birini biliyorum şu an bunlar sana cok uzak geliyo ama vallaha deymez ya akıtıgın göz yaşlarına felen yazık günah yemin ederim mutlu ol başka şeylerle dagıt kafanı kötü insanların yorumlarına takılma hem bak bende yaşadım bir sürü şey atlatıyosun zamanla valla bak
Ben onu istiyorum ya
Onsuz da mutlu olabilirsin buzamana kadar o yoktu şimdi de olmasa bir şey kaybetmesin yinede onu isticeksin ama bu seni daha cok üzücek
Olsun diceksin üzün ama burada olsun yeter dersin de o burada bile degil
Ya ne kadar güzel yazmışsınız. Sizi tebrik ediyorum çok güzel yanında olup hanımefendiyi kırmadan aktarmaya çalışmışsınız. Diğer yorumları okurken sizinki aralarında en masumca ve nazikçe olanıydı. Böyle insanlara rastlamak bir nebze olsun mutlu etti beni
Merhaba size de şunu demek istiyorum benim de 6 senelik ilişkim vardı ve ondan asla vazgeçemeyeceğimi düşünürdüm. Belli bir noktadan sonra o eskiden olan insan tamamen değişti ağlamalarıma tahammül edemez oldu ve bambaşka birisine dönüştü. Ben kimse nefret etmesin diye kavgalarımızı anlatamıyordum son zamanlarda kimseye. Onu hep savunuyordum yaptığın her şeyin açıklaması olduğunu düşünüp suçu kendime atıyordum ama yapmayın. Siz bunu sakın yapmayın. Seven insan sizi ağlatmaz bu noktaya getirip sizi üzmez. Dindar biriyim demişsiniz lütfen Allaha yalvarın ve bolca dua edin hep hayırlısını isteyin
Eğer o kişiyle iyi olsanız bile her şeyi oturup tartın biçin. lütfen onu kendi kendinize karşı savunmayın. Doğru dürüst bir şekilde öyle bir insanla mutlu olup olamayacağınızı düşünün. Sizi engelliyor ve kırıyor evlenince aynı evde yapmayacağını mı sanıyorsunuz? Çok büyük bir yanılgı. Lütfen gözlerinizi açın ve etrafınıza bakın sizi mutlu edecek ve kırmayacak çok iyi insanlar var
Uzak olduğumuz için ağladığında elimden bir şey gelmiyor sakinleştirmeye çalışıyorum yine ağlıyorsun diyor bana. Yanında olsam asla olmaz hatta beni ağlarken görünce öpmek istediğini sarılmak istediğini söyledi.
@Tuhaflar_tuhafı yani elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana sende cok şey yaşamışsın bende az cok biliyoruz olacak ve olan şeyleri ve teşekür ederim.
Ama son zamanlarda bunun olmadığını yazmışsınız. Yani sizi engelliyor. Değer veren bir insan bunu yapar öı sizce? Ya da sizi her şeyden çok düşünen bit insan? Sizi seviyordur alışkanlık da vardır. Ama alışkanlığı daha fazla olmuştur artık. Sevgi önemli ama sevgiden daha önemli şeyler de var saygı ve güven. Sizin aranızda saygı kavramı gitmiş maalesef. Size ayrılın diyemem buna hakkım yok fakat her şeyi düşünün. Şu an size sevgilinizi savunan insanlar haklı gibi gelecek ama suçu kendinize atmayın! Şunu asla unutmayın size çok değer veren üzerinize titreyen bir insan bunları yapmaz
@Tuhaflar_tuhafı aşırı haklı
Evet öyle bundan sonra çok güzel şeyler yaşarız inşallaj
Ciddi misin? Sadece 3 kez ve 4 yıl... pardonda kanka kendine gelesin diye dicem enayi misin?
En İyi Görüşler