Selamun aleyküm. Benn24 yaşında üni öğrencisiyim. Bundan 3 yıl önce sakallı sarıklı cübbeli biri ile tanıştım. Ve bu hali beni çok etkilemişti. Daha sonra sevgili olduk ve 2 yılın sonujda ailelerimizin haberi olmadan dini nikah kıydık. Ve benim tüm düşüncelerimi manipüle etmeye başladı. Bana her dediğini yaptırmaya çalışıyordu. "Sen benim karımsın ve beni memnun etmek zorundasın." diyordu. Artık ipleri tamamen eline almıştı. Onum beyni ile düşünmeye başladım. Her şey o kadar zordu ki. Ve artık bunlara daha fazla dayanamayacağımı anladım. Kimselere anlatamadığım her şeyi gittim polise anlattım ne kadar tehdit içerikli mesaj ses kaydı video vs varsa her şeyi polise verdim. Beni tehdit etmeye şantaj yapmaya devam etti aileme arkadaslarıma beni aşağılayan mesajlar atıyordu. Hepsini teslim ettim polise. Çok zor bir süreç beni bekliyor. Ama sonunda kazanan ben olacağım inşallah biliyorum. Buradan hemcinslerime, kız kardeşlerime tavsiyem.. Kimseye körü körüne güvenmeyin.. Her zaman bir güvensizlik payı bırakın be ailenizin onay vermediği şeyleri sorgulayın.. Onlar her zaman haklı olmayabilirler. ama bir anne bir şeyi yapma diyorsa mutlaka bir bildiği vardır. Unutmayın. Allah hepimizin Allahı. Ve ona yakınlığı ancak namaz ile dua ile, doğru Allah dostları ile sağlayabiliriz. Sapkınlarla, sapıklarla değil. Kendinizi kullandırmayın. Bir gün burada böyle şeyler yazacağım aklımın ucundan geçmezdi.. Ama insan her şeyi yaşayabiliyor bu hayatta. Ve öldürmeyen acı güçlendiriyor. Dhaa güçlü kalkacağım. Ve yenilmeyeceğim..
Son olarak polise gittşm dedim ya, bunun sonucu ne zaman çıkar ne olur sonunda yardımcı olur musunuz
Son olarak polise gittşm dedim ya, bunun sonucu ne zaman çıkar ne olur sonunda yardımcı olur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer