Biz karımla 7 yıldır evliyiz ve 4 yaşında kızımız var. 10 ay önce 8 aylığına Azerbaycana çalışmaya gittim bu süreçte karım dayanamamış ve c! nsel ihtiyacını karşılamak için internetden tanışdığı bir erkekle buluşup 4 kez c! nsel il! şkide olmuş. Bu adam kadımla il! şkideyken video çekmiş ve arkadaşlarıyla paylaşmış. Adamın 6 arkadaşı ve kendisi karımı videoyu bana iletmekle tehtit ederek c! nsi il! şkiye zorlamış karımda 4 ay boyunca her gün biriyle olmak şartıyla bunlarla c! nsi ilişkide bulunmuş. Karım beni çok sevdiğini ve sadece c! nsel iht! yacı için başkasıyla olduğunu söyledi ve bende affetdim. Ama adamlar hala karımı rezil etmekle tehtit ediyor ve c! nsel il! şki istiyor karımda mecbur kabul ediyor. Polise haber vermek istemiyorum çünkü herkese rezil olucağız. Sizce ne yapmalıyım?
1 yılYani bunca şeyden sonra karına sahiplenmişsen helal olsun keşke her kes senin gibi sevse. Doğru yapmışsın eğer seni sevmediği için yapsa evli kalmana değmezdi ama sadece ihtiyacını karşılamak için yapmışsa normal yani evli kadınların çoğu kocası uzakta olunca böyle yapıyo 8 ay az zaman değil yani. Ama doğru düzgün biriğle yapsaymış keşke internetden bulduğuna güvenmek doğru değil. Ben henüz evlenmedim ama evlenirsem ve böyle bir durum yaşarsam tanıdığım ve güvendiğim biriyle yaparım. Umarım her şey iyi olur sizin için polise haber ver bence
237 Yorumla
Soran1 yılSahiplendim evet çünkü o benim çocuğumun annesi ve ben onu çok seviyorum kayb etmek istemiyorum. Evet aff etdim zaten beni sevdiğini söyledi. Bu konuyuda konuşucam onunla eğer bir daha böyle bir şey yaparsa tanıdığı ve güvendiği biriğle yapsın ve benim bundan haberim olsun
- 1 yıl
Keşke bütün erkekler senin gibi sevse karın çok şanslı bence. Evet sen yine yurt dışına falan gidersen ihtiyacını karşılaya biliceği biri olsun. Ama güvenilir ve düzgün biri bide karın ondan zevk alması ve tatmin olması lazım yani bu konuda deneyimli biri olsun öyle seks diyip geçmesin kadına oral falan yapsın tam tatmin etsin. Bence en iyisi karın düzenli partner yapsın kocam yanımda olmağında ve lazım olunca benimle olup beni tatmin et desin. Sen yurt dışında falan olursan haftada bir kez yapsalar karına yeter bence fazlasına gerek yok
Soran1 yılZaten yurt dışında olduğumda karımın ihtiyacını karşılaması için birini bulmasını istiyorum. Zaten o kişiyi karımın kendi seçicek her halde güvenilir ve zevk alıcağı birini seçer. Buda doğru deneyimli biri olması lazım her halde benim yaşımda falan olan birini seçer oda deneyimli olur zaten. Haftada bir değil karım isterse her gün yapsın, yeterki huzuru yerinde olsun bir daha böyle hara yapıp doğru düzgün tanımadığı adamla yapmasın. Beni aldatmasından değilim de yani umrumda değil sonuçta beni seviyo ihtiyaç için yapmış, ben bir daha güvenmediği biriğle yapmasın diyorum sonra böyle olmasın
- 1 yıl
Harika bir insansınız
- 1 yıl
Evet kendi seçsin iyi biri olsun düzenli partner olsunlar sen olmayınca o karının ihtiyacını karşılasın. Aldatma konusuna gelince sevmediği için yapsaydı bu duygusal aldatma olurdu aff etmezdin ama seni sevdiği halde cinsel ihtiyacı için yapmışsa normal yani aff edilmeyecek bir şey değil. Umarım iyi olur bu konu çözülür mutlu olursunuz
- 1 yıl
@kralkobrax21 Teşekkür ederim abicim sende harikasın
- 1 yıl
Estağfurullah kadına değer vermek ona destek olmak zor durumlarda ona destek olmak öncellikle insanlık görevi
- 1 yıl
@kralkobrax21 Teşekkür ederim abicim. Benimde yaşım artıyo annem uzatma bu konuyu diyor 2 yıla falan evlenirim belki umarım böyle şeyler yaşamam.
- 1 yıl
Umarım sana gerçekten değer veren ve seven düzgün biri ile karşılaşırsın
- 1 yıl
Ne olursa olsun sana değer veremediğini hissettiğin zaman hemen ayrıl
Soran1 yılSöylediklerin çok yardımcı oldu desteğin için teşekkürler kardeşim 🙏
Soran1 yılİnşAllah mutlu düzgün birini bulup mutlu olursun 🙏
- 1 yıl
@kralkobrax21 Teşekkür ederim abicim umarım öyle olur
- 1 yıl
İnsanlık için yardımcı olmaya çalışıyorum kardeşim. Teşekkür ederim umarım sende mutluluğuna kovuşursun
- 1 yıl
Dikkatli olursan iyi insanı ayırt edebilirsin
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn senin inandığın din bile ayıbı ört ifşa etme diyor
- 1 yıl
@kralkobrax21 ayıbı ört ifşa etme diyorsa senin kankan niye karısını ifşa ediyor. Bu durumun benlik bir durumu kalmamış ifşa eden etmiş zaten. Senin inanmadığın din diyorki haksızlık karşısında susmayın susan dilsiz şeytandır.
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn ifşa etmiyor yardım edin diyor, kimliğini mi ya da fotoğrafını mı ifşa etmiş
- 1 yıl
@kralkobrax21 öyle yardım mi olur sen karına yurt dışına çıktığında eş bulurmusun cinsel açlığını gidersin diye sana normal mi geliyor bu durum eğer geliyor diyorsan sana tek kelime yazmam.
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn tasası sana mı düştü, suç ve günahlar kişiseldir, her koyun kendi bacağından asılır diye bir deyim var, inandığın dine göre günahının bedelini kendisi öder sorgulamak ve yargılamak bize düşmez. Sorgular ve yargılarsan kendini allahın yerine koymuş olursun ki bu da inandığın dine göre şirktir ve günahı daha büyüktür..
Soran1 yıl@Lübbetülaynnnn burada kimse beni ya da karımı tanımıyo sadece fikir sordum ya neyini ifşaladım
- 1 yıl
Namus sadece kadının bedeninden ibaret değil, namus adına namussuzluk yapıyorsun.
- 1 yıl
İnancı üzerinden örnek verdim bak onlara cevabı yok çünkü inandığı dini bile bilmiyor
- 1 yıl
O yüzden sen üzme kendini
- 1 yıl
@kralkobrax21 Hmm bende ateistim bunlar islamı insanları allahdan korkutmak ve kendilerini savunup doğru göstermek için kulanıyolar sadece
- 1 yıl
@kralkobrax21 Teşekkür ederim abicim ama bunlar kimki beni üzsün
- 1 yıl
Onlar seni üzemez zaten onu kast etmedim, muhattap olmaya değmez kendini ona cevap vermek zorunda olduğunu düşünme demek istedim.
- 1 yıl
Bunlar cenneti bile cinsellik ile pazarlıyorlar
- 1 yıl
@kralkobrax21 Biliyorum cennetde erkeklere huri, kadınlara kılman vericekler diyolar. Kılsız ve tüğsüz dünyadakilerden kat kat güzelmiş, senin emrinle her istediğini yapıyolar diyorlar ve cennet sonsuzmuş. O zaman ben namaza falan başlim bu dünyada ibadet edim o dünyada kılmanlarla sonsuz keyif yapayım cennet değil pavyon sanki 😂
- 1 yıl
Harika bir şekilde ifade etmişsin 👏👏👏
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn bak yine aynı şekilde devam ediyor, sen kendini allahın yerine koyuyorsun farkında mısın
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn yahu sana ne hesap verecek olanlar bizleriz belki de biz cehennemi seviyoruz sana ne oluyor
- 1 yıl
@Lübbetülaynnnn hani dinde zorlama yoktu
- 1 yıl
@kralkobrax21 Sadece gerçekleri söyledim abicim
- 1 yıl
Herkes bizim gibi gerçekleri dile getiremiyor
- 1 yıl
@kralkobrax21 Evet çünkü biz haklıyız abicim
- 1 yıl
Haklı olan her zaman kazanır
En İyi Cevaplar
1 yılDiyecek bir şey bulamıyorum. Aldatmak normal değil? Eşin şantaja uğradığında yanında olup bu durumu düzeltmeye çalışman güzel, git polise haber falan ver ama kadın seni aldatmış boşansana bunu da biz mi söyleyelim? Neyin kafası bu? Ortada evlilik kalmamış, sevgi, aşk bu değil.
13 Yorumla
Soran1 yılYani Türkiyede kadınların aldatma oranı 40% boşanıp bir çocukla tekrar evlenip doğru düzgün hayat kura biliceğimi sanmıyorum. Hem karımı seviyorum ve oda beni sevdiğini söylüyo ve evliliğimiz boyunca hep sevgisini gösterdi ben yanında olmadığım için başkasıyla olmuş sadece c! nseI ihtiyacını karşılamak için yapmış. Arada da çocuk var bide onun annesiz büğümesini istemiyorum
- 1 yıl
Ya yürü git. Milletin aldatma oranını ne yapacaksın, hani istatik ver sana inanayım? Bir çocuk kötü giden evlilikte yetişmektense, boşanmış bir evlilikte yetişse daha mutlu olur tabi sizin kendi ilişkiniz açık ilişkiyse ikinizin de rızası varsa ayrılmayın bir şey diyemem. Hem cinsel ihtiyacını oyuncaklarla da giderebilirdi illa birisine ihtiyaç duymak zorunda değil. Hem çocuk annesiz mi büyüyor sen kadından boşandığında?
Soran1 yılCROMda kadınların aldatma oranına baka bilirsin istersen Türkiyede 40%. Evliliğimiz kötü değil çok iyi sadece ben yurt dışındayken karım başkasıyla olmuş. Bu soruna da evet diyorum boşanırsam çocuk annesinden uzak kalıcak ve annesiz büğüycek. Daha 13 yaşında verip, 19 yaşında adı Random olan birine göre çok iddialı konuşuyorsun
Yeterince rezil bir durum bence
Karından uzak durman gerekirken sen ona yaklaşmışsın. Onu da geçtim hala başkalarıyla olmasına izin vermen bile kötü. Polise git ya da adamları tehdit et ama buna engel ol21 Yorumla
Soran1 yılTamam denerim ama polisten bu konunun gizli kalmasını istiycem çünkü yayılırsa bu haber önce karıma sonra kendime sıkarım
1 yılKarın seni rezil edeceği kadar rezil etmiş üstüne üstlük bide sen burada ifşa etmişsin karını neresinden bakarsan bak iki ucu boklu değnek sizinki.
03 Yorumla
Soran1 yılAbi bi hadi ordan ya zaten kafam bok gibi bide sizi çekiyorum. Herkes Türkiyede kadınların aldatma oranının 40% boşanma oranının 15% olduğunu iyi biliyo yani 25% aff ediyo
- 1 yıl
Sen affettin neden affettin çocuk içinmi kendin içinmi? Senin boynuzlu olarak gezmen hiç hoş değil, karımı çok seviyorum onun için affettim diyorsan kusura bakma da aynı sevgiyi karın sana vermiyor. İleriki zamanlarda bir daha aldatmayacaginin garantisi yok. Boşa çocuğu al tazminat davası aç. Kendin muhtaçlık hissi ile yaşama. Ben senin yerinde olsam bunu hiç vakit kaybetmeden yaparım gözünün yaşına bile bakmam. Önce sadık kalmasını bilmeli.
Soran1 yılNe için aff etdiysem etdim sanamı sorucam kardeşim internetde namus gösterisi yapıcağına git kendi namusuna sahip çık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1 yılTehdit ve şantaj yapmak büyük suçtur bunu bir avukatla görüşmen gerekiyor
26 Yorumla
Soran1 yılBiliyorum karımı görüşmeğe davet ediyorlar ama her defasında bir behaneyle gitmiyor. şimdi tanıdığım güvendiğim bir uzak akrabam var polis ona söylemeyi düşünüyorum. Çünkü direk polisi arasam tüm Türkiye duyucak haberi rezil olucam
- 1 yıl
Avukatla görüşmelisiniz polis bir şey yapamaz
- 1 yıl
Avukat doğru yollar nasıl şikayet edeceğinizi söyleyeceksin
Soran1 yılTamam ne gerekirse yaparım yeterki bu beladan kurtulalım o adamlarda hapiste cezasını çeksin
- 1 yıl
Benim rahmetli babam savcıydı tehdit şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçtur Bu konuyla ilgili bir avukatla konuşmanız daha doğru ceza alanında çok güçlü ve deneyimli avukat olmalı
Soran1 yılYardımcı olduğunuz için teşekkürler 🙏 dediğinizi yapıp yarın iyi bir avukat bulucam.
1 yılVer savcılığa madem kendi isteği dışında kaydetmişler
11 Yorumla
Soran1 yılVerdim zaten adamların 2 tanesi haps edildi, 3 tanesi yetersiz delil olarak serbest kaldı 2 tanesininde mahkemesi sürüyor hala
Gizli Üye(30-35)1 yılIyi yapiyolar , karisini kocasini aldatanlarin basina.
03 Yorumla
Soran1 yılUmarım aynısı başına gelirde anlarsın beni
Cevap sahibi1 yılBu yorumu yaptigima gore , boyle seylerden uzak duruyorum. Ayrica aldatildim , senin gibi. Ama ben şutladim evden , midem hasas kaldirmaz boyle seyleri..
Soran1 yılKarımı çok seviyorum ve onu kayb etmek istemiyorum. Oda beni sevdiğini sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için bunu yaptığını söyledi 4 kez ksteyerek olmuş kalanı şantajla olmuş. Hem sevmediği için yapsa şimdiye kadar yapardı ben yurt dışındayken kendini tatmin etmek için yapmış. Bide arada çocuk var, ayrılırsam çocuk annesiz büğüycek
1 yılAffetmenize sasirdim
31 Yorumla
Soran1 yılYani sadece 4 kez ihtiyacı için yapmış kalanları tehtit edilerek olmuş. Hem Türkiyede kadınların 40% erkekler 60% aldatıyo ama boşanma oranı 15% yani çoğu insan aff ediyo diye düşünüyorum. Hem seven aff eder bide arada çocuk var karımda perişan zaten.
- İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı.
1 yılŞehir ya da ulke degistirin
11 Yorumla
Soran1 yılBunuda düşündüm tabi ama ya videoyu internetde paylaşırlarsa? Uzak akrabam var güvendiğim biri sırrımı şamlar ve polis ona söylesem millet duymadan polis işi hall ede bilir bence ona söyliycem ama yinede sizlerin fikrini almak istedim
- İnternet & Teknoloji konusunda 822 cevap paylaştı.
1 yılŞuç duyurusunda bulun
050 Yorumla
Soran1 yılBulunucam ama tanıdık bir polis olmasını istiyorum haber her yere yayılmasın diye. Sadece insanlara sormak istedim yinede
- 1 yıl
Tanıdık polis olsa bile bundan utanacak olan sen ve eşin değilsiniz, asıl utanması gerenkenler o şeref yoksunları
Soran1 yılDesteğiniz için teşekkürler. Baksana yorumda beni kınıyolar ama ben istemedim böyle olmasını tek suçum çalışıp para kazanmak için yurt dışına gitmekti
- 1 yıl
Okumadım, eşin gayet insani bir ihtiyacını karşılamak istemiş sadece düzgün birine denk gelmemiş
Soran1 yılEvet beni sevmiyosan boşanalım dedim, seni çok seviyorum sadece ihtiyacımı karşılamak için yaptım diyor. yani doğrusu bende Azerbaycanda 2 kez escørta gittim ihtiyacım ihtiyacım için bu yüzden aff onuda anlayışla karşıladım. Şimdi polis bir tanıdığım var ona güveniyorum ona söylüycem yarın o sakin şekilde aff eder. Direk polisi arasam tüm Türkiye duyucak haberi rezil olurum
- 1 yıl
Birbirinizi seviyorsanız sorun yok kim ne derse desin umurunuzda olmasın, direk savcılığa da suç duyurusunda bulunabilirsiniz
Soran1 yılEvet bir birimizi çok seviyoruz. Zaten karımın başkasıyla olması umrumda değil şu an aff etdim bile. Ama keşke tanıdığı ve güvendiği bir arkadaşından yardım isteseydi ihtiyacını karşılamak için bu duruma düşmezdik. Yarın suç duyurusunda da bulunucam. Desteğin için tekrar teşekkürler abi 🙏
- 1 yıl
Rica ederim, işte bu tür durumlarda da tanıdığa da güven olmayabilir, önemli olan güvenirlilik zaten
- 1 yıl
O konuda herkese güven olmaz, bu kardeşin bile olsa
- 1 yıl
Toplumun büyük çoğunluğu yobaz zihniyete sahip kişiler oldukları için bu tür durumlara mantıklı bir şekilde bakmıyorlar
- 1 yıl
"Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu o'dur. " Friedrich Nietzsche
- 1 yıl
Namus adı altında insanları linçlemeyi seviyorlar öncellikle kendilerine baksınlar
- 1 yıl
Gündüz kuşağı programları izlersen tolumda sözde " muhafazakâr ve dindar " görünen insanların gerçek yüzlerini görmek mümkün
- 1 yıl
Eşler birbirininden haberli bir şekilde belli aralıklarla başkaları ile cinsellik yaşamalı bence, habersiz olacağına bilgisi dahilinde olsun
Soran1 yılEvet zaten Türkiyede kadınların aldatma oranı 40%, boşanma oranı 15% yani yorumda beni linçleyen her 4 kişiden biri karısının aldatmasını aff etmiş bile. Umrumda değil ne derlerse desinler ben karımı aff etdim bile
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsunuz aslında sadece cinsi ihtiyaç içinse ola bilir. Yani bende Azerbaycanda 2 kez escørta gittim ihtiyacım için ama karıma söylemedim şimdi bu yüzdende pişmanım. Eğer bir daha böyle uzak kalıcak olursa bana haber verip güvendiği doğru düzgün biriğle ihtiyacını karşılamasına izin veririm, bende aynı şekilde yaparsam karıma haber veririm.
- 1 yıl
O zaman şimdiden güvenilir birini bulsanız iyi olur. Eşinle açıkça konuş varsa çevresinde biri bir dahaki sefere onunla cinsel ihtiyacını gidersin
- 1 yıl
Eşine yurt dışına yaptığını da söyle bence içi biraz rahat eder hiç olmazsa
Soran1 yılAnlatdım zaten seni seviyorum sadece ihtiyacımı karşılamak için yaptım dedim anlayışla karşıladı sorun yok dedi
Soran1 yılTamam konuşucam bu konuyu şimdiden güvendiği biri varsa onunla anlaşsın ben uzakta olursam ve ihtiyacı olursa onunla karşılasın ihtiyacını, kendini ite köpeğe yem etmesin. Bide bir soru takıldı kafama o adamın benim bunun için karıma izin verdiğimi bilmesi gerekirmi yoksa ben onu bileyim ama benim izin verdiğimi bilmesinmi?
- 1 yıl
Keşke herkes bizim gibi düşünseydi o zaman ülke cennete dönerdi
- 1 yıl
Sen bil o kişi bilmesin ki bu durumu fazlasıyla suistimal etmesin
Soran1 yılEvet maalesef yorumlar Türkiyenin neden gelişmediğinin göstergesi. Hepsinin annesi kızı veriyo gelmiş burada bana namus öretiyolar.
- 1 yıl
Erkeklerin %27'si başkalarının çocuklarına babalık yaptığını bilmiyor bile
Soran1 yılTamam bu konuyu konuşucam karımla bu şekilde ihtiyacını karşılamasına izin vermem onuda mutlu edicektir. Doğru düzgün ve güvenilicek birini bulmasını istiycem, eğer çok doğru düzgün biri olursa her uzakta olduğumda karımın ihtiyacını onunla karşılaması arkamdan iş çevirmemesi ve mutlu olması benide mutlu eder.
Tavsiyeleriniz içinde tekrar tekrar teşekkür ederim. Keşke yanımda sizin gibi düşünen biri olsada her konuda ondan tavsiye alsam kralsın vallahi abi 👑
Soran1 yılEvet öyle ama benim tek çocuğum var onuda zamanında annem DNA testi yaptırmıştı kesin benim çocuğum çiçek kızım, gül kızım o benim
- 1 yıl
Estağfurullah ben sadece yardımcı olmaya çalıştım. Her zaman bana yazabilirsin. İstersen telegram üzerinden de bana ulaşabilirsin XKobr telegram kullanıcı ismim
- 1 yıl
Eğer bu konuda seni kırdıysam özür dilerim ben onu kast etmedim
Soran1 yılTamam her hangi bir konuda tavsiyeye ihtiyacım olursa yazarım. Her şey için teşekkürler senin sayende ailem düzene giricek 🙏
Soran1 yılYok ne özürü ne söylemek istediğini anladım zaten karısının aldatmasından habersiz olanları diyorsun sadece ben kızımın benim çocuğum olduğunu söylemek istedim
- 1 yıl
Kızın çok şanslı senin gibi iyi bir babası var
Soran1 yılTeşekkürler abi senin karın ve çocuklarında çok şanslı olmalı senin gibi güzel düşünceli ve iyi bir kocası/ babası olduğu için
- 1 yıl
Boşandım
- 1 yıl
İki oğlum var
Soran1 yılSakıncası yoksa sora bilirmiyim neden boşandınız?
- 1 yıl
Sakıncası yok, zaten problemli bir evlilikti, hastalandım karaciğer nakli ameliyatı oldum ve eşim olan kadın ameliyat masrafları için altınları vermem dedi o sözlerden sonra ameliyattan kutulmasam da kurtulsam da senin için ben yokum dedim.
Soran1 yılKadın şerefsizlik yapmış resmen o altınlar senin canından dahamı değerli değil ya. Neyse geçmiş olsun abi 🙏
- 1 yıl
Onun seviyesine inmedim zaten, uzatmak için elinden geleni yaptı ama sonunda boşandım
- 1 yıl
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🤗
Soran1 yılİyi yapmışsımda daha yaşın genç başkasıyla evlenseydin keşke
Soran1 yılAsıl ben teşekkür ederim bana tavsiye verdiğin için
- 1 yıl
Kafa dengi birini bulamadım o yüzden evlenmedim
- 1 yıl
Tavsiyeden çok tecrübe paylaşmak diyelim
Soran1 yılAnlıyorum ama irelide güzel yılların var nə belli 100 yaşamıycağın bu ömür yalnız geçermi?
- 1 yıl
Yalnız geçmez hayat ama 2020 den sonra insanlar daha çok paragöz oldular evlenmek istediğini ilettiğini zaman da evin var mı, arabanda var mı, ne kadar para kazanıyorsun gibi sorularla karşılaşıyorsun. Önemli olan düzgün bir insanmısın diye bakan yok.
Soran1 yılNe bilim hani bazı insanlar böyle olunca boşanmış kadınla falan evleniyo o yüzden dedim hayat yalnız geçmez böyle bence sen yinede karşıma çıkan iyi biri olursa şansını dene abi. İnşAllah iyi olur bulursun kendine göre birini
- 1 yıl
İnan bana boşanmış kişiler de aynı şeyleri söylediler, kadınlar çoğu o kadar aptaallar ki parası olsun da gerisinin bir önemi yok diyorlar ondan sonra da aldatıldım diye feryat figan ediyorlar
Soran1 yılKendin aramasanda karşına çıkarsa iyi biri bir şansını dene bence. Bilemeyiz belki gözü parada olmayan iyi biri çıkar karşına
- 1 yıl
@Birismimi759 merhaba
- 1 yıl
@Birismimi759 mesaj kısmın kapalı
Gizli Üye(18-24)1 yılSen niye rezik olasin sjzhhxjx
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin biraz gururun olsaydi o kadın sokakta olurdu prenses 🥰
Soran1 yılKarım bu hale gelirken bişey yapamadığım için. Yani demezlermi karısı bu duruma düşmüş adam nereye bakıyo diye
Cevap sahibi1 yılSaçmalama be psikolojin bozulmuş senin karın seni kullanmis atmis resmen sende yemişsin cinsel ihtiyaclarmis he he ondan kuduruk karı
Soran1 yılHatırlatırım ki Türkiyede aldatan kadın oranı 40% ama boşanma oranı 15% yani çoğu kişi aff ediyor böyle düşünüpte aff etdim ben. Hem karımı çok seviyorum onu kayb etmek istemiyorum ve arada çocuk var
Cevap sahibi1 yılSeninki hayal dünyası benim kuzenlerimden biri yaşasaydı bu durumu o kadını çoktan oldrmuslerdi
1 yılNeden affetdin?
03 Yorumla
Soran1 yılÇünkü beni çok sevdiğini sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için bunu yaptığını söyledi. Kendi isteğiyle 4 kez ilişkide olmuş kalanı şantajla olmuş. Bende karımı çok seviyorum ve birde arada çocuk var
- 1 yıl
Çok safsın abim
Soran1 yılBu saflık değil sevmek yani karımı çok seviyorum ve onu kayb etmek istemiyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar