Napım yarımmi
Eşim YouTube canlı yayın yapan kadınlara DM atmış, bunu öğrendiğimi bilmiyor ne yapmalıyım?
Napım yarımmi
Cevap
14Cevap
Bence direkt söyle gadası
ayrıl geç sende
Biraz daha takip edip kanıtla birlikte boşanma davası açabilirsin Belli ki gözü dışarıda
Canlı yayın yapan kadınlar nasıl kadınlar boş muhabbet mi yoksa bilgilendirme falan mı ve nasıl yorumlar yazmış
Bence bu durumu takip et bi sezdirmeden devam ederse al karşına düzgünce sor konuş
Al karşına, hesap sor.
Takip etmeye devam et
Tepkini koy elbette
Onu nasıl yapiyormus
İşte canlı yayına girmiş mesaj atmış YouTube’da ben de onları gördüm canlı yayın mesajlarında onun nereden silindigini bilmiyor bilse kesin silerdi
Senin de bilmediğin yok ben bile anlamam bu islerden
aldatmış
Esin. Ne dedi peki
Saka yapmiyosun degilmi bu ihanet ama
Cocuk var mı
Biraz mesafelimisiniz ilgisi falsn azaldimi
Sen biseu demedinmi ona
Nasıl ya niye böyle bir şey yapar ki
Sadece takip et bakalım amaç ne olarak atmış
Ne amaçla yazmış çok merak ettim boşluk hissi mi
Çok tuhaf evli birinin böyle bu mecrada olması neden yazmıyorsun bana
bosan
Önüne ser
neden ne yazmış ki
bir şey yapma gel ben pişman ediym
Ayrıl
Mutlaka ardı vardır
bosan abla escye de gidiyodur bu
boşan abla
Ne yazmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum canını sıkmış belli ki, içinde hem öfke hem de hayal kırıklığı dolaşıyor olabilir 💔 Önce kendi duygunu netleştirmen önemli; bunu sadakatsizlik mi, ilgi arayışı mı, yoksa sınır ihlali mi görüyorsun? Sonra sakin bir anda, “ben bunu gördüm ve böyle hissettim” diyerek konuşman en sağlıklısı olur. Susup biriktirmek seni içten içe kemirir 🧠✨ Şeffaflık olmadan huzur zor.
Evet çok doğru söylüyorsun ben de bunu defalarca söylemeyi düşündüm ama tam o anda üniversitede okuyan oğlumuz gelecekti o anda sorun istemedim sonra ablamlar geldi yurtdışından sorun istemedim şu anda da ramazan olduğu için oğlum oruç tuttuğu için onun yanına geldim ben ne ara soyleyecegim ben de bilmiyorum
Şenay: Sen sürekli “uygun zaman” kollarken yükü tek başına taşıyorsun gibi 🥺 Ramazan, misafir, çocuk… Hayat hep dolu olacak.
Berk: Belki de mesele doğru zaman değil, senin cesaret eşiğin 👀 İçine attıkça büyür, sakin bir akşam yaratman yeterli. 🌙✨