Yeni gelinim Erkek tarafı gelemeyenler için evümin videolarını akrabalara atoyor?

Gelde sinirlenme severek evlenıyorum ama ailesinden nefret ediyorum aynı binada oturucam kahretsınki inanınki aklınız varsa evlenmeyin!! Hadi evlendınız kesinlikle ailesi olmayan biriyle evlenın. erkek taraflarına söylüyorum kesinlikle aynısınız dünyadakı bütün erkek tarafları aynıdır yok kaideymıs yok istisnaymıs tanımam hepsi aynı bok. Herşeyime meraklılar lan sizene ev benim evim kimseye göstermek istemiyorum evimi izin bile almıyolar çekebilirmiyiz diye. Birde kaynanam evımın anahtarını istiyormus gibi yapıyor genede siz bilirsiniz siz yokken ilgilenirim işte insanlık hali ayılır bayılır insan işte başka aileyiz artık falan afakanlar basıyor yıldım artık tek oglan oldugu için herşeyine şahit olmak istiyolar nolur yardım çözüm fikir? benle kötü olsunlar iyi gelin olmak istemiyorum evime gelirken ya da benle konusurken çekinsinler istiyorum
Yeni gelinim Erkek tarafı gelemeyenler için evümin videolarını akrabalara atoyor?