Düğün videosunu beraber izlemek istedim diye eşimle aramız bozuldu. Ne yapmalıyım?

Merhaba henüz bir aylık evliyiz. Bir sorunumuz yoktu. Pazartesi düğün kasetlerni aldık ben ailelerle izlemeden ikimiz yanlız izleyelim dedim ve heycanla beklediğimi söyledim oda bana niye böyle düşünüyorsun ne gerek var herkesle izleyelim dedi çok kırıldım. Çünkü onunla yanlız o güzel anlarımızı izlemek istemiştim. Onunda öyle istemesini çok isterdim. Neyse o an hazırlanıyorduk dişarda kahvaltı edecektik bende onun lafından sonra ben aç değilim deyip makyajımı yarıda bıraktım. Oda mutfağa gidip ben kendim yerim ozaman mutfakta dedi. Kahvaltıyı hazırladıktan somra çayımızı katıp yatak odasından beni kucağı alıp yemmek masasına oturtu ama ben o kadar kırılmıştım ki kahvaltıya eşlik etmedim. Sonra klipleri almaya gittik haliyle oda bana sinirledi ki haklıydı kahvaltıya eşlik etmemiştim çocuğun o kadar yaptıklarından sonra… o kadar üzüldüm ki ondan özür diledim baya yalvardım. Birdaha olmaz diye çünkü onunla iyi olmak istedim. O bana “ ben bekarken ne temizlik ne bulaşık ne kahvaltı yapan birisiydim her şey senin için sen mutlu ol diye yapıyorjm. Ama bazı kadınlar sen dahil kötü kocaları daha çok seviyor baliba fiye kelime kullandı. Bende değişecek diye çok korktum özür diledim bana kalktı tekrardan yemmek hazırladı çünkü o gün hiç yemmek yememiştim. Sonra çay demledi ve klipleri izledik. Kına klibi baktık kız kuzmeşm kınamı yoğurdu ve eşim onu hiç sevmiyor klipte o çıkınca aldı o anı ileri gitti oysa ben orayı izlemeyi çok istedim. Sonra ileri geçme ben izleyeceğim dedim. Dinlemedi bende kucağında gözümü kapattım izlemiyormjş gibi yaptım hiç takmadı takmayınca ben yatacam dedim iyi yat dedi (galiba ironi anlamda demişti) bende ona çay çerez getirdim bensiz izlemeye devam et deyip yatmaya gittim. O klip bittkten sonra odaya geldi gülüm küstünmü deyip öptü ne kadar kırıldığımı söyledim. Oda sen beni nasıl yanlız bırakıp yatarsın dedi bunun telafısı ve açıklaması olamaz dedi ve yattı. Haklıydı o beni hiç yanlız bırakmazdı hep bırakır gibi yapr süpriz yapar kucağıma gelirdi. Şimdi 3 gün oldu konuşmuyoruz bu sabah bana sarıldı yatarken bend eona sarıldım elini geri çekti. Profilini ikimiizn resmi vardı silmiş. Sizce ne yapmalıyım?

Düğün videosunu beraber izlemek istedim diye eşimle aramız bozuldu. Ne yapmalıyım?