etraf da her türlü rahatligi yapan kizlarda var her bosanmis kadina neden kötü bakiliyor istenmiyor
Bosanmis kadin ile evlenmek?

etraf da her türlü rahatligi yapan kizlarda var her bosanmis kadina neden kötü bakiliyor istenmiyor
Evlenirdim, Anlaşırsak uyuşursak neden olmasın, Karşılıklı saygı sevgi önemli, Sonuçta bu kişi evlenmiş helaline varmış dul birisi, Belki evlenmek istemeyenler ve bekar birisini isteyenler olabilir onlara da saygı duymak lazım neden böyle istiyorsun dememek lazım herkesin beklentisi bakışı vesaire farklı, ama ben dul birini kabul ederdim, yaşı benden büyük birisinide kabul ederim, yeter ki aradığım kişi olsun, her şey denkse sadece bu sebeplerden reddetmem, Daha öncede dul çocuklu bir kadına talip olmuştum hatta ama daha sonra anlaşamamıştık olmamıştı, Evlenmek çok istiyorum ama elbette doğru bir insanla, hiç evlenmedim hayatımda ama bu hayatta en büyük hayalim düzgün ve bir ömür yanımda olacak bir eş, O aradığım kişi de pat diye karşıma çıkmıyor, o sebeple daha bekliyoruz bakalım
Ben yakında 23 yaşıma gireceğim, senin yaşın kaç? Ben hem dış görünüş hem davranış ve karakter olarak 30 yaşından farklı sayılmam, olgunluk olarak hayatın gerçeklerini çok küçük yaştan itibaren tecrübe ettim, Ve bu hayattaki en önemli meselenin aile olduğunun da bilincindeyim doğru kişi olduktan sonra gerisi hikaye, ne ırkı ne yaşı ne eski hataları, Sonuçta benim evleneceğim kişi şu an ki olduğu hali ve şu an ki halini de kendi iradesi ile seçiyor, Bazı şeyleri bazı kişilerden saklamak lazım, evlenmeyi düşündüğün kişiden saklamamak lazım kanaatindeyim, seni kabul eden etsin etmeyen kişiyle zaten olmaz, Senin kendini birilerine kabul ettirmek için rol yapmaya ihtiyacın yok ki neysen o yani
Bakılacak tek şey kızın edepli olması elbette, ancak ailesi boşanmış el alem ne der ya da boşandığı adam musallat olursa sonradan oğlumuzun başı ağrır diye vazgeçirmek isterler doğal olarak. Seni isteyen ailesini ikna eder elbet.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!kötülerden degilde temiz kaliteli erkeklerden bahsedicek olursak. Daha önce ilişkiye girmemiş kimsenin ahını almamış biri kendi gibi birini istiyor siz bir ilişki geçirdiginiz icin durumunuz biliniyor ama bekarların belirsiz, aslında bütün olgu bu. Ama bu hiç bulamayacagın anlamına gelmez keza verdiğim örnekteki insan türü oldukca azaldı o yüzden pek sorun degil. Ve son olarakda çok kafaya takma kötü gözle bakanların cogu gizli gizli ne haltlar yiyorlar once kendilerine baksınlar.
Sahsen kabul ederim. Nedeni ise aklı basında ne istedigini bilen ve hayattan belli tecrübe edinmiş insanlar daha akıllı olurlar. Oteki türlü bekar kızların bir cogunun zeka seviyesi isteklerine oranla maalesef yerlerde.
Tabi yalan söylerse iş değişir. Bir insanla tanışmadan konuşmadan önce net olmak gerekir. Bu güveni sarsmamak icin önemli bişey.(boşandığını, çocugunun olup olmadıgı, ya da başka sorunları saklayanlar icin söyledim bunu)
Ciddi olmadıgım bir şey hakkında yorum yapmam yakısık olmaz zaten. Ben düşüncelerimi belirttim. Amac mutlu olmak ise basit seyleri sorun etmek basitliktir. Kusursuz kımse yoktur kusursuz görebilen insan vardır. Hersey bakış açısıyla alakalı.
Ve son soyledigine gelicek olursak onu yargılayan sacma zihniyetli ınsanlara sunu soylemek isterim ki. Kendisi düzgünce nişanlanarak biriyle evlenmiş ve boşanmış. Ama simdiki kızların bir çogu evlenmeden en az 10 tane erkegin altına giriyor. Neden bunu degilde dul olan birini eleştiriyorlar? Çünkü ülkemizde ahmak insan sayısı oldukca fazla.
Ben yorumu sapıklık veya baska bir amac icin yapmadım. Olması gereken birsey diye ve dusuncelerimi belirttim. Yinede sen bilirsin
Aşıksan olabilir de, bilemedim olmaya da bilir. Olmamasını sadece kötü gözle bakıyor olarak algılamak gerek.
Bekaret değil ki sorun. Evlilik deneyimleri, başka biriyle yaşadığı onca deneyim aynı eve paylaşması bilmiyorum içime sinmeyecek durumlar var gibi herkes böyle düşünmek zorunda değil tabi ki
Sevgili ile yapılabilenlerle evliyken yapılabilen denk mi yani sana göre? Herkes sevgili iken herşeyi yapmıyor ama evliyken bir çok şey standart olarak yapılıyor. Ben illa da olmaz demiyorum aşıksam kabullenebildiysem olur diyorum. Ama bu tarz ön yargılara sahibim.
Bunlar önemli ama anlaşmak daha önemli kötünün kötüsü gösterip kötüye razı gelmek gibi bişey sizin dediğiniz evlilik çok daha farklı
Karısını yeni tanıştığı birine tercih eden erkek olabilir ama adam olamaz. Bence önünüze bakmakla doğru bir karar vermişsiniz. Size hakettiğiniz değeri verecek biri çıkıcak karşınıza. Altın çamura düşmekle değerinden bişey yitirmez.
İnsanlar edebin değerini bilseydi Allah'tan rızık yerine edep isterlerdi. Hz Ali efendimizin sözüdür. Ki siz bu kadar özelliğinizi saydınız. Bilmediklerimde vardır muhakkak. Kalbi böyle güzel bi insana kötü konuşmam mümkün değil 🙂
O zihniyette birine şans verip sevgilin olarak hayatına alman senin hatan onun değil sence de öyle değilmi?
Bilmediğin insanları hayatına alma hala hayatınadaysa çıkar sana faydası olmayanlarıda çıkar hatta zarar potansiyeli olanlarıda. Yeni insanlarla tanış konuş iyice tanı hatta böyle mutlu anlar yakala kimle daha mutluysan onla devam et
Bence daha iyi düğün, altın ve gelinlik gibi şeyler de istemez şartlar uygun olursa güzel olur
Çocuk falan vardır die kötü bakiolar uğraşmak istemiolar bence ama yinede saçma yani
4/4 Luk insan yoktur ama belli kuralları vardır hayatın bana göre o kurallar a uyan biri ise düzgün diye tabir edebilicem biri ise neden olmasın tabi yaş vs. Bunlarda önemli
Sokaktaki bekar olup bekareti olmayan onun bunun altindan kalkmayan kiz nispetlileri kurban olsunlar böyle namuslu hatuna
Boşanmış iki ci el gibi düşünülüyor ama hiç evlenmemis antika dolu etraf
Helal yoldan yapmış hükümlerin dışına cikmamissa dul kadın her türlü daha makul bence
Evlenmezdim beraber yaşardım
Evlenirim
Ama önce iyi tanımak gerek
Gerçek sevgi varsa engel olmaz böyle durumlar
Sevgisi yetersiz olduğu için böyle düşünebiliyor gerçek seven bunu engel olarak asla görmez
Hayır gerçek sevgi olsa bunu söz konusu yapmazdı direk evlenirim diye ağzından çıkardı sonradan da dönüş yapsa asla evlilik olmaz boşuna zamanını harcamış olursun
haklısın sonuna kadar katılıyorum
Evlenirdim tabiki de ama çocuk yoksa
Çocuğun var mı ve kaç yaşındasın
Olabilir neden olmasın
Düzgün biriyse düşünürdüm
Yoo bnle tanssan denkgelsen evlenrm
Evlenebilirim çocuğu yoksa
Farketmez
evlenirdim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş