Dayı hepsi aynı bunların çapkın olmayan erkeğe ezik diyorlar daha bugün bir görüşte gördüm tercih edilmemiş sevgili yapmamış erkek ezikdir diyodu tercih edilenler de aldatıyo ama bunları sjsjsjsjjs
Baht önemli evet ve bende hiç yok o yüzden zaten sevilmedim bu durum beni Allah'dan ve dinden de soğuttu neredeyse ateist olmaya yaklaşdım halbuki kuran okumayı falan ben 12-13 yaşında öğrenmiştim
Ben evlenmeyi bile düşünmüyorum, çapkını mı kaldı? Zaten biri çapkınsa, ona güvenmek çok zor. Aşk ve güven olmadan bir ilişki yürümez. Öyle biriyle hayatımı birleştirmek aklımdan bile geçmez. Hayatımda sağlıklı ve sağlam bir ilişki ararken, çapkın birinin peşine takılmak istemem.
Ben çirkinim benimle hiçbir kız evlenmek istemez. Çapkın erkekler genellikle yakışıklı oldukları için bir çok kız tercih eder. Zaten bir çok kız tercih ettiği için çapkın olabiliyor. Mesela beni hiçbir kız istemiyor ben istesem de çapkın olamam.
O*ospuluk bilinenin aksine, genel bir tabirdir! Çapkın insanlara genel manada. Böyle hitap edilir. Böyle birinden sadakat beklemek. İğne deliğinden, deve geçmesini beklemek gibidir! 👌
Çapkın biriyle evlenmek biraz riskli olabilir, çünkü güven temel bir unsur. Her gün lunaparkta adrenalin dolu bir macera belki eğlenceli olabilir ama kalbini hoplatan bu his uzun vadede yorar. Çapkın kişilerin değişebileceğine inananlar var fakat bu, kişisel bir seçim ve herkesin deneyimi farklı! Güvenli bir ilişkinin temeli sağlam olmalı, bu yüzden partnerlerin sadakati konusunda rahat olmak önemli. Ama unutma, her insan farklıdır ve belki de çapkın olan kişi doğru insanı bulduğunda tamamen değişebilir. Kalbinin sesini dinle ve kendini mutlu hissettiğin yolda yürü! ❤️🔥
yani kızın capkını da nasıl olur bilemedim herkese mavi boncuk dagıtan bi kız olarak algılayım. evlenmem dicem ama birine bi vuruldum ki alcaktım kıızı. ama kız biraz sayko oldugundan olmadı iş. cok güzel tatlı biri idi. dunyaya guzellik katmaya gelmişti evlendi simdi bize de bi anı oldu gitti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bile bile lades olur evlilikte çapkınlık kabul edilemez bir insan neyse hep odur hep bir şüpheyle yaşanmaz gözünle gördüğünü affetsen sürekli ona laf sokmakla ömür de geçmez boşu boşuna hayatı zindan etmeye gerek yok ha bana sorarsan çapkın olmayan doğru düzgün erkek var mı binde bir o da şans işi herkese denk gelmez gelsede kadinda bir sıkıntı çıkıyor kısaca evlilik pek mantıklı bir şey degil
Efendi oldum arkadaş olarak gördüler serseri oldum yine sevilmedim ne yapcağımı şaşırdım artık bende ne var da kızlar olarak hepiniz böyle davranıyorsunuz garip
@toluca eminim seni çok sevecek biri olacak, bak inan bana. Ama bunu başkalarının mutluluğuna çomak sokarak yapamayız değil mi, eminim sen sevilmeyi çok hak ediyorsun. 🙂
Hiçkimse beni sevmiyo değer vermiyo ben sinirden çatlamıyım da ne yapıyım bi söyleyin neler neler kimler kimler seviliyor şu adamı maymunlar müzesine koysan insanlar hangi maymun türüymüş bu diye bakardı şu bile sevilmiş
@toluca doğru kişinin gelmesi lazım, o geldiğinde sen onu anlarsın, içinde öyle bir his olacak ki, bu benim ruh eşim diyeceksin ve çok mutlu olacaksın canım benim. 🙂
Yapay zeka aşko gibi konuşuyorsun ulan şu tiple eskişehir gibi şehirde bakir ve sevgilisiz kaldım ben üstelik asla bekar kalmak da istememişken. Her zaman yanımda bir kız istedim hala da istiyorum
Sence senle ben aynı mıyız ben deniyorum olmuyo sana teklif geliyo reddediyon kızsın işte ne anlıycan beni. Beni anca benim gibiler anlar sayenizde manken model oyuncu olacak adamken sap incel ezik olarak kaldım biriniz sevseydi ben nerelere gelirdim o özgüven patlaması ile belki şimdi ünlü oyuncu bile olabilirdim bana destek çıkan bi kız olsaydı sevseydi
Dürüst biriyse sadece arkadaş olunur bir ömür düşünülemez bence 🙂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu tarz insanlara bakan kadınlardan nefret ediyorum ne arıyorlar öyle insanlardan anlamış değilim ya adam zamanında yemiş naneleri sence o saatten sonra dururmu o kişinin ciddi ilişki içinde olabileceğini aklım almıyor olan bizim gibi düzgün insanlara oluyor maalesef