kizlar; sizden 3 yas kucuk bir erkekle evlenir miydiniz? ve erkekler; sizden 3 yas buyuk bir kizla evlenir miydiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben evlenmem galiba hatta daha büyük olması lazım benden 4-5 yaş
buyuk gosteriyorsa ve olgun biriyse?
Olgunsa belki de yine de yok evlenmem
20li yaşlarda düşünebilirdim ama şu anda kendi yaşıtımla bile düşünmem.
nasibinde varsa oyle bir dusunursun ki 😁
Haklısın tabi nasipten ötesi yok. Hayatıma giren en beğendiğim kadın o zaman 39 yaşındaydı zaten ama geleceğe yönelik düşünürsek çok mantıklı olmuyo. Kadınlar bizi bin tane elekten geçiriyo sonuçta bu haksızlık sayılmaz 😂
haklisin ya bazi kadinlar sahiden surunduruyor. ama genelde de o kadinlari tercih ediyorsunuz nedense. hanim hanimcik sakin olanlar cantada keklik ilarak goruluyor ve onlarla evlenmek istenmiyor. bu konuda ne dusunuyorsun katiliyor musun
Katılmıyorum. Gelenekçi bi erkeksen ve evlendiğinde namus saydığın değerlerden taviz vermeyi asla kabul etmiyorsan, gözünde kapalı ve saf değilsen tüm karakter tipindeki kadınların ortak özelliği evlenmek istemiyorlar. Kur’an kursunda hafızlık yapan çarşaflı kızla dahi görüştüm tavsiye üzerine o bile dışarı açılan bir kapısı kalmayacaksa evlenmeye yanaşmadı. Şunu kabul etmek gerekir ki maalesef gerek sosyal medya gerek tv gerekse kopuk yaşantılı arkadaşlarının baskıları yüzünden kadınların tamamında şöyle bir algı oluştu. Cinsellik erkeklere karşı kullanılması gereken en önemli silahtır ve ne tipte karakterde olursa olsun her kadının gerektiğinde kocasına belden aşağı vurabileceği bir silahı olmalıdır. Bu silahı elinden alacağını fark ettiği anda tüm kadınlar uzaklaşıyo.
3 yaş fark bile değildir. 15-20 yaş fark olsa neyse
sorun ilmaz yani
Tabi ki
Kadın erkekten büyük olunca zengin olurnurmus 😂 Şayet ben evlenmem olgun yaşca büyük erkek herzaman iyidir.
aaa zengin mi olunuyormus 😁 peki ama yasindan buyuk gosteriyorsa ve cok olgunsa?
Yinede olmaz ya ben yaşça büyük olmasını ağır olmasını isterim küçük olursa onu ciddiye alamam gibi değişik bir his benimkide büyük konuşmayayım başıma gelir 😂
ben de boyle kesin konusuyordum. ilk defa olabilir mi acaba diye dusundum. genelde erkekler olumlu bakiyor ama kadinlar icin bu durum problem
Çünkü kadınlar yanında ağır duran onu taşıyabilen ağırlığını gösteren erkek isterler. Erkekler için dış görünüş çok etkilemiyorsa okeylerdir diye düşünüyorum.
haklisin 🌼
3 yaş çok bisi diyil bence
Küçük bir erkekle hayatta olamazdı
buyuk gosteriyorsa?
Yine kaybettik..
@Devoxer davranış anlamında olgun olmadığı sürece kurtarmaz gög
@Devoxer her yoruma çökme kral
Seni gördüm diye sevinmiştim oysa olmadııı
@Devoxer ne alaka 😒
He öyle diyon
@Devoxer anlün iyi bari lglg
Tekrardan karşılaşacağız.
@Devoxer KS kullanıyoruz ya normal hani
Ben evlenirdim ya
aslinda 3 yas cok bi fark degil sanki
Evet insanlar kendinden 30 yaş büyüklerle evleniyor
50 yaşa kadar evlenirim
23 yasindasin sanirim
Evet
Yalar yutarım bile
sanirim 27 yasindasin. 30 uasinda bir kizla evlenir miydin?
Yav sorunun cevabını verdim tekrar niye soruyorsun
ne bileyim 30 diyince kulaga bi buyuk geliyor sanki. emin misin diye tekrarladim😅
Konu yaş değil, görünüş, akıl, olgunluk.
iste bu. helal olsun 👏🏻
Evlenirim
Evlenirim
evlenilebilir
sanirim erkekler degil de kadinlar daha cok sorun olarak goruyor
kadınlar biraz şey..
ney 😁
takıntılı :D
galiba oyleyiz 😉
kasma bu kadar. sal
haklisin. hayat kisacik zaten. sabahattin alinin dedigi gibi hayat dogumdan olune uzanan bir yoldan ibarettir. bunun uzerine yapilan tum taksimatlar sunidir. yasin ne onemi var ki ruha bakacaksin di mi
neye bakarsan bak. anı yaşa. anda mutlu huzurlu hisediyorsan sonrasını sonra düşünürsün. hoşlanıyosan bi önemi yok hiçbi şeyin. şu andan keyif almaya bak
🌼
erken çöker ya
kadin cabuk yaslanir diyorsun yani. minyonsa peki
O başka
Evlenmem
neden
Ben zaten yaşımdan 5 yaş küçük gösteriyorum
peki o da yasindan 8 yas kucuk gosteriyorsa?
Öyle bir durum olursa bakılır o zaman
😉
😄
zenginse olur
zenginse 100 yasinda bile ilsa evlenirsiniz. ah siz erkekler 😁
Olur severix
kac yasa kadar tamam
Ben biraz seçiciyim
6-58
6nin basindaki rakami yazmayi unutmussun.
Ben Müslümanım
yav duyan da sanacak ki muslumanlar boyle. bunun dinde imanda yeri yok! sapiklarin yaptiklariyla muslumanlari yaftalamayiniz ayiptir ya hu.
Evet adım Muhammed diye 6 yaşında kişilerle evlenemem dedim hem nerde görülmüş din tarihinde
bence gidip biraz arastir oku bilgilen ki dogrulari ogrenebilesin. boyle durduk yere olmadik platformlarda kin kusmak en cok sana zarar veriyor farkina varman dilegiyle 🌼
Evet dogru din dostum biz gömelim bu konuyu
Evet
kac yasa kadar evet dersin
3 iyi bence ama aşk kuvvetli ise 5 derim
Evet
kac yasa kadar evet
Fark etmez bana
Yeterki aşık olayım