Bunu sorma sebebim erkeklerin söyledikleriyle yaptıkları bir olmuyor gerçek hayatta, bu platformda anonim bir şekilde daha dürüstler. Sevgilimi çok seviyorum diyen, çok güzel sevgilileri olan erkekler ondan daha güzelini bulunca yakalanmayacağını düşünerek aldatıyor , çoğu ilişkide böyle.. Bana manken eşi olan adamlar bile yazdıysa düşünün çok çok daha güzelini görseler neler yapacaklar, erkeklerin bu konuda dürüst olduğunu düşünmüyorum çünkü güzelliğe gerçekten tapıyorlar, zaafları var. Dürüst olun, aşağıdaki gibi kadınlardan biri olsa ve yakalanmayacağınıza eminseniz aldatır mısınız?
Güzel bir sevgiliniz olsa da ondan 10 kat daha güzel bir kadın görseniz, yakalanmayacağınızı bilseniz aldatır mısınız, dürüst olun?
Olayın içinde sevgi yoksa güzellik falan hikayedir yani artık öyle bir dönemdeyiz ki sana söyle söyleyebilirim işim gereği aldatan aldatılan insanları çok görüyorum eğer adatan tarafın dediklerini merak ediyorsan saygı sevgi beklenti kalmadığı için kim yanaşırsa kim ilgi gösterirse ona döner güzellik falan bir yerden sonra hikaye insan sahip olduklarının nankörü, sahip olmak istediklerinin kölesi, sahip olamadıklarının delisidir.
aldatma mevzusu güzellikle alakalı değilki sadece, içinde bi sürü faktör var. güzellik mevzusu olsaydı angelina jolie aldatılmazdı. mevzuya yanlış açıdan bakıyosunuz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzelin güzeli vardır, Angelina aldatıldığında yaşlanmıştı maalesef, kendisinden genç biriyle aldatıldı.. Maalesef erkeklerin kafası böyle çalışıyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel bir sevgiliniz olsa da ondan 10 kat daha güzel bir kadın görseniz, yakalanmayacağınızı bilseniz aldatır mısınız, dürüst olun?