Merhabalar 🎈 Sevgilim dediğim insanı o dünyama almışsam zaten başkasını gözüm görmez. En yakışıklı insanı koysunlar karşıma, kime göre yakışıklı neye göre yakışıklı değişir, ama benim sevgilim, sevdiğim dediğim adam benim gözümde dünyanın en yakışıklı insanı olur. Değişmem; değişemem. Ben onu herşeyi ile severim çünkü.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hayır aldatmam. dışarda her zaman daha güzelleri daha yakışıklıları vardır illaki sonuçta milyarlarca insan var ama onun bana verdiği güveni sevgiyi isterse dünyanın en yakışıklısı olsun aldattığım kişide bulamam
güzel veya yakışıklı olması sebep değil. kişiden etkilenmen lazım sonrası ise senin tercihin yapar yapmazsın kişiden kişiye o anki psikolojik durumuna göre değişir
Aldatmazdım tabi ama sevgin azsa sevgilime karşı karşı tarafa ilgim yoğunlaşırdı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buldum hatta kendisi çok popüler bir dizide oyuncuydu ama sevgilime sevgim daha ağır bastığı için değerlendirme bile yapmadım direkt 3 hayırla uğurladık 😂
Aldatma evet ama bunun sebepleri olur inan hiç kimse durduk yere ay canım sıkıldı aldatim demiyor. Ben hayatımda biri varken sevmem ama evet o zaman manen yikilmissam karşıda ki adam yakınlık gösteriyorsa yakinlasabilirim. Üstelik bunu şu an burda baya inkar etmisler 😂
Bak o ayri bir konu. Zaten ilgini cekiciligini kaybettigin bir insana karsi bir iliski de yurutemezsin. Sonrasinda yeni birisi cikarsa ona gidersin ama once ayrilip sonra yenisine gecersin.
O ilgi bagimliligi oluyor bence. Sadece sana deger vermesi hosuna gidiyor ama duygusal olarak bir sey hissetmiyorsun. Zaten askla seks birbirine çok bagli seyler. Arzu duydugun birisini seversin, sevdigin kisiye arzu duyarsin.