@_-_nobodyys_-_ nedense inanmıyorum kanka kimse aldatırım demiş bu toplum bu kadar temiz de bizim mi haberimiz yok valla her gün aldatma duyuyoruz ama kimse sorsan on numara?
Karakter ile alakalı bu. Her aldatmam diyene zaten inanmamak lazım. Bunu şöyle düşün düzgün kız istiyoruz diyen erkeklerin düzgün olmayan kızların peşinde olması gibi. Şimdi sende yüksek ihtimalle düzgün kız istiyorum diyeceksin ama senin bana verdiğin cevabın aynısını sana vererek neden toplum böyle o zaman desem?
Yoo düzgün olmasa da olur ben inkar etmiyorum ki zaten zamki ama siz yalan söylüyorsunuz sıkıntı orada bende inanmıyorum hani zaten sıkıntı yok herkes herkesin ne olduğunu biliyor o kadar kasmışsınız ki kendinizi içinizdekileri bile açamıyorsunuz yani ne diyeyim :D :D
Su ana kadar hicbir iliskimde aldatmadim ayriliktan sonra bile yeni birilerini tanimam icin uzun bir sureye ihtiyac duyan biriyim bizdeki de boyle bir sadakat
Olm soru sormussun cevap verdik ne bu tripler sana kendimi kanitlamak zorunda miyim ister inan ister inanma slk slkn cikarimlarinida kendine skla dogru olanı bu nasl bir zihniyetiniz varsa artık
Olm kimse aldatmam demiş ama toplumda her bok var niye inanayım mal mıyım ben 4 çocuklu kadın 30 yıllık eşini aldatıyor sen benim zihniyetimi mi sorguluyorsun brow cringe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim için tip önemli değil ki. Zaten beğendiğim tipler gözlüklü, çalışkan, inek öğrenci tipinde ki kişiler. Karakteri önemli
Ben 20 yaşınadyken neredeydi bunlar :D
benim gibi düşünen birileri mi :D
Aynen aynen :D Ben gayet inek çalıskan bir tiptim ama bize bakan yoktu :D
Bu saatde trol hiç çekilmiyor biliyonuz mu kardolar
@RavenbyPoe bende inektim çaktırmaa. :D Sosyalleştik büyüdükçe
Ahaha aynen. Atandım cevrem oldu
yok ben trol değilim. Sitede ki en gerçekçi üyelerden birisi olabilirim gizli üye
Helal sana hiçkimse ablamm
@_-_nobodyys_-_ nedense inanmıyorum kanka kimse aldatırım demiş bu toplum bu kadar temiz de bizim mi haberimiz yok valla her gün aldatma duyuyoruz ama kimse sorsan on numara?
@qookhann :))
Karakter ile alakalı bu. Her aldatmam diyene zaten inanmamak lazım. Bunu şöyle düşün düzgün kız istiyoruz diyen erkeklerin düzgün olmayan kızların peşinde olması gibi. Şimdi sende yüksek ihtimalle düzgün kız istiyorum diyeceksin ama senin bana verdiğin cevabın aynısını sana vererek neden toplum böyle o zaman desem?
Yoo düzgün olmasa da olur ben inkar etmiyorum ki zaten zamki ama siz yalan söylüyorsunuz sıkıntı orada bende inanmıyorum hani zaten sıkıntı yok herkes herkesin ne olduğunu biliyor o kadar kasmışsınız ki kendinizi içinizdekileri bile açamıyorsunuz yani ne diyeyim :D :D
Hayır sevgilimi seviyorumdur ve seversem sevdigim kisiden baska kimseyi gôrmez gozum
yav hehe
Su ana kadar hicbir iliskimde aldatmadim ayriliktan sonra bile yeni birilerini tanimam icin uzun bir sureye ihtiyac duyan biriyim bizdeki de boyle bir sadakat
Aynen en namuslu temizi dürüstü doğrusu senmişsin melek maşallah tütütü
Olm soru sormussun cevap verdik ne bu tripler sana kendimi kanitlamak zorunda miyim ister inan ister inanma slk slkn cikarimlarinida kendine skla dogru olanı bu nasl bir zihniyetiniz varsa artık
Olm kimse aldatmam demiş ama toplumda her bok var niye inanayım mal mıyım ben 4 çocuklu kadın 30 yıllık eşini aldatıyor sen benim zihniyetimi mi sorguluyorsun brow cringe
Napim
Odana git ışığı kapat yorganın altına gir hıçkıra hıçkıra ağla knk
Sen aglion asil haha
Tamam eğlencen bittiyse gidebilirsin
Neden olmasın
Doğru herkes daha iyisini ister dediler inanmadık öyle gerçekten
Hayır.
Sallaaa
Aldatmam
Kesin aldatmazsın
Hayır tabikide
Yalan söyleme knk
Doğru
Evet
Neden
Hepimiz daha iyisini isteriz mantıklı değil mi :))
Aşık değilsin o zaman knk
Yok be olm ne aşkı ergen misin
Bir tek sen aldatırım yazmışsın kardo valla ne diyeyim
Yalan söylüyorlar aq şu gavurlar kadar bir dürüst olamadık hala merdiven altına devam
adamların bu yönünü çok seviyom neyse o bizimkiler her haltı yer arkasında durmaz
Doğru sana eig vercem lan adamsın şehzadem
Tüşükkür ediyorum canm :D
aldatmadım
sevgilimden çok daha yakışıklı ve kariyeri olan birini red ettim
Zararlı çıktın
cidden ak aldattı beni 😂
Kanka allah bahtını açsın dksfaofo