Ne yapmalıyım? Ne yapmaya çalışıyor? Sizce donecekmi pişman olup duzelecekmi?

• Merhabalar. 6 senelik evliyim 2 çocuğum var. Evliliğimde dönem dönem çıkmazlara girdik. Aldatma, içki vs konuları yüzünden 3 kere evi terk ettim. Sonra yine barıştık. Son olayda söylediğim şeylere küfür etmeye başladı. Bende dayanamayıp yeter artık küfretme s@lakmisin dedim. kalkti sirtima yumruk attı. Anneme ciktm geldim. 1hafta sonra geldi. Hiç bişey olmamış gibi kabul etmedim. ailesini çağırdım beraber geldiler yanlışlarını konuştuk. İçkisini konuştuk bı tokatla ev terkedilmez ben istemiyorum artık boyle dedim bende istemiyorum dedi. Sonra bı şekilde yeniden konuşma imkanımız oldu. Kesinlikle özür dilemiyor hala ben haklıyım evi terketti ben sana git demedim diyo beni yalnız bırakma kimsem kalmadı falan dedi ikna olmadım çünkü bundan öncesinde sürekli asagilamalar, nasıl annesin falan gibi konuşmalar geçti. İçtiği için bunun sonucunda yaşadığımız şeyler normalde kırmazdi. 3 aydır burdayım hep ben mi haksizim evliliğimiz zaten çok saçmaydı gibi mesajlar attı. Arayıp evi bosalticam dilekçeyi ver eşyalarını al falan diyodu. 2 haftadır kesinlikle diyolago girmiyo yaptığı şeylere çok kızıyorum ama bı okadar da çok seviyorum. Sevgime engel olamıyorum akillanmasini bize değer vermesini çocuklarımla mutlu yaşamak istiyorum. şu an ne olacagini bilmiyorum arkadaşlarıyla evimde sürekli iciyo. Ben burada olduğum için benim evimi bekar evi gibi kullaniyo. Sanki bir yerde sıkışıp kalmış gibi hissediyorum. Sosyal hesaplarına saçma sapan kızları ekliyo. Kaynanamlar yine gelir umidindeler benim için çünkü ilk gidişim değildi bu. karsilastik evine dön yuvana gel diyolar ama arkamdan da o kadar çok dedikodumu yapiyorlarki anlatamam. Sonra hepsini inkar ediyolar.
  • Oğlu düzelecem anne ama yine gider diye korkuyorim demiş. Bende çok korkuyorum sanki ben onun kolesiymisim gibi davranıyordu evde bir yere götürmez elimi tutmaz sarilmaz. Eskiden böyle değildi vakit geçirmek istediğini anlardim şu an niye böyle oldu ortamı değişti ondan mı bilmiyorum Ne yapmaya çalışıyor nasıl yapmam gerekiyo bilmiyorim gidip dilkce vermeyi düşünüyorum çok kararsızım.
  • Onunda ne düşündüğünü çok merak ediyorim Hepinize şimdiden teşekkürler
Ne yapmalıyım? Ne yapmaya çalışıyor? Sizce donecekmi pişman olup duzelecekmi?