Çok tipsizim neden beni yapmışlar? Bir de ailem bana çocuk yapacaksın diyor zorla saçma değil mi?

Lisede ve üniversitede erkekler hep hakaret ediyordu ya da ignore yani bir de Türk kızları o kadar tipsiz değil sizin dediğiniz gibi benim sınıfımda yeşil mavi gözlü bembeyaz tenli parlak kızlar vardı karadeniz ve balkan göçmen ağırlıklı bir yerde yaşıyorum, bende kırgız tipli bir şeyim yani, tipsiz erkekler bile güzel kız bulmakta zorlanmıyor, burada o kızıl saçlı yeşil gözlü sizin hayran olduğunuz kızlardan çok var (hatta bir tanesini yeni Suriyeli kaptı şişin bakalım Türk erkekleri kaçırdınız kızı)🤣 bu sitede görüyorum, artık nerede yaşıyorsanız sanki bütün Türk kızları maymunmuş gibi davranıyorlar erkeklere nefes alsın yetermiş filan öyle bir şey yok kimse aç değil zaten akıl mantık var yani bu kadar genç nüfuslu kalabalık balkanlara yakın bir ülkede illaki güzel kız bulursun kimse çirkini tercih etmez bir çıkarı yoksa eğer…
Çok tipsizim neden beni yapmışlar? Bir de ailem bana çocuk yapacaksın diyor zorla saçma değil mi?