Ailem surekli bana bu rekfleksi yapiyorlar siz olsaydınız napardiniz?

Eski eşimle boşanalı neredeyse 5 yıl oldu kendisi boşanmak istedi kendisi beni terk etti aile sorunlarından dolayı kendisi diyarbakırlı kürt bense afyonlu türk yalvardım yakardım yapma bitirme evliliğimizi seni katiyen istemiyorum sevmiyorum başka bir kadından çocuk yapmak istiyorum dedi yüzüme Avrupa'da fransada bir başıma yanliz kaldım kendisi ebedi olarak turkiyeye dönüş yaptı er zaman güç zaman derken karşıma biri çıktı iyi bir insan evlendik mutluyum bir çocuk annesiyim kendisi bunu duyar duymaz deliye döndü ve kaçak yollarla almanyaya geldi ümidi buydu benimle tekrar birleşmek ama iş işten geçti artık bir yanım hala onu seviyor diğer yanım bana yaşattıkları beni istememesi sevmemesi üzdü açıkçası yıl oldu 2025 hala ve hala beni düşünüyor bir şekilde ulaşmaya çalışıyor açıkçası onun sevgisine inanmıyorum çünkü gerçek anlamda beni maf etti attı... Aileme gelince başka biri ile evli olduğuma rağmen mutfak işleri olsun veya konu başka bir yerden acilsin sürekli bunu derler biz bu tarifi uyguladığımızda seni düşünüyoruz sonuçta kürt yemeklerini bilirsin yöresel adetlerini bilirsin düşünmeyin beni diyorum bu tarz konuşmalar olduğunda ister istemez üzülüyorum içimden çünkü bu ayrılığın en büyük payı zaten aileler sayesinde oldu...

Ailem surekli bana bu rekfleksi yapiyorlar siz olsaydınız napardiniz?