Şişmanım ve abimle babam ayı öküz gibi laflar soyluyorlar. Uzuluyorum bu duruma soyledim dalga gecmeyin die ama hala devam ediyorlar guluyorlar. ters cevap verse m saygisiz dicekler yiene ben suclu olcam. Sizce ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
kilo vermeyi önce kendin için sağlığın için istemelisin, yani kilo vermek için diyet ve spora başlamalısın, onların sana söyledikleri de yanlış sana destek olmaları gerekirken moralini bozuyorlar, ama sen bu sözlerden sonra hırslanıp kilo vermelisin. hem onlara bunu başarabildiğini gösterirsin, hem sana artık böyle sözler söyleyip üzemezler hem de daha mutlu olursun hayatında eminim :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
hic iradem yok
- +1 yıl
neden ama daha fit görünmeyi daha küçük beden kıyafetler giymeyi istemez misin? ayrıca fazla kilo çok zararlı önce kalp için ki benim sevgilim de baya kiloluydu çok korkardım sağlığı için, diyetisyene gitti ve dediklerini uyguladı birkaç ayda yirmi kilo kadar verdi biliyor musun, isteyince oluyor inan ki, kendini daha zayıf halde düşün hayal et, öyle olunca kendini daha çok beğeneceksin ve o hayal ettiğin kiloya ulaşmayı isteyip kilo vermeye başlayacaksın eminim ki :)
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Utandırabilir misiniz? Kilo vermeniz için işe yaradığına inandığım, tecrübelerim ile sabit önerilerim olabilir, tabi siz isterseniz ve bu konu hakkında bir profesyonele de danışırsanız :)
00 Yorumla
gidiceksin spor salonun düzenli antreman yapıcaksın yağlı yemeklerden ekmekleden vazgeçiceksin protein ağırlıklı yemey yiceksin 3 ayda kendini tanıyamazsın. ama kararlı olucaksın ve onlara gününü göstereceksin :)
bana çok zayıftım iskelet diye dalga geçerlerdi 1 ayda 15 kilo almıştım :))))00 Yorumla
bunu kilo vermen için yapıyorlar baskı kuruyorlar üzerinde işte siz görürsünüz lan diye hırslanman için yoksa belli ki kendine değer verdiğin yok tembel tembel obezliğe doğru gidiyorsun belkide öylesin
01 Yorumla- Soran+1 yıl
obez degilim kilo almiyorum ama veremiyorum sabit hep
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
8Cevap
Ayni şeyi ben de yasadim. Basta özgüven sorunu yyaratiyordu donra umursamadim. Onlar laf siktukca ben de guldum eglendim. Simdi ben kendimle grasiyorum laf söylüyorum evleniyorum falan
00 Yorumlakilo verceksin
ya da kendinle alay etmeyi öğrenceksin
eskiden bende çok çirkindim çok alay ederlerdi benle
şimdide çok güzel değilim ama kendimle hep alay ederim
kusurlarına gülebilmekte bir marifet aslında00 Yorumla- +1 yıl
Sende onlara inat zayiflamaya calis.
Yaptiklari hos seyler degil. Sen sadece özgüvenli ve azimli ol eger gercekten istersen basaramayacagin sey yoktur02 Yorumla- Soran+1 yıl
bole yaptiklari icin ozguvenimde yok hic
- +1 yıl
Olmali ama
bir diyetisyenden yardim alabilirsin veya kendi imkanlanlarinlada zayiflaya bilirsin
Kilo vermeye çalış bence onlar için değil
sağlığın için, kendin için
kimsenin ne dediğini asla umursama00 Yorumlabelkide senin için diyolardır hemen kötü düşünme. hırslanıp kilo ver diye senin hırslanmanı istiyolardır.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
hic sanmam ole olsa anlarim
- +1 yıl
böylelerini de ben anlamıyorum ailenin düşüncesizliği acıkca rahatsız olduğunu söyle hala devam ediyolarsa ciddiye alma. kim olursa olsun.
00 Yorumla - +1 yıl
Bana da diyorlar ama şişman değilim. Sırf şişmanlığın yüzünden olduğuna emin misin?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
evet
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Hocam bende zayıfım diye dalga geçiyorlar. Cubuk diyorlar uflesem ucacaksin diyorlar. Aldirmayacaksın hatta kendinle barisik olup kendi kendinle dalga gecmeyi ogren
00 Yorumla - +1 yıl
Kilo ver inadına kilo ver bak hersey nasıl deyisecek.
00 Yorumla 60 kilo adamım banada tosunum diyo babam alınma böle şeylere kardeşim ya :) Bence spora başla hemen sağlığın için :)
00 Yorumla- +1 yıl
Neden kilo vermeyi denemiyosun? Ben olsam onlarin o laflarindan hırslanir kilo vermeye çalışırdim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
azim ve iradem yok
- +1 yıl
Ohoo yasiyo musun sen?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bende kendşme hayvan falan diyorum öküz o kadar kırılma ama kiloo ver
02 Yorumla- Soran+1 yıl
irade yok
- Cevap sahibi+1 yıl
irade kendine inanmazsan tabi olmaz iradeden önce kendine inanmalısın
- +1 yıl
bağır çağır. durumun ciddiyetini anlasınlar.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
dayak yerim saygisiz terbiyesiz olurum onlarin gozunde
- +1 yıl
onların seni ezmesine izin verme koskoca adam olmussun
- +1 yıl
zayıflıcan. belki hırs yapasın diye söylüyolardır
00 Yorumla - +1 yıl
Bende aynı durumdayım.
Her gece ağlıyorum.00 Yorumla - +1 yıl
Kilo verecen dayı, yapacak bişey yok
01 Yorumla- Soran+1 yıl
azim yok hn pes efiyorum