Akrep erkeği? İlişkide neden soğuk davranır?

Arkadaşlar tanıdığım bir akrep erkeği vardi 2 sene önce tanıştık ama aramızda bir samimiyet ya da arkadaş gibi bir şey olmadı sadece merhaba falan neyse onun beni sevdiğinden eminim bu yüzden o gelip söylemeden ben ona sevmediğimi öyle bir şey olmadığını söyledim kırıldı bir şey demedi ağladı galiba ya da belki bana öyle gelmiştir bu olaydan sonra bana soğuk davrandı kiskandirmaya çalıştı hiç oralı olmadım ondan sonra hiç bir şey olmamış gibi devam etti konuşuyordu benimle böyle böyle yollarımız ayrıldı aradan 3_4 ay geçti karşılaştık tabii bu süre zarfında hep aklımdaydı aslında hiç umursamiyordum onu neden böyle oldu bilmiyorum sonrasında biraz konuştuk ona sevgilin var mı diye sordum öylesine sordum o da var dedi inanmadım sonra Instagram dan takiplesmeye başladık sordum kim diye geçiştirmeye çalışıyordu ondan sonra en yakın kardeş bildiği erkek arkadaşlarına sordum onlar yok dedi olsaydı biz bilirdik dediler bende tekrar ona sorduğumda ısrarla var diyordu kim diye sorduğumda cevap vermiyordu Arkadaşlar sizce neden böyle yapıyordu yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler
Akrep erkeği? İlişkide neden soğuk davranır?