Bir çok yerde ve bir kişiden duyuyorum. Akrep erkekleri öyledir, böyledir diye. Oysa akrep biri olarak hiç de öyle değilim. 😏 Önyarı olduğunu düşünüyorum. 🦂 🦂 🦂
Sevmeyenler dönüp kendine baksın 😄 en çok sevilmeye layık akreplerdir. Sadece tersi pis olur, düşman olmadıkça sevgisini en çok hissettirenler onlardır.
Valla ben gururlanarak söylüyorum akrep kadını olduğumu 😎 Akrep burcundan olan Erkekte kadında en özel insanlardır. Tutkulu , özgürlükçü , akılcı, sadık kişilerdir. Farkımızı mutlaka farkederler.
Burçların kişiler üzerinde etkisi var evet ama bence bu %30 falan kişinin büyüme yetişme tarzı karakteri oluşturduğu için ben burca göre yargılamıyorum
Benim de burcum akrep ama, burcuma göre hiç yargılanmadım. Sana öylesi denk gelmiş dostum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Mk öyle diyorsun ikizler burcuyum yükselen akrep haç isareti gösteriyorlar nnxnxnxnd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akrep erkekleri cok zeki cok çekici ve cok mukemmeliyetci olurlar. bunlar guzel seyler diyebilirsin ama fazlasi zararli tabi sevgili oldum sevistim ettim superdi muhabbet desen oyle ama adam her boka bisey buluyodu s. ktim ama sevemedim o yuzden