Akrep erkeği neden arada soğuk davranir?

Sevdigim bir akrep erkeği var. Bana karsi ilk soguktu sonra oturup muhabbet etmeye basladik hafif kendini cekti. Ustune dustum. Olmadi. bu sefer bende uzaklastim. Hafiften gozumun icine bakmaya falan basladi. Bakislarini kaciriyordu. sonra tekrar yakinlastim ve hani cok kibardi bana karsi. Son bir kac haftadir muhabbettimiz cok ilerledi. Birlikte guluyoruz birlikte oturuyoruz surekli mesajlasiyoruz. Goz goze gelince bakislarini kacirmalar, yanimdaki erkeklere sinirle bakmalar. Surekli gozu uzerimde derken bana kanka dedi. Bende kanka dedim sonra o demedi. Aradan biraz zaman gecti bu sefer bacim dedi. Benden hoslandigini biliyorum. Boyle demesinin sebebi tepkimi olcmek farkindayim. Bozuntuya vermiyorum o yuzden. Ama 2 gundur yine kendini geriye cekti. Sebebini hala cozemiyorum. Hatta internete "biz geri donemeyiz cok ilerledik uzgunum" yazmisti. Bana hoslandigini belirten seyler atmisti ama simdi ben ne zaman yanina gitsem gittigim yerden uzaklasiyor sebebi nedir sizce? Burcalara inanmayan varsa lutfen normal yardim etsin. boyle davranma sebebi nedir sizce?
Akrep erkeği neden arada soğuk davranir?