Sevgiliyken erkekler nasıl şeyler yaşanırsa ayrıldıktan sonra unutamaz ve evlilik düşünebilir?

Sevgiliyken erkekler nasıl şeyler yaşanırsa ayrılık olursa unutamaz güzel izler bırakmış oluruz ve evlilik düşünebilir (şöyle ki daha önce onun iliskide yasamadigi şeyleri yapmakta olabilir mi biz mesela arabası olduğu için ben bir şeyler yapıp getiriyorum baş başa piknik yapıyoruz birbirimizle çok vakit geçiriyoruz bazen bir sahil kenarına güzel yer bulunca arabadan sandalye masayı çekip oturuyoruz sohbet ediyoruz içki sigara ikimizde de yok ben daha önce kullanıyordum ama onunla tanışınca ve görmeyince bıraktım o zaten hiç kullanmamış biri işide var sorumluluklarını biliyor ama evliliğe hazır hissetmiyor korkusu var aramızda sadece 6 yaş var ben 19 o 25 yaşında okumak istedim ama üniv için ailemin maddi durumu yerinde değil çocuğun yaşı da evlilik düşünmesi gereken yaş ama bilmiyorum)
Güncellemeler
+1 yıl
Sorum yanlış olmuş ayrildiktan sonra değil öyle bir şey olursa yani sonrasında diye :)
Sevgiliyken erkekler nasıl şeyler yaşanırsa ayrıldıktan sonra unutamaz ve evlilik düşünebilir?