Bana " ya biz seninle sevgili olsak cok tuhaf olmaz miydi" dedi.
Aramizdaki iliski simdiye kadar yari fb yari manita yari arkadas gibiydi.
Ciddiye bindirmek mi istiyor
Yoksa sevgili degiliz haa ona gore demek mi istiyor
Aramizdaki iliski simdiye kadar yari fb yari manita yari arkadas gibiydi.
Ciddiye bindirmek mi istiyor
Yoksa sevgili degiliz haa ona gore demek mi istiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Knka insan s1ktigi kıza asık olyo bu bilimsel gerçek bişey. S1Ke s1ke alısmıs sana kaybetmek istemiyor seni
Jshdhchcdh ben de ona asigim
Bir atasözü daha var seven s1kilir s1ken sevilir bu atasözünü söyleyen insanı saygıyla anıyorum 😂💪
Ahahahshs skildigim icin mi seviyorum sevdigim icin mi * izin veriyorum bilmiyorum
Sonucta birbirinizi seviyosunuz önemli olanda bu 😂
Yaaaa evet evet evettt
3 evetle sizi evlendiriyorum
Ahahah kaanımmmm aşkımmm erkegimmmm😃
Matematiği katletmişsin
Ahaha yazarken geldi aklima tamam 1/3 manita 1/3 fb 1/3 arkadas
Sevgili olma eğilimi bu tepki ölçüyor
Ya sen ciddisin dimi peki neden ama cok dobra ve sert biri birden soyleyebilir bunu
Bazen erkekler göründüğü kadar cesarerli ve dobra olamazlar. Ayrıca seni hepten kaybetme korkusuda olabilir. Sen cevap olarak çok mu tuhaf olur ki falan deyip soruya soruyla yürüseydin biraz eşelemiş olurdun
Ya ben mal gibi nedenini sormadim tuhaf derken ne demek istedigini o an sormadim konu degisiverdi. Bu sabah dershaneye giderken aklima geldi. Lan bu tuhaf dedi ama kotu anlamda tuhaf mi iyi anlamda tuhaf mi dye mesaj attim ona cevap vermeden yaylaya gidiyorum ben yazmis
Bence onunla çok fırsatın olacak konuşacak. Bence sende biraz cesaret verici davranışlar yap tabi sende istiyorsan
Ya ben aslan burcyum ve inanilmaz pozitifimdir. Maymun oluyorum şirinlik yapmak icin ama o sert biri. Konusmaya firsat olunca da tekrar tekrar konuyu acip pisman etmek de istemiyorum
Aslan kızları nekadar sıcak ve pozitif olsalarda farkında olmadan dışa bunu yansıtamazlar aslan kadınları hep tersleyecek tipte mizacları olur
Aslaaaa oyle degilim. Aile ve arkadas cevresine karsi oyle olabilirim ama konu aşksa bebek olurum bebek
Evet işte genelde hep bebek olduklarını deselerde mizac sert farkında değiller
Ciddi değiliz ona göre diyor
Ama cok ilgi veriyor merak ediyor ve ortada bi sebep bile yok bunu demesi icin. Ayrica ben onun hosuna giden bir yazidan sonra bunu yazdi bana
Sonunda üzülürsün
Cocuk sana hafiften yanik ama açıklamıyor 😀
Yaaa yemin ettt
Aranizda gecenlerden dolayi ciddi bisey olmasini zor görüyor ama istiyor bence bu sozden o çıkıyor
Aramizda gecenler derken nasil yani
Yani daha free iliskiden ciddi iliskiye gecmek zordur olma imkani cok zor
Ay offf lutfen ciddi istesin ama isin garip tarafi ben ayrilmayi dusunuyodum bunu yazinca asik oldum yeniden ahahahahah
Bu fırtınalı iliski halleri bana gore degil sana bol şanslar bacım 😀
Ahaha cok sagol hacım. Ama gitmeden once ciddi sevme olasiligi var mi onu da de de oyle git ahaha😂😂
Olsa bile ilerde sorun çıkar ben cok umitlenme derim takilmaya devam etmek daha mantıklı
Çocuk FB mi seni
Unut bunu
Niye
Sana yaramaz karşimm
Unut
Niye
Yalan yalan