Aşk İlişkileri Ya sacma degilmi yaptigi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendisi saygisiz birsey olmamis gibi bide bana hesap soruyor profil fotom icin Ya sacma degilmi yaptigi? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şu trip atıp neyse bir şey demiyorum diyen erkeklerden koşarak uzaklaşın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gercekten cok sinir bozucu Yorumla
iclalbutsad Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 72% +1 yıl kıskançlık ve kısıtlamak ayrı şeyler. istediğin fotoğrafını kullanmakta özgürsün ve bunu kısıtlayan biriyle beraber olman doğru değil. 0 0 Yorumla
AsliYevrum Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 32% +1 yıl Hayat böyle tipleri cekmek icin fazla kisa. Gencligini buna harcama. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıskanmış koymanı istemiyo demek ki sen de burda bunu paylasacagına git sevgilinin sözünü dinle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O benim sozumu dinlemiyor kac kez tatli dille uyardim kale almadim ben neden onu dinleyimki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıl ozaman Yorumla Soran +1 yıl Öyle olucak galiba Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Bu tiplerden nefret ederim 0 0 Yorumla
rowenna10 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı. Saçma aşk ilişkileri sahipleniyor aklınca 0 0 Yorumla
aysin19901990 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ne var ki profil resminde? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal kisa bir etekleydi ama asiri acik degildi Yorumla
Atkncn Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Adam haklı 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama kendisine yapma dedigim seyi yapiyor surekli kac kez tatli dille uyarmama ragmen Yorumla Atkncn +1 yıl Artık sen haklısın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha evet yine ben kibar davrandim Şu an Yorumla Atkncn +1 yıl Helalll sana Yorumla
hastirolomoji Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Kıskanç işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kuzum kiskanc olabilir saygim sonsuzdu ama o benim dediklerime saygi duymayinca aman ne saygi duyucam dedim ve istedigimi koydum bide yuzsuz gibi bunu yazmis yine ben kibar davranmisim Yorumla hastirolomoji +1 yıl O senin dediklerini yapmıyor mu Yorumla
HayırsızTospa Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Çok sıkıcı bir tip sevgilin. Hıyar agasına bak 😀 0 0 Yorumla
Komutanlogarr41 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tasman ne renk 0 0 Yorumla
eskiyasa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasıl ki foto 0 0 Yorumla
CanıGördümSanki Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Fotoğraf nasıl? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal kisa etek corapti ama asiri acik durmuyordu Yorumla CanıGördümSanki +1 yıl Valla fotoğrafa göre değişir bu tepki bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Şu trip atıp neyse bir şey demiyorum diyen erkeklerden koşarak uzaklaşın
Gercekten cok sinir bozucu
kıskançlık ve kısıtlamak ayrı şeyler. istediğin fotoğrafını kullanmakta özgürsün ve bunu kısıtlayan biriyle beraber olman doğru değil.
Hayat böyle tipleri cekmek icin fazla kisa. Gencligini buna harcama.
Kıskanmış koymanı istemiyo demek ki sen de burda bunu paylasacagına git sevgilinin sözünü dinle
O benim sozumu dinlemiyor kac kez tatli dille uyardim kale almadim ben neden onu dinleyimki
Ayrıl ozaman
Öyle olucak galiba
Sananemk de kalsın öyle
Bu tiplerden nefret ederim
Saçma aşk ilişkileri sahipleniyor aklınca
Ne var ki profil resminde?
Normal kisa bir etekleydi ama asiri acik degildi
Adam haklı
Ama kendisine yapma dedigim seyi yapiyor surekli kac kez tatli dille uyarmama ragmen
Artık sen haklısın 😂
Ahaha evet yine ben kibar davrandim Şu an
Helalll sana
Kıskanç işte
Kuzum kiskanc olabilir saygim sonsuzdu ama o benim dediklerime saygi duymayinca aman ne saygi duyucam dedim ve istedigimi koydum bide yuzsuz gibi bunu yazmis yine ben kibar davranmisim
O senin dediklerini yapmıyor mu
Çok sıkıcı bir tip sevgilin. Hıyar agasına bak 😀
Tasman ne renk
Nasıl ki foto
Cok sacma
Fotoğraf nasıl?
Normal kisa etek corapti ama asiri acik durmuyordu
Valla fotoğrafa göre değişir bu tepki bilemiyorum
Yaptığı saçma.