Nolur yardim napacam ben?

Merhaba benim hikayem 8 ay once başladı cok sevdigimle evlendim 5 sene sevgilikten sonra hersey iyi guzeldi uzak yere gelin geldim yani 2 saatlik ama bana hep daglar kadar uzak geldi biz yerleştik neyse biz yerleşince esimin aileside yerlesti evleri vardi ayri onlarda geldiler biz cok mutluyduk onlar gelene kadar 2 aylik evliyken calismaya girdim sirf daha az gorusuym diye yalan yok esim aileine bagli biri degildi evlenince tam tersi oldu onlara tapar gibi neyse gecenlerde isten geldim annesigil gelmis bize mutfaga girip yemek hazirliyo bende gorunce sinirlendim bilmiyorum ne kadar doğru ama direk odama girdim ustumu degistirip hoş geldiniz dedim ilk demedim diye esim bana neler yapti yorgunum hani giyiniym oyle cikiym dedim yok oyle saygısızlık olurmuymus ben onlari sevmiyodum biraz yuzum de düştü yani neyse onlar gidince bana tartistik vurdu yerden yere atti morluk oldu bacagimda bende annemin evine geldim 2 gun oldu ne aradi ne soedu annesi aradi babami daha beni sucluyolar napacam?

Nolur yardim napacam ben?