Biz nişanlıyız ben onun evinde kaldım geçen hafta aileme yalan söyledim. Gece aramızda bir şeyler geçti. Sabah bana kahvaltı hazırlamış elleri ile yedirdi. Onun gömleğini falan giydim beraber duş yaptık her şey çok güzeldi ama eve geldim annemin babamın yüzüne bakamıyorum sizce normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHey ablacım ben siram şdlflfkfk Ailenin seni önemsediğini zaten biliyoruz biri sana bozuk psikolojisini düzeltmeye yardımcı olmak iÇin 3-5 cümle kurduğunda ona bile şaşırıyorsun bana değer mi vermişler diye. Nerdr bu kadar ezildin bilmiyorum ve neden erkek diye yanıyosun küçücük kızlara evlilikten bahsediyosun bilmiyorum ama üniversitemin bitmesine 2 yıl var bitmeden evlenirsem senin gibi ezilme ihtimalim var ve buna bizim Ankara’da cahillik hata deniyor 25ten gelmeden evlenmeye. Kızları tuzakla düşürmeye kendin gibi cahil ev karışı yapmaya çalışıyorsun ama kimse kendini senin gibi manyak etmeyi göze alıp erken evlenmeyecek. Evlenirse sonuç ezilerek manyak olmak işte. Bak burada zavallı, evlenmemiş olmayı nişanlı benim gibi genç bakire kız olmanın hayallerini kuruyosun. Bunu sana yaşatan seni hasta eden, seni küçük yaşta başından def etmek için satan ailen.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Ailenin seni önemsediğini.
Ha bu arada ben Başak burcuyum nerde pürüz çıkarsa ben ezerim bu elbisemden kirde olur bunu bile üzerine alıp değer sanman tam bi fakir avuntusu. Kendinle çelişiyor kendi yaptıklarını eziyorsun, benim soruma gelip sana cevap vermediğim halde 3 paragraf yazmıştın jdjdmdmmdmd Ben bu ezik kimse konuşsun diye cevap vermemiştim ama şurdaki konuşmalara bakınca anlaşılıyor zatrn çinkü senin bu psikolojik hastalığın çok az rastlanan bir şey. Yazık
En İyi Cevaplar
+1 yılNormal. Çünkü yanlış yaptığını biliyorsun. Ailen bilse çok üzülürdü konduramazdı bile kızlarına. Ve bunu Allah da gördü. Yani Allah'tan utanmıyor korkmuyprsak şahsen anne babanın burada pek önemi kalmıyor. Zaten evleneceksiniz nişanlısın yani. Bu yüzden aynı ortamda başbaşa kalmayın derler. Daha evliliğe başlamadan temeline günahlardan zemin attınız.
37 Yorumla
Soran+1 yılAllah kitap çok katan insanın böyle sitede işi olmaz ben samimi bulmadım seni. Belki yalan kısmında haklısın
- +1 yıl
Siteyi nasıl kullandığına göre değişir. Doğruları söyleyince bana ceğhe almana gerek yok. Gördüğün gibi önüme çıkan soruları kendim görüşüme fikrime göre yanıtlıyorum. Bazen bilmediğim şeyi öğreniyorum. Bazen insanların ne ladar abaza veya ahlaksız olduğunu idrak ediyorum. Bazen insanların ne kadar kolay hata yapıp pişman olduklarını görüyorum. Kendime de ders çıkarıyorum. Cinsellik konusunda bile bazı şeyler önüme çıktığında bakıyorum kim ne yazmış ne oluyor diye. İleride evlenirsem mesela kaçırdığım bir şeyler bana yardımcı olabilir mesela. Her ne kadar din iman önemliyse dikkat ediyorsak da sonuçta evlilikte cinsellik dahi var ki bir şeyleri insan öğrenebilir her yerden. Yani kalkıp da burada cinsellik muhabbetleri falan etmiyorum. Az çok tanısan anlardın ama tanımadığın için önyargılı oluşunu anlıyorum sorun değil. Eh tabii ki hata kişinin kendisine ait günah da öyle. Ama ben sorduğun soruya karşılık sadece daha dikkatli olursun diye bir şeyler söyledim. Ahlâk bekçiliği asla yapmadım yapamam. Herkes biliyor çünkü neyin ne olduğunu zaten.
Soran+1 yılŞunu söylemek istiyorum ben sana gelip de burada kötü şeyler yapıyorsun asla demiyorum tabii ki de cinselliği de öğrenmen gerekiyor ama ben hani böyle dinde aşırı derecede sınırları olan insanlar oluyor ya ne bileyim böyle çarşaf giyenler olur ne bileyim böyle hani aşırı derecede dinine bağlı seccadenin üstünden kalkmayan ha böyle insanların bu siteyi kullanmasını samimi bulmuyorum inanmıyorum yani
- +1 yıl
Ben ölçüyü bildiğime inanıyorum sınırlarım belli sorun olarak görmüyorum ama kimin samimi kimin olmadığını biz bilemeyiz Allah bilir onu çünkü kalkıp da o kişilerin kalbini açıp bakamazsın ki.
Soran+1 yılBen aslında şöyle bir şey yaptım genel olarak buradakilerden seni de suçlu çıkardım öncelikle kusura bakma ben KS ile alakalı bir şey söylemiyorum geçen burada bir adam gördüm böyle dinden bahsediyor kur'an'dan bahsediyor bir tane kadına öyle ağza alınacak küfürler etmiş ki yani bunu ben tam olarak kavrayamadım Yani gerçekten islamiyette ise neden kadına böyle küfürler ediyor dedim sonra da dedim ki demek ki bu siteye bozuyor insana
Soran+1 yılBu arada samimiyetten kastım senin kalp temizliğin değil bana yansıttığın şey bunu allah'la alakası yok yani bu benim düşüncem
Soran+1 yıl@Handsomehell01 kendi yorumun dışında atladığın yorumları siliyorum okumadım siliyorum milletle arama girme bir daha
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNikâh defterini eline almadan böyle şeyler yapmamak lazım. Nişanı atarsa olan sana ve ailenin psikolojisine olacak
334 Yorumla
Soran+1 yılPardon? Tek başıma yapmadım bu işi? O da yaptı hatırlatırım
- +1 yıl
Soran+1 yılYahu Allah yolunu açık etsin derim ben mal mıyım kendimi bir imza ile garanti altına alayım?
- +1 yıl
@soran imza atmadan kendini garantiye alan kişiler de, evlilik öncesi ilişki yaşayan kişilerin mal olduklarını düşünüyor. Her ihtimali düşünmek lazım. Yarın seni terk etse. Ailen sorsa kızım bir şey yaşadın mı bu çocukla ona göre görücü kabul etmeye yüzümüz olsun dese. Ne cevap vereceğini düşün. Sonra kim mal kim değil kendin anla
Soran+1 yılGörücü usulu mü? Benim ailem benim kiminle evlenicwğim konusunda karışamaz. ! Bir ikincisi görücü usulu kimse ile evlenmem üçüncüsğ tek başıma yapmadım? O da yaptı onun da bakirliği gitti ya ! Ha beni zaten aramdaki şey için alacak adam almasın ömür boyu yalnız kalırım daha iyi ! Hiç bir erkekle evlenmek zorunda değilim nişanlımı seviyorum ve pişman değilim. Son olarak okumuş etmişim kimseye yüküm de yok
- +1 yıl
@soran inşeAllah yarı yolda bırakmaz ama bir şey bahane olur da ayrılmak zorunda kalırsa senden. Senin karşına çıkan erkekler kız olmadığını bildiği için seni seks objesi olarak görürler ama sen bunu asla anlamazsın. Beni çok seviyor, bakire olmadığım halde bekâret benim için önemli değil diyor. İşte tam aradığım erkek dersin. Fakat bu cümlenin seni yatağa kolay atmak için kurulmuş bir cümle olduğunu yatağa girdikten sonra ve terk edildikten sonra öğrenirisin. Umarım Allah pişman etmez de evlenirsin. Bir de dini nikâh olmadan zina yaptıysanız da Tevbe etmeniz lazım.
Soran+1 yılDostum yarı yolda bırakabilir tamam mı kendi tercihi ben senin gibi dualar etmiyorum kadınları mal olarak görmeyi bırakın arrtık cehaletin simgeleri misiniz
Soran+1 yılDostum 2022 yılındayız kadınlar kocalarını boynuzluyor televizyon adamlar çıkıyor yalvarıyor ne olur gel yalvarırım gel sen gelmiş bu devirde ne konuşuyorsun artık erkekler bakire kız aramıyor kanka etrafımıza bak lan milyonlarca erkek tecrübeli kadın arıyor yani artık cahilliği bırakın ha dediğim gibi kimse beni bir obje olarak göremez Ben insanım ben buna izin vermem bir kere hayırdır hani artık kadınlar bol bol jigololara gidiyor kocalarını bol bol aldatıyorlar bakire bakire olmayan bütün kadınlar evlenebiliyor sen hala gelmiş eski çağdasın az eğitim. Hadi dediğim gibi böyle olmasa bile beni aramdaki şey için sevecek insan hiç sevmesin
- +1 yıl
@soran kadınları mal olarak gören ben değilim. Sana dindar olamayan ve karaktersiz erkeklerin genel profilini çizdim. Ben hayatıma bir kız girerse. Onun ailesi benim ailem. Onujt anası, babası benim anam babam olmuştur. Evlilik öncesi böyle bir şeyi yaparsam, annesine ve babasına ihanet etmiş olurum. Bu benim hem karakterime hem de İslam'a aykırı. Kadınları mal gibi gören ise İslamı adam akıllı yaşamayan karaktersizlerin ta kendisidir
Soran+1 yılBak ben senin ne demek istediğini anlıyorum bazı karaktersiz erkekler var kendileri heraltı yiyip bakire kız arıyorlar bunlardan bahsediyorsun ama işte bunlar böyle kötü şeyler yapıyor diye biz bunlara göre hayatımızı şekil alırsak işte böyle erkekler var Ben bakire kalmalıyım gibi düşünürsek biz kaybederiz onlar karaktersiz onların düzelmesi gerekiyor bundan bahsediyorum ve sana şunu söylüyorum bir erkekle yaşamak zorunda değilim Beni kimse istemesin anladın mı beni zaten böyle şeyler için almak isteyecek adam hiç almasın ayrıca nişanlımı gerçekten seviyorum ve ona güveniyorum
Soran+1 yılAyrıca İslam'da 4 tane kadına kadar alma şansı var bu bir bir kadının 11 kereye kadar boşanıp evlenme şansı var bu iki İslam'da sen karından boşandıktan sonra başka bir adamla evlendirip onun koynuna sokmadan bir daha karınla evlenemiyorsun u 3 bunun haricinde İslam'a göre kadın bebeğini emzirmek zorunda değil bu 4 İslam'a göre senin karınla senin erkek kardeşin sen öldükten sonra evlenebilir bu 5 buna ben seni İslam'da çok geniş şeyler var
- +1 yıl
@soran İslam ile ilgili hiç bir şey bilmediğin çok belli. İslâm da 4 kadını herkes kafasına göre alamaz bunun şartları var ve her babayiğit bi şartları yerine getiremez. Allah bunu bildiği için bu şartları yerine getiremezsen sana ikinci eş haram diyor. 4 kadın olayı da. Savaşlar da en çok erkekler ölür. Kadınlar kalır. Örneğin Ukrayna savaşı kaybederse erkek kıtlığı olacak. Kadınlar ortada kalacak. Ülke darma duman. Kalan kadınlar nasıl çalışacak? Bunlara kim bakacak? Allah böyle durumlar için bu kadınlara sahip çıkılsın diye bu 4 kadın ile sınırlı tutmuş. Ama alsanda Adaletli olacaksın. Aynı eşle iki gece üst üste kalamazsın. Birine pahalı bir hediye aldıysan diğerlerine de almak zorundasın. Yoksa sana yasak ikinci eş diyor. Meselâ biz Çanakkale de yenilseydik kadınlara elin gavur ne yapacaktı sence? Japonya seks işçisi olarak çalıştırdı. Allah siz sakın onlar gibi olmayın diye evlilik yolu açmış bizlere. Sahip çıkalım diye. Bu yüzden İslam'a teşekkür etmeniz lazım. Diğer maddelere cevap vermek isterdim ama yorum sığmıyor. Bu madde bile İslam'ı öğrenemediğinin delili zaten senin için
Soran+1 yılGünümüzde de savaş var değil mi her yer Savaş dolu Ulan sen bana şeyi açıkla 11 kere bir kadın nasıl evlenip boşanabiliyor 11 erkek ile nikah kıymasına nasıl izin veriliyor şu an Arap toplumunda adamlar sinirlenip karılarını boşadıktan sonra en yakın arkadaşları ile evlendirip koyunlarına soktuktan sonra evleniyorlar çünkü ayette böyle söylüyor ne demek bilmiyorsun lan benim ablam ilahiyat mezunu ! Gelip de buradan Dem vurma biz tefsir okuyorum ben tefsir tefsir var ya tefsiri biliyor musun Kur'an'ın anlamı açıklaması ha onların hepsini okuyorum oturup senin gibi
Soran+1 yılBen şundan bahsediyorum Ben de müslümanım ama velaketi sorgulayan bir Müslümanım bana 11 kere bir kadının kur'an-ı Kerim'de ayrı ayrı koca ile evlenmesine izin verilmesi tuaf geliyor
- +1 yıl
@soran ablanı çağır sen yetersizsin benim için. Çok ilahiyat mezununu dize getirdim ben. Tüm sorularına cevap verirsem iman edecek misin? Benim vaktim değerli. Senle bir anlaşma yapalım. Bir sen sor ben cevap vereyim. Ben sana mantıklı cevap verirsem İlk soruna ben 1 puan alırım sen 0 sonra ben sana soracağım sen bana mantıklı bir açıklama yaparsan sen puan alırsın ben anlamam. Tartışma sonunda benim daha az puanım olursa. Eğer İslam'dan çıkamaz isem Allah'ım laneti üzerime olsun diye yemin edeceğim. Ama senin daha az puanın olursa Kelime-i şehadet getireceksin. Ve bir daha İslam'a aykırı tek bir söz söylersem Allah'ın gazabı üzerime olsun diye yemin edeceksin. Eğer kabul ediyorsan hodri meydan. Yok kabul etmiyorsan daha fazla boş laf salatası yapma. Git kendin araştır cevapları
Soran+1 yılBöyle uzun uzun yazarak cahilliğin gideremezsin. İnsanların fikrine saygın yok. Yazık sana.
Soran+1 yılAyrıca sen ne diyorsun be ben zaten iman etmişim. Bir şeyleri sorgulamam benim imansız olduğuma nerden vardın elhamdülillah Müslümanım. Ama sorguluyorum aklın süzgeçi var
- +1 yıl
@soran Kur'an ayetinin 1 tanesini bile inkâr eden kâfir olur mu olmaz mı diye, ilahiyat mezunu ablana bir sor önce. Sonra anlarsın müslüman olup olmadığını. Ayet inkâr etmek, Allah'ım sen yanlış biliyorsun demektir. İnkâr ayrı sorgulamak ayrı şeylerdir. Ben Kuran'a İnanıyorum ama aklımı kurcalayan bazı ayetler var demek ayrı. Kur'an 4 kadın al diyor bunun neresi Adalet demek ayrıdır. Sen resmen Kur'an'ın ayetlerine kafa tuttun az önce. Böyle şey olmaz diyerek.
Soran+1 yılBen inkar etmiyorum inkar etmek böyle bir şey yoktur demektir. Benim ağzımdan böyle şey çıktı mı? Ben sorguluyorum sorgulama olmasa bu kadar mezhep olur muydu İFTİRA DA GÜNAHTIR BEYEFEFENDİ BENİM AĞZIMDAN ÇIKIP DA İSLAM'DA BÖYLE BİR ŞEY YOK CÜMLESİ ÇIKMADI BEN İSLAM'DA OLAN ŞEYLERİ SÖYLEDİM İSLAM'DA BUNLAR VAR DEDİM BUNLAR NEYE GİRİYOR DEDİM SORGU BU ! artık nasıl bir cahillik bu
Soran+1 yıl" bir kişiye kâfir dediğinizde , o o anda bile içinden kelimeyi şehadeti geçirirse , o odadan siz kâfir çıkarsınız" bu Hz peygamberin hadisi. İçimden kelimeyi şehadeti getirdim hadi iman tazele sende
- +1 yıl
@soran senin bire cümlen Dostum 2022 yılındayız kadınlar kocalarını boynuzluyor televizyon adamlar çıkıyor yalvarıyor ne olur gel yalvarırım gel sen gelmiş bu devirde ne konuşuyorsun artık erkekler bakire kız aramıyor kanka etrafımıza bak lan milyonlarca erkek tecrübeli kadın arıyor yani artık cahilliği bırakın. Bu cümlen şu anlama geliyor zina normal artık. Allah ise bunu yasaklıyor. Sen ise Allah'ın yasakladığı bir şeyi normal olarak görerek Allah'ın sözüne karşı gelip bunu normalmiş gibi göstermeye çalıştığın için imanın elinden gitmiş oluyor. Yani sana iftara atmıyorum. Gerçekleri söylüyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılBiraz araştırma yap ! Biraz oku tefsir ilmi diye bir ilim var onları oku öğrenirsin.
Soran+1 yılCumaya bile gitmiyorsun
Allah'ın şanına yemin ederim !!! Şimdi sağda ağla sahte müslüman kâfir.- +1 yıl
Soran+1 yılSen bize imansız diyince iyidi. Benim fikrim. Sen cumaya gitmeyen sadaka vermeyen kuran okumaya sahte müslümanın benim fikrim
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılYa sen diyorsun ya kesin öyle olur hadi ikile. Eminim ilk okuldan sonra okul yüzü görmemiş bir insansın ikile hadi
- +1 yıl
@soran benim ne dediğim değil İslam'ın ne dediği önemli. Ben sadece yanlış bildiğin için doğruları öğrenmen adına bir vesileyim. İster dinlersin ister inkâr edersin. Ben tebliğimi yaptım. Bundan sonrası senin bileceğin iş. Ya doğru öğrenirsin ya da doğrulara gözünü kapatıp yanlışlarınla yaşar, yanlışlarınla ölürsün. Allah (cc) kimin haklı olduğunu ahirette sana da bana da gösterecek. Ahirette istesen de istemesen de görüşeceğiz artık seninle. tevhidmeali.com/fihrist/i/inkar-edenler-kafirler okursan anlarsın kim haklı kim haksız. Allah sana inşeAllah bir gün doğru yolu bulmayı nasip etsin. Müslümana düşen dua etmektir. Rabb'im imanlı ölmen için hidayet nasip etsin. Hayırlı geceler 🤚
Soran+1 yılUzun uzun yazıyorsun işsiz Gibi. Sus artık sus. Yalan söylediğin her şey sahte mall. Defol ya
Soran+1 yılYobaz yemin ederim. Senin düşüncelerini kabul etmiyorum bana yobazlık yapma artık kabul ettirmeye çalışma sen. Cumaya bile gitmeyen birisin ben böyle düşünüyorum dini kullanan birisni şimdi beni sall
- +1 yıl
+1 yılNormal yapmaman gerekir idi biraz beklese idin keşke
233 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle düşünüyorduk ama çekim yasası
- +1 yıl
Valla ne diyim ilkin her halde keşke evlenip yapsa idin
Soran+1 yılPişman değilim sadece keşke aileme yalan söylemeseydim
- +1 yıl
Pişman değilsin ama bırakır ise şu 'an pişman olmucak mısın
Soran+1 yılTek başıma yapmadım? O da yaptı. Niye tek ben pişman oliyim? Olmam. Kendi karakteri derim yoluma bakarım
- +1 yıl
Kendi karakteri ama o seni şeyine takmadı bıraktı ne yapcan o zaman
Soran+1 yılYolun açık olsum diyicem?
- +1 yıl
Valla işte bide sıkıntı ilerde ilişkin olduğu için çoğu zaman sıkıntı yaşarsın
Soran+1 yılAhahshsh dostum 2022 yılındayız artık erkekler eskisi gibi bakire kız aramıyor. Artık öyle takıntılar yok ha zaten olsa bile beni aramdaki iki parça zar için alacak olan hiç almasın önür boyu yalnız kalırım daha iyi dediğim
- +1 yıl
Yanlız sana dost tasviye si ya da püf nokta erkeklerin %90 bakire kız arar evlenir iken %10 istemem sorun yok der ama yalan söyler hepsi seçenek sunsan bakire ister emin ol yani illa erkeğin içinde bakire ile evlenmedim diye kalır
Soran+1 yılYa dostum hangi ülkede yaşıyorsun sen şuradaki soruları sadece okumuyorsun bundan önceki sevgilimle şunu yaptım kocamla bunu yaptım artık o devir kapandı sen öyle sanıyorsun Ulan millet iki çocuklu dul kadınlarla evleniyor ha umurumda da değil evlenmeyedebilir Ben diyorum ki beni o şey için sevecek olan sevmesin zaten öyle bir cahille benim işim olmaz zaten ben onu koca diye evime almam zaten bundan bahsediyorum bu arada erkekler heraltı yiyecek ama bakire kız arayacak öyle mi Ben buna izin vermiyorum zaten öyle biri ben bakir olsam da Beni alamaz.
Soran+1 yılBu arada bu sitede öyle bir anket yapıldı erkeklerin %80'i tecrübeli kız arıyorum tecrübeli bir kadınla evlenmek isterim dedi biliyor musun sonra sorunlar oluyor ten uyum olmuyor dedi bilgin olsun ha biz de bu arada bakir erkek isteriz biz de isteriz amma velakin sevdiğimiz zaman bunu önemsemeyiz ben bundan bahsediyorum şu cehaleti artık bırakın 2022 yılındayız her halt yiyeceksiniz bakire arayacak oldu zaten Allah'a şükür devirde işte izlemiyor musun televizyon kadınlar kocalarını aldatıyorlar kocaları yalvarıyor ki dön ne olur evimize hey gidi hey bunu yapan adam bakireye mi bakacak
- +1 yıl
Dediklerini anlıyorum ama erkeklerin duygusunu diyorum sana ne kadar sevsede evlensede içten işe bakire kızı daha çok seviyor emin ol buna diyorum yani benim şu dediklerim genel olarak erkeklerin iç sesi emin ol
- +1 yıl
Bakire kıza daha ciddi bakar daha çok ister emin ol dediklerim seni yargilama amacı ile değil ama
Soran+1 yıl0
Ben de sana diyorum ki bana ne erkeklerin manyak düşüncesinden bana ne ben de diyorum ki zaten o cahillerle benim işim olmaz ayrıca komşu kızı bakire. Ağzına da aldı arkadan da verdi hemee tek kişi ile değil. AL onla ciddi düşün :))
Soran+1 yılİşte ben de sana anlatmak istediğim bu erkeklerin neye ne baktı umrumda değil tamam mı Ben erkeklerin hayatına göre şekil almayacağım onlar benim hayatıma göre şekil alsın bunu anlatmaya çalışıyorum bu yaptıkları cahilce bir şey?
- +1 yıl
işte oda ruh olaral bakire değil ben bakire derken benim istediğim ruh ve fiziksel olaral bakire her tarafı benim demek istediğimi anlarsın ilerde ayrılır isen emin ol
- +1 yıl
Cahil mahil emin ol bakire olmadığını bi toplumda bilinir ise kimse sana ciddi gözle bakmaz genelde tabi dediklerim yargılamıyorum seni
Soran+1 yılDostum ya sen bu çağda yaşamıyor musun Ben sana diyorum ki erkekler artık eskisi gibi değil kendisini aldatan karısı için Adam yalvarıyor televizyonda bu bir toplumda bilindiği zaman zaten erkekleri de linçliyorlar bir erkek desin bakalım ben bir kızla şunu yaptım o anda onu kaç kişi ona saydırsacak. Bak bu 3 söyleyişim üstünü basıyorum erkeklerin iğrenç zihniyeti zaten beni ilgilendirmiyor her halt yiyip bakire bir kız arayan bir namussuz beni zaten ilgilendirmez anlatamıyor muyum niye aynı şeyi söylüyorsun öyle bile olsa ben o tip insanları zaten beni istemesini istemiyorum diyorum beni ciddi görmesin olarak da Beni görmesinler istiyorum böyle düşünen eziklerle zaten muhatap olmam
Soran+1 yılHer haltı yiyip bakire kız arayan erkekler zaten benimle ciddi düşünmesin sümüğümü atmam. Ülkemizde bu yıl toplamda 1000 tane genel evde çalışan kadın evlendi. Yani senin anlayacağın sen doğunun kürdü falansın büyük ihtimalle.
- +1 yıl
Ben sana diyorum ki bak net bu dediğim kalıbımı basarım erkeklerin hepsi yalan söylüyor %100 net bak bakire kız ister bazısı toplum değiştiği için gizler anladın mı
- +1 yıl
Evlensede bakire olmayan ile içten içe bakire kız istiyor bu hep içinde kalır ukte gibi anladın mı
Soran+1 yılPeki madem yalan söylüyorlar niye evleniyorlar bakire olmayan kadınlarla? Ya ben seninle neyse tartışmayacağım Ben de sana diyorum ki bu yanlış bir düşünce sende böyle her haltı yiyip bakire kız arıyorsan zaten yazık.
- +1 yıl
Zaten haklısın onda hemfikirim ben bakirim kendi isteğim ile ama erkekler haltta yese onuda yese bakire ister anladın mı
Soran+1 yılSeni daha fazla ciddiye almayacağım sen doğuda yaşadığın için sadece böyle düşünmen normal 😂😂😂 tamam senin dediğin gibi
Soran+1 yılDostum Bak gerçekten sen çok cahilsin ortaokul mezunu halinle 1.50 boyunda şurada konuşup durma bak ciddiye alamıyorum Seni ispatlanmış tezler var özel olarak tecrübeli kadın istiyorum deyip hayat kadını ile evlenen erkekler var sen hala gelmiş ne konuşuyorsun ya sen bu ispatlamış tezlerden uzmanlardan daha mı iyi biliyorsun nesin sen konuşturma beni
- +1 yıl
Tamam sen bilirsin dostum Ben genel olarak erkeklerin hepsini dedim sen erkeklerin sözlerine inanmaya devam et iç dünyasını hiç bilmiyorsun erkeklerin doğuda değil batıda yaşıyorum ayrıca neyse iyi günler dediklerimi hemen anlamazsın ama yavaş yavaş anlarsın gelecekte
Soran+1 yılDostum bu arada ben bu yorumları kendim için yapmıyorum benim şu an elim dizilmiş gelinliğimi alınmış nikahıma 3 hafta var ha bunları kendim için yapmıyorum ama senin dediğin şeyler yalan erkeklerin %50'si buna önem veriyorsa %50'si de önem vermiyor biz kadınlar olarak da öyleyiz %50'miz bakire erkek istiyoruz? Etrafımda böyle bir tane cahil yok abim iki çocuklu dul bir kadın aldı bekar bir erkek olmasına rağmen blamın geçmişinde böyle şeyler oluyor eniştemle mutlu mesut evliler işte senin cahilliğin bu doğusun çünkü belli
- +1 yıl
Of tamam neyse ben seni hiç yargılamadım ama sen laf söz etmeye meyiliisin sağol
- +1 yıl
Gerçekler zor ve acı geliyor sadece bu good bye
Soran+1 yılSenin cahillik dediğin şeyler gerçek değil sen hayatını birilerine göre ayarlayabilirsin zaten seni bu 1.50 boyunda hiçbir kadın koca diye almaz hiçbir kadın da koynunu almaz o yüzden sen böyle şeyleri düşünme Hadi kudur 😂😂🖕
Soran+1 yılSen beni zaten yargılayamazsın ben sana buradan full kadın erkek eşitliğinden giriyorum tartışmaya yaratıyorum Mal mısın
- +1 yıl
Benim boyum mu 150 sjsjsj kaç biliyor musun boyum 187 yedi şimdi sen kudur knk
Nereden bilelim kardeşim. Bir şeye basmışsın etrafa bulaştırip bizim mi temizlememizi istiyorsun.😃 Bu soruyu bu katagoriye koyan kişiye bol selam olsun.😃
00 Yorumla
+1 yılNasil seyler gecti anlamadik biraz daha ac sunu bi de neden utaniyorsun hayirdir
08 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyorsun belki dogru soyluyordur
- +1 yıl
Ben malim zaten gozumun onundeki seyi goremiyom
- +1 yıl
Eyvallah sana da
Soran+1 yıl@sirammsss beni öyle önemsiyor ki ezber etmiş dködkskdkdkdkdkememksmdmdmd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılE zaten yasayacaktin illaki ne olacak is ciddi devam edecekse ve evleneceksen de falan
04 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde
- +1 yıl
Hic sorun etme bence evlenene kadar zaten nasil dayanacaktin
Soran+1 yılBir ay var nikaha
- +1 yıl
Az kalmis zaten diye onun rahatligini yasamissin normal az kalmis zaten sorun yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruya cevabım :D
https://youtube.com/shorts/pU43U8iq4Sw?feature=share02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka bi yana da üzücü bi durum tabi
Cevap sahibi+1 yılİnsan vicdan yapar ister istemez
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ya ailen seni o kadar yaşa getirsin sende onların boynunu eydiriyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ailesinin yüzüne bakmaya uyanıyor mu? Yazık kızlara baskıyla büyüyorlar erkekte sefasını sürüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen anneme yalan söylediğim için utanıyorum. Yaptığım için değil. Ayrıca o kendi evinde yaşıyor mesleğini almış kendi evi. Ben hala aile yanındayım bende kendi evimde olsam takmam
Bir şeyler yaşadık derken? Yaptınız mı yani eğer yaptıysanız zaten nişanlısınız yani sorun olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnende mervelerde mi biliyor seni
04 Yorumla
Soran+1 yılYok.
- +1 yıl
Ya kimde biliyor adı değişti de haberimiz mi yok
Soran+1 yılNereye gidiceğimi söylemedim
- +1 yıl
Gece Eve gelmeyince sormadılar mi kızım nerdeisn diye?
Keske bira daha sabretseymissiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir gündü
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Verirken bizemi sordun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bişi olmaz nasılsa evlenceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılutanma o senin nişanlın
00 Yorumla
+1 yılİyi b@k yemişşin
01 Yorumla
Soran+1 yılXjskksjd
+1 yılAilen biliyormu nerede kaldigini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşınız kaç
08 Yorumla
Soran+1 yıl23 ben 28 o
Cevap sahibi+1 yılGeleneksel bir ailede büyüdüyseniz bu gayet doğal utanmak. Sanırım yalan söylediğiniz için kötü hissediyorsunuz. Bu da doğaldır fakat biraz daha bekleyip o şekilde bu durum olsaydı iyi olurdu. Şu açıdan söyleyeyim, ilk birliktelikler bir erkeğe özel ve benzeri değildir. Bir insan ilk birlikteliğini yaşadığı insana değil kendisine saygısından zaten insan seçerek yaşar. Günümüzde evli olmadan bunu yaşayan insan çok. Fakat şöyle riskli durumlarda mevcut, nişanlıyken yaşadınız, anlaşamadınız ayrıldınız. Baktınız hamilesiniz, o çocuğun da bir babaya sağlıklı bir yuvaya ihtiyacı olmayacak mı? Aldırırım diyorsanız, küçücük bir canı, yalnızca zevk için mi yaptınız diye ve o insandan ayrıldınız diye mi aldıracaksınız. Genel konuşuyorum. Belki de siz aldırmazsınız bilemem. Fakat böyle de düşünmekte fayda var. O çocuğun hakları olmalı, sizinde haklarınız olmalı. Bu açıdan da evlilik dışı cinselliği mâkul bulmuyorum.
Soran+1 yılYani hamile kalmak artık gerçekten çok imkansız bir şey o kadar korunma yöntemi var Buna rağmen hamile kalmıyorsa gerçekten geri ze.. ayrıca Yani ben
Cevap sahibi+1 yılO korunma yöntemine çok güvenmeyin derim hiçbir şey garanti değil.
Soran+1 yılDostum içime boşalmıyor. Cebrail Aleyhisselam karnıma sokmasa hiçbir sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılBen ne anlatıyorum ki. Tamam arkadaşım.
Soran+1 yılYa bu kadar kasmaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılOk
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorundun mu bari
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılYa bırakırsa seni aniden
Soran+1 yılAhaha yolu açık olsun
Cevap sahibi+1 yılValla sende ki bu rahatlık varsa tedirgin olmana pişman olmana hiç gerek yok kafa relax keşke sen gibi olsam😂😂
Soran+1 yılSendeki rahatlık olmadığını mı düşünüyorsun hayır sendeki toplum baskısı kendini mal olarak görüyorsun çünkü bir kadın olarak sanıyorsun ki kızlık zarın olmazsa Seni hiçbir erkek almaz oysa ki bir erkek seni gerçekten sevdiği zaman bunlar umurunda bile olmuyor bunun farkında bile değilsin erkekler herkese yapabilir ama kadınlar yaptığı zaman bırakılır ortada kalır niye erkek de yapıyor işte sen böyle düşündüğün için zaten erkekler bunları Kendi de hak görüyor korkmana gerek yok bir adam bir kadını
Cevap sahibi+1 yılBizde de böyle olmuyor işte baskı altında büyümek gerçekten zor kuşak farkı çok anlatamazsın kimseye
Soran+1 yılBen de baskı altında büyüdüm ama biz de şöyle bir şey vardı gerçi benim abim var mesela babam onun da asla böyle şeylere girmesine izin vermezdi hiçbir kızla el ele tutuşmayacaksın hiçbir kızla bir şey yapmayacaksın diye ona da baskı yapardı yani ikimizi de eşit yetiştirdi kadın erkek ayrı mı asla yapmadı ama ben okuduğum okullarda kendimi geliştirdim cahilliği bıraktım aslında gerçekten batılı erkekle doğulu erkeğin farkını anladım batılı erkekler böyle şeyleri önemsemiyorlar benim ablam batılı ile evli bir kez bile geçmişini sormadı sormuyorlar çünkü cahil değiller doğru biriyle evlenmezsen böyle şeyleri katlanmazsın
Cevap sahibi+1 yılAile baskısı evlat ayrımcılığı ozguvensizlik aşağılama bitiriyor insanı okumaya bile enerjim kalmadı...😂 Bende batılıyım doğulu değilim
Soran+1 yılŞaşırdım. nerelisin
Soran+1 yılYani genellikle doğuda böyle olaylar oluyor batıda çok nadir oluyor nadir de seni bulmuş ama biraz dik başlı olman lazım 18-24 gözüküyor artık kendi hayatını almam lazım hayır demeyi bilmen lazım bunları yap
Cevap sahibi+1 yılBalıkesir dik başlı olduğum için benden kötüsü olmuyor ya en kötüsü de göremiyor kimse o koyuyor mücadele etmekte bir yere kadar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır degil
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımın evinde kaldım, ailemin yüzüne bakarken utanıyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler