Hemcinslerim size söylüyorum bir erkek sizden hoşlandığında sizle bir şeyler yaşamak istediğinde neden bunu kullanılmak olarak nitelendiriyorsunuz? Bu tür şeyler ayıp bir şey değil hala kimse öğrenemedi ona yanıyorum ya. Sanki siz bu tür şeyler istemiyormuşsunuz gibi davranmalarınız yok mu beni deli ediyor. Bir de beni dış görünüşüm için seviyor tiplemeleri var. Siz onu ne için seviyorsunuz? :d karakteriiii kişiliğiii dimi. Çok sahtesiniz ya.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
212Hımm bence sıkkntı; oplan gelip seni s. kmek istiyorum dese sende versen ya da sen sesen o verse haklısın. Ama kıza seviyorum canım diyor, kandırıyor, psikopkisini manipule edip götürünce sıkıntı
Ilkkez bukadar dogru icten bir itiraf dogru soz duydum tebrikler fakat linclenirsin iki yuzlu olmadigin icin 👏👏👏👏
Seksi evliliğe dair bir koz olarak kullanıyorlar. İşte evlenmezsen seks yok diye
Koltukta oturuyordum telefonu elimden bıraktım ayağa kalktım seni alkışladım tekrar oturdum yerime..
💯💯💯💯💯💯💯
Haklısın
İki tarafın zevk aldığı durumlara kullanılmak denilmez
Benim düşüncelerimi yazdığım için çok çok teşekkür ediyorum 🙏👍😉
kızların sahtekarlığını herkes biliyo demene gerek yok ama onlar kimse bilmiyo sanıyor bizde öyle davraniyoruz ksksk
Trol degilsen baya iyi yazmissin
Her kız senin gibi olmak zorunda mı?
yaran mı vardı hayırdır?
Yaram yok ama kullanılmakla sevilmek arasındaki farkı biliyorum. Ve sevilmek sevmek isteyen taraftayım. Senin gibi düşünmeyen insanların da olduğunu bil diye yazdım m
öffff böyle konuşan herkes yakışıklı bir çocuk görünce atlıyor peşine dibi düşüyor sonra sevmek mevmek bi gidin ya. Sahte sahte tavırlar çok iticisin.
Bana da kim itici geliyor biliyor musun senin gibi milleti tanımadan her boku biliyor gibi konuşan halbuki hiç-bir bok bilmeyen insanlar
tanıyıp tanımamakla bunun ne ilgisi var? kendinizi eşya gibi mal gibi görüp kullanılmak diye nitelendiren senin gibi insanların ne kadar sahte ve itici olduğunu söylüyorum ben. Sen kendin gelip atladın ben de onlardanım diye :d? sen sevgi adı altında her istediğini yapacaksın karşı taraf bir şey istediğinde içinde sevgi yoksa kullanılmak diye nitelendireceksin ne güzel dünya ya
şu egonuzla ülkeyi ikiye böldünüz kadın erkek diye mahvettiniz
Ya gerçekten senin gibi seviyesiz biriyle konusmaya gerek yok anlayacak kapasiten de yok zaten. Sen haklısın
aynen kendi seviyene dön ormana koş :d hadi byee
İşte haklılığın resmi
Gayet ayıp
aynen sen de çok namuslu ahlaklısın sen böyle şeyler istemiyosun tamam :d
İstemiyorum demedim zina yapmam. Herkes senin gibi yollu değil :d
:d istesem öyle bir yaparsın ki
Hahah babandan öyle gördüysen tüm erkekleri aynı sanman çok normal :D
yoo babamdan öyle görmedim. d ama senin erkekliğinde problem var belli ki canım :d
Bu laflar bana işlemez canım sen müşterilerinle mutlu ol benim seninle işim yok :d
:d annen ayıp yaparak seni dünyaya getirmiş uslu çocuk bence biraz gerçek dünyaya dön hadi byee
250 gramı beynin olarak kullanırsan böyle olur. Daha ne demek istediğimi anlamamış :d tamam canım byee
Bu kadar realistik olman korkutucu :D
Sevdim seni🌹😄
Evet sen dogal ve durusstsn tesekkur
Ama iç seven cok az smdi