Bu avukatlar da emlakçı gibi oldu, müşteri bulmak için sallıyorlar da sallıyorlar. Fiziki bir izi delil kabul eden yasa yok, ısırılmış olsa dahi. Olayın aslı ancak şöyle olabilir, kadın bir çok şüphesini saymıştır mahekeme de adamın Hts kayıtlarını talep etmiştir bağlı bulunduğu operatörlerden. Aynı gün saatte kimler aynı konumda ne kadar süre vardı yine mahkeme öperatorlerden talep edebilir. Bilirkişi inceler bu şahıs şu şahısla şu konumda şu kadar süre bulunmuş. Kapalı bir ev otel gibi bir şeyse zaten direk aldatma kabul eder yasa, ancak o şekilde. Sivilcesi yokmuş aa işte bu aldattı kanıt öyle bir şey yok, mahkeme de bunu savunabilecek kisi cok kolay savunur zaten anneme gitmiştim sırtımda bir sivilce var çok kaşınıyor anne bir yardım etsene dedim der konu kapanır. Mahkeme de öyle kolay kolay hts kaydı inceleme talep etmez uzun bir süreç olduğundan, tek şüphe sivilce değildir daha güçlü başka şüpheler olmuştur.
Parasal konularda aldatıldım sadece, o noktada ayrıldım, bu da zaten başka aldatılma şüphelerimin olmasına neden oldu, ama delil aramama gerek yok zaten hayat uzun elbet dersini alır.
olaya bir şey demiyorum, demek istediğim avukatın olayı reklam ederken sivilceyi ön plana çıkarması ve sadece ondan bahsetmesi saçma, tek başına yeterli bir ipcucuymuş gibi konuşarak insanların ilgisini çekmeye çalışmış.. 60 m2 daireye kral daire diyen emlakçı gibiler..
ilk hissettim sonra eski sevgilisini takibe aldım kız yeni sevgilisiyle böyle foto paylaşırken😀gizliden eski sevgilisiyle konuşuyor ikisine de yazık neyse bir gün bunu paylaşmıştı arkada bulanık şekilde benim rahmetlinin wp profilini gördüm çocuğa dediğimde de cenaze için konuştuk diye bahane üretti 😂sonradan kabul etmek zorunda kaldı ben inanmayınca sonra msjlarını gördüm bir şekilde 😀wp'sini kendi telime hileli wp'den açtım fark etmeden bunu kimseye söylememiştim buraya yazim işine yarayan olur belki fark etmedi iğrenç konuşmalara sahit oldum kızın da ayrı ilişkisi vardı sadece o kız olsa bir çok kişiyle konuşuyordu
Kızın kanalına yazdığı yorumlar karşıma çıktı. (Baya yürümüş kıza.) Görür görmez ayrıldım. Ne zaman biri arkamdan bir şey çevirse ben araştırmadan karşıma çıkıyor. Bazen "Bu iyi bir şey mi, kötü bir şey mi?" diye çok düşünüyorum. 😅 Kadınlar polisler gibidir; Ellerinde bütün deliller vardır ama yine de itiraf etmenizi isterler. 👮🏼♀️👮🏻♀️
Ben sevdiğim insana güvenmek isterim. Yani böyle her an tetikte ve şüphe ile gezemem. Aldatılma algım da aşırı derece kapalıdır. Bazen aldatıldığına şükredersin. Daha büyük alçaklıklar dönebilir.
Bazı kadınlar bu konuda gerçekten master degree seviyede. Söyleyecek söz yok. Çiçek resminden mekanı sonrasında da ordakilerden şahsı bulan kadının azmine hayran kaldım açıkçası. Belli bir zeka seviyesinin üstündeki herkes, eğer gözü aşktan kör olmadıysa aldatıldığını anlar bence. Küçük detayları yakalayabilmek lazım..
Yeni biriyle konuşmaya başladığı an tek tek iz sürerim kolay kolay aldatamaz. Karşı cinsle yakınlık kurmasına karşı çıkarım. Gereksiz samimiyet tez ayrılık getirir bizde o misal. Sevgiliyken hep telefonu alır karıştırırım ne hikmetse en gizli dosyaları bile bulan yapım var 😂
Evet aldatıldım 1 buçuk yıllık ilişkim de , kisaca anlatayım beni çok çok eski sevgilisiyle aldattı m@l onu bende tanıyordum çevremdendi yani işte kızın kendisini rahatsız ettiğini falan söylemişti benim gidip kızı uyarmami istedi kizin ağzına s*çmaya gittiğimde kız bana msjlari ses kaydını falan göstermişti kıza yavsayan kendisi foto , nude isteyen de kendisi banada öyle kızın bana soylemiceginden eminmis s@lak ama kızı söyledi kendi kendini ele verdiya
aldatıldım. en yakın arkadaşımla aldatmıştı beni 8 aydır sevgiliydik onunla. birde uzak mesafe ilişkisiydi ama ciddi anlamda seviyordum :D nasıl öğrendiğime gelirsek ikisi profillerindeki durumları bana gizleyerek paylaşım yapıyorlarmış sonra kız başka bir paylaşımda beni gizlemeyi unuttu ordan ilkini gördüm bu olaydan sonra psikolojim bozulmuştu önüme kim gelirse bende aldatmaya benzerlerini yapmaya başlamıştım sonra sonra yaş aldıkça kendimi toparlayıp yolumu buldum çok şükür.
Aldatılmak denilince insanların aklına karşıdaki insanın başka biriyle olan ilişkisi geliyor tek. İnsanların yaptıklarına karşı nankörlük etmek de aldatmadır... Yaptıklarını hiçe saymak da aldatmadır.. Emeklerini boşa çıkarmakta aldatmadır.. Haketmeden başka insanlara karşı karalamakta aldatmadır... ALDATILDIM😔
Aldatıldım, teyzemin oğlunun facebook'unu kullanıyordum oyun oynamak için. Beni bilmeden oyuna davet etti ve karı kız muhabbetlerimden hoşlandığı için beni fake hesabına eklemek istedi. Çünkü gerçek hesabını ortak kullanıyorduk 🤣🤣 4.5 yıllık ilişkim isteme söz öncesi böyle bitti.
Discordda sabah 4-5 gibi ikisini ses odasında bastım dndhdjdh. Bana uyuyacağım diyip kızla konuşuyordu. Enayi benim de sunucuda olduğumu unutmuş galiba. Arkadaşımla önemli bir şey vardı onu konuşuyorduk dedi. İnanmadım ayrıldım. 1 hafta sonra kızla sevgili olmuşlardı.
Kendi evimde kendi odamda ve eşimle yattığım her boku yediğim yatağımda aldatıldım eşim denilen vicdansız tarafından aldattığı kişide aç köpeğin teki yazıklar bari adam gibi biriyle aldat ki bende diyim ulan madem gönlünü kaptırdın o p.. içi sevmişsin var git yoluna onunla mutlu ol diyeyim lakin aldattığı kişi benim eşime bıraktığım paralarla sırtına ceket mont ayakkabı almış hey ananı avradını sskim senin nokta
Yemin ederim travma yaşadım 1 yıl psikolojik tedavi gördüm sırf benimle evlenmek için babasını terkeden kız benden ayrılmak için banasının çalıştığı iş yerinde babasınında haberi olmaksızın aç köpeğin biriyle beni aldattı
Yav bana deseki arkadaş ben seni sevmiyorum artık hatta a.. mımın keyfi böyle istiyor senden ayrılmak istiyorum biz yürütemiyoruz kusura bakma dese inan bana onu ölürcesine sevsem bile büyük bir anlayışla karşılar hatta avukatının parasınıda ben verirdim boşansın zorla güzellik olmaz çünkü boşandıktan sonra kimle ne yaparsa yapsın eyvallah
25 yasımdayken kız arkadasım aldatmıştı ben yakalamıştım telefonda mesajları görmüştüm aldattıgına pişman oldu arayıp sormalar özür dilemeler falan ama iş işten geçmişti.
Gün içinde whatsappta çevrimiçi oluşundan benle konuşmadiği sure zarfinda ve bir video vardi farkli bi video onu bana yollamis dedim aldatiyor bu seni. Ve hakli çiktim adam terk etti helallik istemeye senin için bir kizdan vazgectim diyerek geldi. 😄😄 Yani bu demek oluyor ki seçim yaptim seni seçtim ve seni aldattim.
@Lütfetmedinizefenim kadınlardan duyduğum eşinin eve geldiğinde saçını kokladığını söyleyen olmuştu. Birine şahit olduğum kadın eşinin arkadaşının karısına öyle detaylı sorular sordu ki meğer vaktinde kocasının çapkınlığını yakalamış şimdi her gittiği yeri ve arkadaşlarını inceleye başlamış. Başka bir kadın eşinin parmak hareketlerini ezberleyerek telefon şifresini çözdüğünü eşi uyurken telefondaki fotoğrafları kendi telefonunu atıp bunları boşanma davasında kullanmıştı. Hepsi de tanığım kişiler kadınları hafife almayın dedektiflik bizim genimizde var 😅
Ohaa Tazı gibi koku alıyorsunuz Avcilar köpek yerine kadın kullansa Avlarını rahat yakalarlar😂😂😂 Ulan ya Allahtan rahatimi bozmayı sevmiyorum Buna rağmen ilerdeki eşim benden şüphe edip Çeşitli hareketlerde bulunursa Alınırım gucenirim😚😭😭🤣🤣🤣