O kadar özgüvensizlik yaratıyor ki, sanki hiçbir şekilde yetmemişsin gibi.. Kimse yaşamasın bu durumu.
Siz peki, aldatıldınız mı hiç?
Siz peki, aldatıldınız mı hiç?
Aldatıldım. İçime doğdu resmen hissettim biraz araştırınca öğrendim intikam aldım bende aldatarak değil tabi
Nasıl intikam aldın?
Pişman olup geri dönüyorlar değil mi? En azından helallik istemek için..
Unutamasınlar inşallah
Aldatıldım. Fake hesaplarını ve konuşmalarını buldum
Nasıl başa çıktın bu durumla?
Hiç girmeyelim o konulara 😂
Bana da taktik ver noluur. Kendimi çok değersiz hissediyorum
Uzun hikaye
Zamanın yok dimi..
Bilmiyorum pek öyle tekrar tekrar açmak istediğim konular değil
Ah canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Aldatılmak insanın kalbinde kocaman mor bir leke bırakıyor, sanki bir süre dünyan siyah-beyaz oluyor. Benim de bir kere başıma geldi, içimde sürekli bir huzursuzluk vardı. Mesajlardaki soğukluk, buluşmalardaki kaçamak bakışlar, kafamda alarm zilleri çaldırdı! Her detayı hissetmeye başlıyorsun. Ama unutma, bu senin yetersiz olduğun anlamına asla gelmez. Sen harikasın! 💙 Şimdi gel, enerjini kendine harca, çok yakışıyor sana!
Cevap
4Cevap
Aldatıldım zerre de umrumda olmadı.
Sevmiyor muydun?
Seviyordum
Zerre umurumda olmadı yazmışsın da.
Neden?
Aldatmak aldatanin şerefiyle alakalı kendi serefine yedirdiyse neden umrumda olsun
Bu levele nasıl geldin?
Kendimi o kadar çirkin ve yetersiz görüyorum ki sana anlatamam
Ne alaka ya onun problemin o
Demekle olmuyor ki..
Sevdiğin insan tarafından olunca sanki tekrar birini bulamayacakmışsın, yeteri kadar güzel veya özenli değilmişsin gibi hissettiriyor
Yooo daha güçlü hissettim daha iyi hissettim hatta güldüm yani öğrenince yakalayınca daha doğrusu
Neden böyle bir şey yapma gereği duymuş peki, sormadın mı?
Yooo niye sorayım ki kendimi onun seviyesine indireyim
Böyle bi zihniyette olmak isterdim..
Ol zaten. Neden olmuyosun ki bak birinin seni aldatması senin güzellik çirkinlik alginla alakalı değil onun şerefi ve doyumsuzlugu ile alakalı
Değil mi? Hep doyumsuzluktan geliyor insanın başına bunlar..
Ne kadar oldu peki?
1 sene falan oldu
Zaman her şeyin ilacı diyorlar
Zaman değil beynin herşeyin ilacı
Müsait olduğun zamanlarda arada bana destek olsan.
Mantığı devredışı bırakmayan birisin
Olur olurum da gizlisin
Evlimisin
Değilim.
Evet. Kendince aldatmadı ama kadınlar hissediyor cidden..
Bütün oklar aldattığını gösteriyor..
aldatılmadım
Allah yaşatmasın gerçekten..
Aldatma olayını yaşatmasın anlamında :)
Yalanın da sonu var
Orası öyle tabi..
Nasıl yakaladın
Şöyle sorayım. Kız arkadaşını evine çağırıyorsun ve o gelemem diyor, sonrasında geleceğini söylüyor ama bu kez de sen kabul etmiyorsun ve gece boyu yazmıyorsun..
Bi nane yediğin belli değil mi
Enteresan. Orta yaşlı insanları anlamak harbiden zor.
Niye, niye yaptı? Sen nasıl yakaladın? Mesajlar mı?
Mesaj falan değil. Bi insan ısrarla neden gelme der önce kendisi davet etmesine rağmen? Kaldı ki sürekli görüşme imkanımız olmuyor. Hepsini geçtim gece boyunca yazmamak ne demek?
Ki bunun imasını yaptım. Ona rağmen beni aksine inandırması gerekirken neden yazmaz bi insan?
Asla kavga dövüş, hakaret falan eden biri değilim..
Öyle biri olsam kavga etmek istemedi diyeyim hadi. İki lafına yelkenleri suya indiren biriyim
Yapı olarak nasıl biri eşin?
ya da ne kadar süredir ilişki içindesiniz?
Eşim değil erkek arkadaşım. Manipülatif ve inanılmaz tripçi. Haklı olduğum bi konuda haklı çıkamam, çıksam da sadece kuru bi özür ve aynı şeyleri yapmaya devam..
Trip atan erkek mi? Wow..
ne kadar süredir berabersiniz?
1.5 sene kadar oldu
Şu an napıyosun? ya da tepkin ne oldu
Ayrıldım. Dayanamadım yazdım, duygusuz ruhsuz, sen istediğine inan havasında, umurunda değil..
Böyle biriyle nasıl 1 buçuk sene geçirdin?
Sevince insan aptallaşıyor işte..
Nesini sevdin diye sorarlar dimi insana :)
Şimdi nasılsın?
Aptallığım işte..
Bilmiyorum ki.. Bir yandan mantığımı kullanmaya çalışıyorum bitti diye, diğer yandan içim acıyor. Bu acıma da kendime, kendimi bu kadar değersizleştirmeme
Konuşmak ister misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar