Aşk İlişkileri 1 ay Dünya dışı bir varlığa aşık olsaydınız, aşkınız için insanlığınızdan vazgeçer miydiniz? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 11 Ahh Jake avatarlı kekim 😌 Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Dünya dışı bir varlığa aşık olsaydınız, aşkınız için insanlığınızdan vazgeçer miydiniz? 54 Görüşünü yaz
JustCoordinator | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Dünya dışı varlık eğer elf ırkından ise her şeyden vazgeçerdim. :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
вуηαяcσѕ | Aşk İlişkileri konusunda 4,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Vallahi bugüne kadar insanlıktan bir fayda görmedim vazgeçerim yani Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Barış_LonelyForever | Aşk İlişkileri konusunda 9,8b görüş paylaştı. Master 1 ay İnsanlar umurumda bile değil uzaylıyı seçerdim tabi ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
_TurkishPsycho_ Xper 1 1 ay Vazgeçmezdim, aşka inanmam çünkü zaten. Geçici bir şey çünkü bence, her zaman için aşk denilen şey. Ha, insan mıyım, değil miyim, bilemiyorum, o konuda bile şüphelerim var çünkü, biyolojik olarak demiyorum tabii ki, ruhen demek istiyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi _TurkishPsycho_ 1 ay Aklıma Katy Perry'nin Extraterrestrial (E. T) şarkısı geldi.
birsuskuncicek | Aşk İlişkileri konusunda 3,8b görüş paylaştı. Master 1 ay Ben zaten insanlıgmdan vazgecmis çiçek olmuşm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Snowprincess Xper 1 1 ay Sonra türkiye niye gelişmiyor dersiniz 😂🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Nisabnl | Aşk İlişkileri konusunda 505 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Kesinlikle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54Dünya dışı varlık eğer elf ırkından ise her şeyden vazgeçerdim. :D
Vallahi bugüne kadar insanlıktan bir fayda görmedim vazgeçerim yani
İnsanlar umurumda bile değil uzaylıyı seçerdim tabi ki
Vazgeçmezdim, aşka inanmam çünkü zaten. Geçici bir şey çünkü bence, her zaman için aşk denilen şey. Ha, insan mıyım, değil miyim, bilemiyorum, o konuda bile şüphelerim var çünkü, biyolojik olarak demiyorum tabii ki, ruhen demek istiyorum.
Aklıma Katy Perry'nin Extraterrestrial (E. T) şarkısı geldi.
Ben zaten insanlıgmdan vazgecmis çiçek olmuşm
Sonra türkiye niye gelişmiyor dersiniz 😂🤣
Kesinlikle
Vazgeçerdim galiba
Geçerdim