Kişilik & Karakter Dünyaya yeniden gelsen kendine aşık olur muydun? barissev Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendini beğeniyor musun Güncellemeler1 yıl Yeniden dünyaya gelsen aynı bedende yaşamak ister miydin Güncellemeler1 yıl Güncel yapın Dünyaya yeniden gelsen kendine aşık olur muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bir daha gelmem 0 0 Yorumla
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşık olmam. Bedenimde beğenmediğim yönler var ama asıl değişmesi gereken kafa yapım yoksa yine memnuniyetsiz olurdum n 0 0 Yorumla
WatercolorEyeSsss Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Yeniden dünyaya gelmek asla istemiyorum. Aslaaaaa neveeerrr eveerrrr 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yeniden başkası olarak gelsem ben de olsam bana aşık olurdum 🤣 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Gözlerim güzel yoksa o kadar güzel değilim 1 0 Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Yeniden gelirsem bir çok şeyi değiştireceğim 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşık olurdum evet güzellik açısından 1 0 Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Benden iyisini mi bulacam canım kendim 🫠 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 996 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. olurum 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet olurdum 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bir daha gelmem
Aşık olmam. Bedenimde beğenmediğim yönler var ama asıl değişmesi gereken kafa yapım yoksa yine memnuniyetsiz olurdum n
Yeniden dünyaya gelmek asla istemiyorum. Aslaaaaa neveeerrr eveerrrr
Yeniden başkası olarak gelsem ben de olsam bana aşık olurdum 🤣
dünyaya yeniden gelmek istemezdim
Neden
Kendimi seviyorum evet.
Gözlerim güzel yoksa o kadar güzel değilim
Yeniden gelirsem bir çok şeyi değiştireceğim
Aşık olurdum evet güzellik açısından
Benden iyisini mi bulacam canım kendim 🫠
Evet
olurum
Hayır