#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Ben başta ne dediysem o kalır bende. Arkadaşım dersem arkadaş, kardeşim dersem kardeşim. Direk söylerim zaten seni tanımak istiyorum diye. Bunu dediğim zaman daha geriye dönüş yoktur.
Bunun sonucu kaçınılmaz ayrılık. Kabul edersin sevgili olursunuz bir süre sonra ayrılırsınız bir daha da görüşmezsiniz biter. Kabul etmezsin bu sefer teklif eden kişi kendini kötü hisseder hislerine karşılık alamadığı için uzaklaşmak görüşmemek ister ve biter. Kabul etmezsin onun ısrar etme ihtimaline karşı bu sefer sen görüşmemek istersin ve uzaklaşırsın gene biter. Hahaa olay döngüsü böyledir.
Öyle bir şey yaşadım, arkadaşım seni seviyorum dedi benimle birlikte olmak istedi, o esnada ben evlilik hazırlığı içindeyim sonra evlendim hâlâ görüşüyoruz çok iyi arkadaşım.
Ya soğuyorum, genelde küçük bir ihtimal karşılık verme olabilir
Cevap
10Cevap
Şaşırmam. Kötü bir tepki vermem.
Bende hoşlandığımı söyleyerek karşılık verirdim
Yani sadece arkadaş olarak görüyorsam söylerim kırmadan tabi destekleyerek. Eğer ben de bir şeyler hissediyorsam o zaman ilişki de yaşayabilirim bu her duruma göre çok değişir yani. Ama genel olarak bu tarz durumlar sıkıntılı ya biraz bilemiyorum bazen akışına bırakmak lazım belki
Evet zamanında benim de başıma gelen bir şey. Yapacak bir şey yok bu şekilde saygı duyar ve yoluma devam ederim herhangi bir tepki vermem. İnsanların duygularını incitmek pek bana göre bir şey değil çünkü.
Karşıt cins çok samimi arkadaşım olamaz zaten. Hemcinsim olan dostlarım da bunu söylemez. Sevgi ve saygı anlamında söylerler sadece.
Arkadaş olarak görüyorsam, hislerim yoksa kabul etmem. Arkadaş olarak kalalım derim.
Zaten başta arkadaşım değilse sonradan sevgilim veya eşim de olamaz. Arkadaşlık --> sevgili --> dostluk --> evlilik. Bende işler böyle yürür.
Ona karşı bi duygu beslemiyorsam açıkça söylerim çünkü onu kullanmış gibi olurum ilişki yaşarsam
Başıma geldi görüşmeyi kestim maalesef duygularına saygı duyduğum için
arkadaş olarak görüyorsam benim için öyle kalır değişmez
Olabilir ne güzel. Ben de hoşlanıyorsam deneriz. Yabancı birinden daha iyidir.
Arkadaslik aşka dönüşebilir ama aşk arkadasliga donusemez.
Fırsatlar değerlendirmek için vardır
Tabii ki bende seni seviyom bro derim
Kızmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?