Kuaförünüzü terk etmek mi yoksa sevgilinizden ayrılmak mı daha kolay?

Bir kere kuaförüm ile ufak bir tartışma yaşadım. 2 ay boyunca kendim saç sakal kesmeye çalıştım. Hiç kesemedim ama asla başka kuaföre gitmedim niye bilmiyorum rahat edemem :) iki ay sonra şükür barıştık
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kuaförle çok işim yok her işimi kendim halledebilecwk yeteneğe sahibim. Sevdiğim adamla kuaför kiyasa giremez o kim yahuu🤣🤣
Tabii ki sevdiğim adam ❤️
😂😂
Kuaför için semt değiştiriyorum. 45 dakika yol yapıyorum. Benim bu sevgimi kimse sorgulayamaz
Bunu kadınlar anlayamıyor. Bir başkasına tıraş oldum diye 3 aydır evin yolunu değiştiriyorum.
Gerçek bir adamın ikisine de olan sadakati sorgulanamaz. Benim berberim 15 yıllık.
berberimi bırakamam arkadaş
dükkanı kapatana kadar
Kuaför tabiiisii.. sevdicek kolay bulunmuyor kii 😃
Kuaförü daha kolay terk ederim.
Kuaförümü terk etmek
İkiside zor çünkü bende bayan kuaförüyüm. orada öyle bi bağım varki patronumuda çok seviyorum. Benim olmayan abimin yerine koydum bizzat onu, Nolursa olsun en kötü günümde dahi beni anlayabilen tek kişiydi ağlattı belki incitti fiziksel ve ruhsal ama fark edince bana destek oldu. Ailemden çok onun yüzünü görmem bile sadakatime yetiyor mesele para kazanmak ve işten çok alışmam oldu onlara galiba. Kuaför ortamı çok bambaşka bir yer. Senin 2. Ailen oluyorlar ben bunu 10 ay sonra anladım
Kıyas kabul etmez ki. Seven adam için de Kıyas kabul etmez bence.
Çorap değiştirir gibi kuaför değiştiriyorum. Eniştem kuaför; ama pandemi vakalarının tavan yaptığı günlerde çarşıya gidemedim, mahalle aralarındaki kuaförlere yolum düştü. Kuaförü terk etmek daha kolay.
Kuaförü terk etmek tabi ki 😂 sürekli değiştiririm.
Berberiyle beni aynı kefeye koyan sevgiliyi terk etmek
"Biiiir, çok sıkıldım.
İkiiii, yerim çok dar.
Ooooof, senden çok var." 💃🎶
Kuaförümü tabi ki. 😂
Kadın kuaforlerinin nesine sadık kalayım dhdhdh Bir sürü var, niye dram yapayım 😂
Her zaman gittiğim berber bana kazık attı. İşim olmaz artık. Mahalle değiştiriyorum başka berbere gidiyorum.
Berber terketmekmi?
Ne alakası var ya. Herhangi birine girer işimi halleder çıkarım. Kim olduğunun ne kadar önemi var.
sevgilimi terketmek ssfsff.2 dk da yaparım dgfdfg
ikisi de çok kolay😂😂
kuaförü terk etmek kolay
Kuaförleri üzdün
yeni kuaför bulmakta kolay 🤣
Bizdekiler aşırı tripli
tripli insanlarda hiç çekilmiyor
Dolu var onlardan 😂
Bu nasıl soru brother ☹️
Kuaförü terk etmek. d
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş