Sürekli para için birlikte oluyorlar, yakışıklı olmayanların yüzüne bakmıyorlar, sakin türk kızına değer vermeyin gidin yabancılara değer verin onlar egolu değil gibi yorumlar görüyorum hep. Yani neden bu kadar nefret ediyorsunuz ki
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Cunku o yazdiklarin dogru aksi halde benimle sevgili olurlardi
Neden olmuyorlar ki
Nazar tipten ve parasizliktan
Neye dayanarak bu kanaate vardın peki
Hepsi reddetti hic knk bile olmadilar bunlar yetmez mi?
Nasıl yaklaşıyorsun ki daha önce konuştuğun biri miydi mesela
Normal yaklasiyorum sapiklikda olmuyor yani ama devami gelmiyor iste
Bilmiyorum ki. Tipin nasıl bilmiyorum ama kızlar için yüz güzelliği veya tıp güzelliğinden çok bakımlı erkek hoşlarına gider. Eli yüzü temiz bakımlı giyinmesini bilen erkekler gerçekten çekici gelir. Öyle direkt reddetmez en azından tanımak ister. Erkekler için de böyle bence kızların bakımlı olmasi önemli. Sen bakımına dikkat ediyor musun
Her milletten kızın kendine göre istekleri var. Bunun türklerle alakası yok
Evet haklısın ama cidden çok kötü yorumlar gördüm. Kimisi haklı ama hep bir genelleme gördüm
Genelleme yapan insanlara bir bak. Merakı olmayan insanlar. Meraksız olan birilerini hayatına alma zaten. Bu hangi konuda olursa olsun. Yaptıkları işte bile meraksız çıkabilirler. Öyle yaşama, ihtimalleri yüksek. Aldırış etme. Kendi mutluluğun daha önemli. Seni sen yapan, sensin. Başkaları değil 😉
Doğru haklısın
Mutlu yaşa 😊 esen kal 😉
Ben değilim ama tc kızlarının çoğuda nankör bu da tarihe not 💯😂
Neden nankörler peki
Yaptığım iyilikler hep ihanete dönüştü de ondan
Bu her insan tarafından başımıza gelen bir şey ama. İnsanoğlu öyle değil mi. Bir kıza en yakın kız arkadaşı zarar verirken bir erkeğe de en yakın erkek arkadaşı zarar verebilir. Bunlar olağan durumlar. Ama gel gelelim ki karşı cins olarak ele alınca daha da bir sorun ediliyor
Evet doğru bu da tarihe not 💯
Nefret değil gerçekler ve kızlar sadece tipe bakıyor. Para önemsiz.
Paraya bide*
Yabancıyla ne işim var yerli dururken
sevgili bulamyınca genelleme yapıyorlar işte
Çok nazlı oldugunuzdandir
Herkes öyle değil ki. Nazlı olmak karaktere bağlıdır
Şöyle diyeyim verene kadar illaah ettirip verdikten sonra da çok büyük bişey yapmış gibi beklenti içine giriyorlar
Ama kızlar duygularıyla hareket eden insanlar erkekler ise arzulariyla. Bir erkek sırf birliktelik için çaba sarf ediyorsa bir kıza göre bu sevilmedigi anlamına geliyor. Yani bu denli namusunu koruyan biri neden size kötü geliyor ki? Şahsen bir erkek böyle olsa ben vay be ne delikanlı derdim
Bence namusunu korusa hic yapmaz evlenirdi
Bizim kizlarimizin Allah'ı para
Neden böyle düşünüyorsun peki
İki erkek var biri milyarder biri aylık üç bin alıyor bunu dışarda sor hangisini seçersin diye anlarsın
Senin zihniyetini değiştirmem ve anlamam mümkün değil. Ama sizler fazla gereksiz genelleme yapıyorsunuz. Bir kız zengin erkeği sevince paragöz olarak anılıyor. Arkasındaki gerçek merak edilmez bile. Evet kimi kadın gerçekten paragöz. Hatta benim tanıdığım bir kız genç yaşta zengin talibiyle evlenme kararı aldı. Ve şimdi çevresindekilere hep zengin biriyle evlenin diyor. Kocası aldatıyor falan ama bu umrunda değil ben hayatımı yaşıyorum diyor. Bu insan böyle diye neden bütün kızlar da böyle olsun ki? Cidden gereksiz genelleme. Her insan rahat yaşam ister. Aşk sevgi bir yere kadar. Mesela sırf aşık oldu diye işsiz biriyle evlenen kız net aptaldır. İlla milyarder olması gerekmiyor ama biriyle bir birliktelik için maddi durum da önemli. Şimdi bu dönemde erkekler bile çalışan okumuş kızlarla evlenmek istiyor. Çünkü yaşam zor
E işte allahiniz para bunu diyon sende neyi uzatiyon
Yazdıklarımdan bunu anladıysan geçmiş olsun 😂
yav demiş misin seviyosam paranın ne önemi olur diye ama yok yani niyse
Hiç öyle bi düşüncem yok
Senin gibi düşünen de var ama genelde hep bir nefret görüyorum. Mesela bir kız terk edilince oh müstehak size hep siz mi ihanet edeceksiniz gibi şeyler vs.
Hep de değildir ya sen biraz abartıyosun bence ya da sana hep bunlar denk gelmiş
Nasıl kötü bi kızsan artık sjshsjsj
Ben kendim için demiyorum bana böyle diyen olmadı ama görüyorum sosyal medyada ya da sosyal yaşantımda hep böyle şeyler duyuyorum
Sen nasıl birisin mesela
Normal kendi halinde biriyim şimdiye kadar kimseye bir kötülüğüm olmadı. En basitinden annemle bile bir tartışma yaşamadım kimseyi kırmak etmem. tamamen kendi halimde kendi dünyamı yaşıyorum
erkeklerin suçu
Neden
çünkü