En doğrusunu yapmışsın böyle olan hemcinslerime anlam veremiyorum sevgililerine sanki eşleri gibi davranıyorlar onu bunu aldırmaya para istemeye mecbur bırakıyorlar bence yanlış bir durum yarın ne olacağı belli değil
Evli olmuş olsak, canımı yine vereyim sorun yok. Her ihtiyacını karşılarım. Hemde o demeden ne istiyorsa alırım. Ama sevgiliyken bilmiyorum saçma ya. Telefon açtım diyor ki telefonda onun sevgilisi şunu almış, bunun sevgilisi şunu yapmış. Benim o kızlar kadar değerim yok vs. Bahsettiği çocuklar zengin baba parası yiyenler. Ben emekçi bir insanım. Kendi ayaklarım üzerinde duruyorum onlar gibi değilim. Bir olur iki olur sürekli sürekli olur mu ya. Etek alacakmış tayt alacakmış para ondan lazımmış vs diyor ihtiyaç sonuçta diyor. Vermem deyince de küstü tribe girdi
Cevap
5Cevap
Verdiğin tepki gayet normal bence sen para göndermek zorunda değilsin
7 aydır her maaş aldığımda 300 - 400 gönderiyorum. Ya telefonu bozuluyor onu yaptırıcam diyor, ya kıyafetim yok ailem almıyor diyor. Gerçekten bıktım. Evli olsak amenna. O istemeden alırım her ihtiyacını ama daha sevgiliyken böyle ihtiyaçlarını her ay karşılamak normal gelmiyor bana. Aradım telefonda kavga ettik yine ben suçlu oldum.
Zateb böyle bir şey istemesi bile anlamsız ya ailesi varken senden istemesi çok saçma
Ailesi para vermiyormuş. Mantığa bak sevgilim değil misin diyor tabi vericeksin😂😂
Ailesini nerden geliyor para diyr sormuyor mu ki
Ailesiyle çok iyi değil arası öyle. Hiç bir ihtiyacını da karşılamıyorlar kızın. Her şeyini aylardır ben alıyorum. Geçen ay 450 verdim. Kulaklık ve telefon kılıfı aldı. Bu ayda etek ve tayt almak için para istiyor.
Hımm anladım orasını yani zor durum ama kendine göre bi işte çalışmak isteyebilir
Az bile demişsin. Böyle yüzsüz kızları nereden buluyorsunuz ya
Ben anadan doğma şanssız biriyim kardeşim. Benim şansım yok.
Ben 1 yıldır biriyle çıktım. Çok sevdim. O kadar saf ve masum sevdim ki 14 Şubat 'ta hediye aldım o almadı. Hiç bir şey demedim. Dedim ki önemli olan senin bana olan aşkın. Önemli değil dedim. Çok mahcup olmuştu. Bir yıl boyunca hiç elini cebine attirmadim. Cafeye gidelim veya bakkala gidelim bir şey alayım sana diyordum ben hep bir bahane bulup yaptırıyordum. Parası gitmesin ihtiyacı olur diye. Sonra ne mi oldu? Aldatıldım... Maalesef böyle kızların değeri bilinmez ancak paragöz kızlar el üstünde tutulur. Tek şanssız sen değilsin.
Bu kız seni sevmiyor. Seninle paran için birlikte. Seven kız böyle yapmaz
Yaptırmıyordum* diyordu*
Bu benim 3. sevgilim.
İlk ilişkimde terk edildim. Eskisi gibi sevmiyorum özür dilerim dedi gitti.
İkinci ilişkimde biriyle konuştuğunu yakaladım.
Üçüncü ilişkim bu oldu, buda sürekli para istiyor.
Benim şansım yok. Yüzüm gülmeyecek bu dünyada. Benim karşıma doğru düzgün bir kız çıkmayacak ben umudu kestim artık.
Senin adına çok üzüldüm
Ne diyim bilmiyorum
Silah yokmuydu çekip varsaydın
Neden kral
Birincisi bir bayana bu kadar tesr cevap vermek yakışık almaz onu bu duruma alıştıran bellimi sensin ama sonradan rutine bağlayınca rahatsız olmuşsun biraz daha hafif bir dille bunun süreklilik getirmemesi konusunda dikkat ederse daha iyi olur gibi uyarıcı bir üslup hem onu rencide etmeden hemde senin karizmayı çözmeden hallolur olurdu
Kardeş yol ver geçsin
Neden öyle dedin
Zaten kavga ettik reis. Küstü konuşmuyor. Kendi bilir
Aferin sana geriye dönme helal
Yok dönmem 😂
Ankara'da misiin
Ankara nerden çıktı knka😂
bence yanlış vermek zorunda değilsin de tepkin yanlış başka şekilde dile getirebilirdin
Canıma tak etti artık bildiğin gibi değil
tabi seni de anlıyorum haklısın zaten ama biraz daha sakin konuş güzel bir dille anlamazsa seni zaten amacı belli para için
Gülmek istiyorum 😂😂
Gülecek ne yaptım?
Ben kızın sakinligine senin kıza itafen söylediğin kelimelere bian güldüm işte
Anladım
Aslanım benim yürü arkandayım senin
Fake konuşmalar…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?