Birini sevdiğinde at gözlüğü takmış gibi olur insan... ne sağını görür ne solunu. O yüzden bir lokma sevda mümkün değil. Yüreğinin bir zerresi bile açık olmaz başka birine.
Ama...
Hormonlarımızın aklımızı ve fikrimizi gölgeleyebildiği anlar olabiliyor. Yani hiçbir duygusal yanı ya da gönül bağı olmadan, salt fiziksel olarak çekici bulduğumuz başkaları da olabilir, olabiliyor.
Yeterince ahlaklı ve medeni olanlarımız için bu tamamen iç dünyamızda olup biten anlık bir rüzgar gibidir, gelir geçer. Ünlü birini beğenmekten farksızdır pratikte.
Ben birini sevince kalbimin çevresi betonla örülüyor bir başkasına başka gözle bakamıyorum. Kısaca hayatımda sevdiğim erkek varken diğer bütün erkekler gözüme dünya ahret bacım gibi geliyor
Ben kendi afıma eminim, bir diğer erkekler basıl davranır bilemem… Bu söylediğin konuda büyük lokma yiyorum ve büyük konuluyorum çünkü kendimi biliyorum, kendime saygım var, ondan önece benim Allah’ım var…
A aa lütfen polemik değil ki😃ben kendimi ifade etmek için çabaladım, yani lokma veren alanlar var ama ben onlardan değilim ve kendime bu konuda güveni yorum demek istedim sanırım yanlış anlaşıldı, neyse ben kaçar uykum var yatıcam 🤣🤣🤣
O sevgi üzüyorsa, her seferinde kırılıyorsam bana gerçekten değer veren bir insana o şansı veririm. Neden vermeyim ki? Mutsuz olmayı neden hak etmiş gibi kabulleneyim?