Yapılan araştırmalara göre, ilişkiniz varken bir başkasından hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi suçlu hissetmeye başlamadan evvel bunun her insanın doğasında var olan bir duygu olduğunu söylenebilirmiş. Peki kalbinizde biri varken bir başkasından hoşlanabilir misiniz?
Kalbinizde biri varken bir başkasından hoşlanabilir misiniz?
Eğer kalbinde veya aklında iki kişi varsa yer verebiliyorsan bu demektir ki birinciyi gerçekten sevmiyosundur sevmemissindir. Eğer birinci kişiyi gerçekten sevseydin ikinci bir seçeneğin ve ikinci bir kişi asla olmazdı. Bence konu bu kadar net. Karakter meselesi böyle konular bazılarının migdeside kalbide geniş oluyor. Sevgilerine sadık insanlar olsalardı eğer böyle kişiler gözleride kalpleride başkalarına kaymazdı 👊👊
tabiki hayır başka birisinin fiziğini hoşlandığın insandan daha çok beğenebilir onu daha yakışıklı bulabilirisn. Bu normaldir çünkü gözüne daha çok hitap etmiş olabilir ama hoşlandığın insana kalbini adarsın ve kalp tek kişiliktir. Eğerki başkasından hoşlanabiliyorsan zaten ötekinden hiç hoşlanmamışsın demektir
Kalp 4 odacıklı olduğundan 4 tane sığması sürpriz olmaz her halde😊her odaya bir tanesini atabiliriz.
Bir gün sağ kulakçıkta, bir gün sol kulakçıkta dolaşır diğer gün sol karıncığa ordan sol karıncığa geçer kan pompalama ya devam edilebilir olabilitesi var.
bir ben mi anlamadım olayı bilmiyorum ama hoşlanmak demiş yani olabilir bir insanı görür tanırsın kısa süreli filan hoşlanabilirsin içteniçe ama bu değil ki hayatındaki insanı aldatman gerekiyor ya da o hoşlandıgın insanla bişeyler yapman gerekiyo görürsün edersin iyi hoş yani bu kadar buda olabilir erkektede kadında da kimse kusura bakmasın :)
Imkansiz tabi anlik gorsel bakislar haric ne kadar asik olsamda miss gbi bir rus yanimdan gecerse gozumu alamam yani ama dedgim gbi anlik sadece diger turlu gercekten sevdigim biri hayatimdaysa benimle ilgilenen bir manken bile olsa asla kafam o ise giymez cunki dolu bos yer yok bea
Hayır asla öyle birşey yapmam öyle birşey aklıma dahi gelmez, hele ki birlikte olduğum kız beni seviyorsa bunu onun gözündende düşünerek kendimi kötü hissederim çünkü öyle birşey olsa onun çekeceği üzüntü acıyı hissederim, beni seven benimde sevdiğim biri varken neden başka biri?
Hayır hoşlanamazsın. Bu aldatmaya bahanedir. Benim de başıma geldi, kız arkadaşım senle çıkarken başkasından hoşlanırsam sana söylerim" demişti, ne demek istiyorsun sen dediğim zaman, seni aldatmam demek istemiş, sana dürüst olurum demek istemiş - ama yersen :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşk başka hoşlantı başka sevmek başka bu yüzden birini severken başkasından hoşlanmam bazı durumlarda mümkün burada bir art niyet aramayın ya da sapıklık bulmayın yani dediğim gibi bazı durumlarda mümkün. Soruya çok cevap veren olduğu için uzunca anlatmaya çok üşendim...
birini severken hoşlanabilirim ama kalkıp aşırı bişey değil o an hissettiğim ya ne kadar güzel fikirli ya da ne kadar düşünceli gibisinden daha sonra aklıma bile gelmez ama bu hoşlanmak oluyormu bilmiyorum
Kalbinde biri varken bir başkasını sevemezsin eğer seviyorsan zaten kalbindeki kişiyi sevmemişsin demektir. Bide şu var ki birini seviyorsan geriye kalan herkes sana haramdır. Ben böyle hissediyorum kalbimde biri varken.
Bilemiyorum ama sanmam boyle hemen hoslanan, seven bir kisiligim yok, karakter meselesi ! Ama erkekler bu konuda iyidir ;)! iliskileri olsa bile bir kac kizi tavlar bu da cebimde be , yedekte dursun ne olur ne olmaz kafasi vardir!
insanoğlu bunu yapabilir ancak bunu yapan kişi kadın da olsa erkek de olsa birini bedenen sevmiştir ruh olarak değil gerçek bir kişi bunu yapabilmeye müsaitse o kişi diğer kişilere de aynısnı yapar
Kalbinde biri varken başkasından hoşlanmayı doğal gören kişiye soruyorum sevdiğin kişinin hayatında sen varken o aynı zamanda başkasından da hoşlansa ne hissederdin? Bunu savunanlar o zaman da "doğal bir şey" mi diyorlarmış.
Şöyle bir durum var ben 4 yıla. Yakın oldu ama bı kız. La ayrılalı hala kalbimde bir parça var ondan. Ama bu çok farklı bişiy ona hala saygı ve sevgi duyuyorum ama yeni bir kız olsa hayatımda ona bu durumu söyler onuda severim. Diğeri imkansız çünkü
benim kalbimde tek kişi var bir insana karşı hoşlanma hissetmedim 😄 hissedemiyorum sadece kalbimdeki var yani başka kimseye bakamıyorum baksamda birşey hissetmiyorum yani 😂
Bence çok güzel paylaşım teşekkür. Benim başıma geldi daha önce. Ve bencede bu çok doğal bişey. İnsanlar her halta aldatmak diyor ama bişeyi unutuyorlar. İnsan dene varlık duyguları olan bir varlıktır. Bazen duygular seni yönlendirebiliyor yani onun için çok da şey yapmamak lazım
Sevmiş sanıyorsun kendini kalbine 1 den fazla kişinin girdiğini sanıyorsan kendini kandiriyorsun kalp tek kişiliktir ciğerim 😉 #BirKezbanınSeyirDefteri
Yavsaklar icin arastirma cikti😂 aska inanmiyorum ben aslinda o yuzden olabilir yani her ask gelip gecici. Sevgiliniz esiniz asktan cok hayat arkadaşınız olmali bence
EVET... Çünkü aşk eskisi gibi taze kalmıyor. Taze kalmasından ziyade bir süre sonra alışkanlığa dönüşüyor. Ve eğer aşık olduğun adam senin isteklerini misal hayallerini sana yaşatamıyorsa senin aşkın bittiğinde ve sen gerçekleri görmeye başladığında artık o insanı değilde seni mutlu edebilicek, hayallerini seninle birlikte gerçekleştirebilicek bir eş ararsın.. Ve bu yüzden ilişkin varken başkalarında o sevgiyi aricağın için başkasından hoşlanabilirsin😊😊😛
İnsan tek eşli bir canlı değildir. Olabilir böyle şeyler, yadırgamıyorum lakin elbette alışkanlıktan ve tabulardan dolayı süregelen üzücülüğü oluyor ister istemez.
Başka birinin de 'hoş gözüktüğü'nü dusunebilirim. Hatta o kisiyle iletişimimin yakınlığına göre ona uygun olduğunu düşündüğüm baska biriyle gorusturebilirm. Ama 'hoşlana'bilemem. Allah şaşırtmasın.
bu o kişiyi ne kadar sevdiğime bağlı birşey. ve bu olası birşey çünkü ne olursa olsun insanın doğasında vardır beğenmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
12 yıl boyunca birine bağlı kalmış bir insanım. Sevemem başka birini
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynı anda 3.04 kişi sevdiğim oldu kiminin parasını seviyorsun kiminin kalitesini kişiliğini seviyorsun kimin cinsel yönünü seviyorsun kimini çocukluğunu seviyorsun her insan farklı farklı kişileri sevebilir kimse ergen ergen kendini kandırmasın
@Olendervis aldatılmak daha kötü biliyor musun bana baskalarıyla yiyişitrken aradı ve dinletti soruyorum sana hangisi daha acı :/ :( kullanılmak da çok kötü ama bu daha fena :(
@Olendervis peki soruyorum sana ilk kez asık oldugun birisi san böyle yapsa ne hissedersin onu kırmamaya özen gösteeriyorsun laflarını tartıyorsun sana lşalyık gördüğüne bak hayaller kurdurdu bana (: /:
En İyi Cevaplar