Sevgilim ayrılmak için buluştuğumuz zaman "evlenelim bütün sorunlarımız biter" dedi. Haklı mı?

İyi akşamlar benim liseden beri sevgilim var 17 yaşındayken çıkmaya başladık şimdi ise 24 yaşındayız. Bu zamana kadar her şey çok güzeldi fakat ocak ayından beri kavgamız hiç bitmiyor aramıza hep başka birileri giriyor bizi birbirimize düşürüyorlar. En son ayrılmak istediğimi söyledim o zaman da arabadaydık normalde hiç sinirli olmayan sakin olan sevgilim birden sinirlendi bir kaç dakika hiç konuşmadı gözleri doldu duyduklarım doğru mu aklında başka biri mi var dedi sonra gözlerinden yaş aktı. Bende ağlamaya başladım en son birbirimize sarılıp ağlamaya başladık. Bana evlenelim bütün sorunlarımız biter tek derdimiz ev eşyası, cart curt olur dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar görüşleriniz için sonsuz teşekkürler fakat aramıza giren arkadaşları sevgilimin arkadaşları ve kızlar. Sevgilim evlenelim dediği zaman o arkadaşlarımı silerim senin için demişti. O arkadaşlarını silip evlenelim dedi. Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim...
Sevgilim ayrılmak için buluştuğumuz zaman "evlenelim bütün sorunlarımız biter" dedi. Haklı mı?