3 sene önce tanıştığım ve bir dönem flörtleştiğim ama imkansızlıklar nedeniyle (farklı şehirlerdeyiz) bir araya gelemeyip arkadaş olarak devam ettiğim bir çocuk var. Ara sıra hikayelerime cevap verip muhabbet ediyordu hatta geçen yaz yaşadığı yere gitmiştim ama buluşmak istememiştim. Haber vermemiştim yani hazır hissetmediğim için. Daha 2 hafta önce geldiğinde yazmıştım neden buluşmadın tarzında bir soru sordu. Şimdi sevgili yapmış 3 ayda 1 kere birbirlerini takipten çıkmışlar vs ama mutlu duruyorlardı ben de doğru olmadığını düşünerek veda mesajı attım, çok geçmişte kaldı nereden çıktı birdenbire dedi. Daha sonrasında ne zaman hislerimi açıklayıp veda edecek olsam konuyu değiştirdi ve konudan çok bağımsız şeyler sormaya başladı, hatta en sonunda 19 mayısı kutladı:) ve net bir şekilde vedalaşamadık. Sizce neden bunu yaptı, ben oysaki yazdığımda seninle vedalaşmam gerekiyor artık diyerek yazmıştım.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yedek kulubesinde tutuyor seni serengeti yaylasında bir sırtlan gibi düşün onu sende bir ceylansın denk geldimi affetmez avlar dikkatli ol :D
Erkeklere güvenme elinin altında biri olsun istemiştir sadece
ne güvencem ya, teşekkür ederim :)
Yedekte mi bekletiyor yani sacma bence mesafeni koy
koydum mesafemi, zaten çok samimi değildik. Ben üzülürüm gibisinden acıdığı için ya da reddetmek istemediği için konuyu açtırmadı diye düşünüyorum
Konusmak istiyor hayir demekte istemiyor ondan oyle yapmis ama diger kiza da yazik iliskinin icinde bulunmak hos olmaz
açıkcası şöyle, beni kararsızlığa düşüren de bu konu zaten, ben panik atak için tedavi görüyorum ve bunu ona söyledim hem de o konuşmamızda. İşte biraz uzaklaşacağım, tedavim bitti bitecek düzeldi gibisinden. Hatta o bei teselli ediyordu çok güçlüsün aklına bu gelsin vs diye. Ben ne zaman konuya girmeye çalışsam o konuyu değiştirip teselli ediyordu. En sonunda dikkat et kendine dedi ben mesaja girmeden sildi ve devam ettirmeye çalıştı muhabbeti. Ben gördüğüm için sen de dikkat et yazdım ama gitme bir şey soracağım diyerek alakasız konular üzerinden muhabbeti devam ettirmeye çalıştı. En sonunda da gençlik bayramın kutlu olsun dedi ve konuşma bitti. Ne hislerimi açıkladım ne de tam vedalaştım. Oysa yazarken seninle vedalaşmam gerek artık yazmıştım. amacımın o olduğunu biliyor yani
bu arada tedaviyi söylemem onun konuşmayı uzatmasıyla oldu Yoksa ben ''hissettirdiklerin için teşekkürler sana anlatmak istediğim çok şey vardı keşke yüzyüze görüşebilseydik ama artık vedalaşmam gerek demiştim'' bana hesabını mı kapatacaksın vs deyip konuyu dağıttı.
Belki bu panik atak yuzunden ulan başıma kalmasın gibi dusunuyor olabilir
nasıl yani
İste birden kabul etsem ve hic konusmasak bir panik atak durumu olur mu diye dusunebilir mi bilmiyorum belkide seni yedekte tutuyor da olabilir
ya benim söylemem o konuşmayı uzatınca oldu yoksa ilk mesaj veda mesajıydı zaten, hani bir teklif vs yoktu ya da bir açıklama istememiştim direkt vedalaşalım diye mesaj attım. Nereden çıktı birdenbire çok geçmişte kalmıştı; hesaplarını mı kapatacaksın diyerek o uzattı. Sen sana vedalaşmam gerek seninle diyen biri için aklına getirdiğin şey hasaplarını kapatıyor mu olur, yoksa beni hayatından çıkarıyor mu
İlk bas ben bir sey yapmadim ki der ve direk hani hesap donduran kiz tayfasi cok oyle bir sey diye dusundugu icin sana da ondan oyle demis
teşekkür ederim ilgilendiğin için
Rica ederim 🙂
Açık açık yaz ya da konuş niyetinin ne olduğunu öğren
yapmak istemedim, çünkü sevgilisi var doğru değil gibi geliyor; zaten ne zaman konuyu açsam da lafı değiştirdi. Üzülmeyeyim diye ya da acıdı diye yaptığını düşünüyorum açıkcası
Olabilir bu düşünceleriniz, mantıklı.
teşekkürler ilgilendiğiniz için
Rica ederim, lütfen bırakın hayatınız da size eşlik etmek isteyenlere şans tanıyın. Unutun geçmişi
Sizi siz olduğunuz için değer veren biri umarım çıkar karşınıza.
teşekkürler, umarım
Hoşça ve dostça kalın :)
Yedekci olarak seni tutmanın verdiği ozguven
Çünkü tam bi o. c...
ben acıdığı için konuyu açtırmadı diye düşünmüştüm, çünkü şey oldu ilk önce kendine dikkat et yazdı sonra ben mesaja girmeden sildi ve konuşmayı devam ettirdi. Hani üzülmeyeyim gibisinden yaptığını düşündüm. Ben panik atak için tedavi görüyordum da o da bunu biliyor, o konuşmamızda söylemiştim.
Tamam o an düşünceli davranıp yumuşak konuşması çok güzel. Ama hala sana nadir de olsa yazması seni düşündürmesine sebep oluyor ve buna hakkı yok. 19 Mayıs diye yazmış saka gibi komik. Sevgilisi olması ayrı bi ironi
19 Mayıs diye yazmamıştı yok, konuşma zaten 18 Mayıs gecesiydi, 19 mayısa girdiğimizde kutladı. Yani ben veda etmek için yazmıştım konuyu dağıtıp kutlaması çok saçmaydı
Herşeye rağmen sana yazması yanlış bisey. Rahatsizligin olabilir ama o her an senin kurtaricin olamaz
Sizi seviyor