Merhaba sevgilimle ayrılalı 1 ay oldu. Beni artık sevmediğini söyleyerek ayrıldı ama hala üzülüyor gibi davraniyor. 3 senelik bir iliskiydi. ?

seninle geçen eski günleri ozluyorum sadece dedi ama sevmiyorum seni dedi. Fakat facene ve whatsappina baktigimda bana dair seyler paylasiyordu. Ben onu zamaninda asiri derecede sıktım üstune gittim her konuda. Sıkildim artik eskisi gibi mutlu olamiyorum seninle biktim herseyden sevmiyorum dedi ama bir yandan da bir daha aşik olamam asla dedi. 1 ay önce arkadasini arayip sormustum sana ne diyor diye sordum. Ona seviyorum ama unutcam demis. eski sevgilim arkadasini aradigimi ögrenince buyuk olay cikti. Bittin benim icin artik dedi buyuk kavga cikti. Simdi her arkadasina sevmiyorum bitti diyormus. Ve hic umrunda degilmis gibi davraniyomus. Orda burada bana daair seyler yapmayida birakti. Takip ettigimi anladigi icin mi acaba. Zerre kadar sevmiyorum seni dedi son konusmamizda. Aileside istemiyo beni annesi hakkimi helal etmem sana onunla tekrar biraraya gelirsen demis. Sizce gercekten sevmiyor mu unuttu mu beni ya da bir daha asla geri donmez mi?
Merhaba sevgilimle ayrılalı 1 ay oldu. Beni artık sevmediğini söyleyerek ayrıldı ama hala üzülüyor gibi davraniyor. 3 senelik bir iliskiydi. ?