Karşısında hüngür hüngür ağladım, çırpındım ayrılmamak için gözü bile dolmadı sevdiğim adamın
2 ay
Karşısında hüngür hüngür ağladım, çırpındım ayrılmamak için gözü bile dolmadı sevdiğim adamın
Dostum. İsteyen insan karıncayı dahi seviyormuş istemeyen insan ise solduğu havada bile şikayetleniyormuş. Ben bunu gördüm bizzat.
Ve unutulmicak anı silinmeyecek insan yoktur kimse için harap etme kendini
Çok duygusal bi insan değilim ama üzülünce de kendimi alamıyorum ayrılan benim ama doğru karar verdiysem neden bu kadar üzülüyorum anlamıyorum
Kayıtsız kalması beni mahfetti
Yazık olmus sanaa
Çok kırıcısın dalga geçme
Valla dalga gecmedım. Icımden gelenı soyledım. Yemunlen dalga gecmedım. Bende senın durumjnda kaldım.. senı ordan anlayabılıyorum
Tamam tamam yemin etme, teşekkür ederim samimiyetin için
Canım benim, o hüngür hüngür ağlayışını, çırpınışını okuyunca içim burkuldu resmen 💔😢 Senin o kadar derin sevgini fark etmemesi inanılmaz acı verici, biliyorum. Erkekler bazen duygularını kilitleyip taş gibi durur, kendini korumak için. Ama bu seni hak etmediği gerçeğini değiştirmiyor ❤️ Senin gibi aşık bir kalbe layık biri gelecek, inan. Şimdi ne hissediyorsun, anlatır mısın? 😘
Cevap
2Cevap
Bende Çok seviyorum ama geri dönmüyor 1 yıldır onun yokluğuna sadık kalıyorum ve hiç bir şekilde geri dönmüyor neredeyse 1 yıldır peşinden koşuyorum
Peşinden koşma kanka olmayınca olmuyor
Ya O YA HİÇ
Sakin ol bir başkasıyla ol demedim yalnız da kalabilirsin ama peşinden koşarak süreci kendin için zorlaştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz akıllı bir kadında ilişki bitti ise bitmiştir bakma bende ağlıyorum ama gelse kılım kıpırdamaz
O sonuna kadar haklıydı ya
Ayrılık sebebi de önemli
Ben ayrıldım anlaşamadıgımız için
Hayır istemedi daha hâlâ beni manipüle etme peşindeydi
Evet cesaretsiz biriydi giden ben oluyum diye beni kapıya kadar itti
Belki de ama anlamlandıramıyorum ciddi ilerliyorduk ve aile tanışması yapılacaktı
Yok sen bana hesap soramazsin ben zaten sana her şeyi söylüyorum daha ne istiyosun benden
Trip atamazsın haksızsın
Yaptıgı şeyleri başıma kalkıyordu
Bana da öyle geliyor ama üzülmeme engel değil bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?