1 yildir calistigim yerde hoslandigim kisi var ama artik hoslanmanin otesine gitti durum onunda bana karsi kucukte olsa ilgisi vardi herneyse dün mesaj attım... bey, iyi akşamlar. Müsaitseniz size bir sey soylemek istiyorum. Bu soyliyeceğim sey sizlerin prensiplerine ters düşebilir. O yuzden benimle yollarınızı ayırmakta istiyebilirsiniz ki, bunu ben istemem. Ama yinede göze alarak söylemek istiyorum. Sonrası hayırlısı artık.. dedim. Oda
Buyur ne oldu dedi cevap vermedim aradı onada cevap vermedim şoyle yazdım. ... bey çok özürdilerim ben biraz daha düşünüp sonra söyleyebilir miyim? Ani vermis oldugum kararda degildi aslinda ama biraz daha dusunup ondan sonra soylesem daha iyi olur. Ama maaşımla ya da işimle vs bunlarla ilgisi yok oyle dusunmeyin. Oda dediki sorun yok ama rahat ol demiştim varsa bir şey rahat şekilde dile getirebilirsin bende dedimki evet var ama şu an zamani degilmis kusura bakmayin vaktinizden caldim oda betul anlat yazdi bende o zaman yuz yuze soylerim mesajla olucak bisey degil ben acele davrandim sizce ona karsi ilgimi anlamismidir
Buyur ne oldu dedi cevap vermedim aradı onada cevap vermedim şoyle yazdım. ... bey çok özürdilerim ben biraz daha düşünüp sonra söyleyebilir miyim? Ani vermis oldugum kararda degildi aslinda ama biraz daha dusunup ondan sonra soylesem daha iyi olur. Ama maaşımla ya da işimle vs bunlarla ilgisi yok oyle dusunmeyin. Oda dediki sorun yok ama rahat ol demiştim varsa bir şey rahat şekilde dile getirebilirsin bende dedimki evet var ama şu an zamani degilmis kusura bakmayin vaktinizden caldim oda betul anlat yazdi bende o zaman yuz yuze soylerim mesajla olucak bisey degil ben acele davrandim sizce ona karsi ilgimi anlamismidir
Güncellemeler
+1 yıl
Bu bahsettigim kisi yoneticim 31 yasinda bende 25 yasindayim 1 yildir ayni yerde calisiyorux ama o 8 yildir ayni firmada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Acılmak gibi olmuş ama yapmasaydin senin için daha iyiydi
Zaten 1 yildir ayni yerdeyiz
1 yil zaten birsey oldugu yoktu artik soylemek istedim bir anlik gaza geldim sonrasi gelemedi ama onunda bana karsi ilgisi begenisi vardi Şu an ne var ne yok diyebilirim ama bir o adim atiyor geri cekiliyordu bir ben sıkılmistim bu durumdan. Sizce anlamismidir ne diyecegimi zaten tavirlarimla ister istemez belli ediyordum
Olabilir bir kadının açılması genelde iyi sonuçlanmıyor onun için dedim
Belli ediyorsan ve kendi kendine gelismemişse o ilişki zor yürür sadece senin çabanla olmamalıydı arkadaş umarım verilen degeri kıymeti anlar
Sevgi masum bisey zaten 1 yil bekledim kadinda erkekte sevmek sevilmek ister diye dusunmustum peki sizce neden iyi sonuclanmiyor ne oluyor mesela
Bu başlarda degil herkesi de kapsayan bir şey degil fakat erkek tarafı ilgiyi görünce popişi kalkiyor kendini vazgeçilmez görüyor erkekle kadının sevmesi bir olmuyor.
Eger havaya girip tavirlara burunurse asla ugrasmam zaten yok sayarim zaten oyle olmusti basta ilgiyi kestim o ilgingostermeye basladi
Öyle olur ne kadar deger verirsen o. kadar degersizleşirsin o yüzden kadının açılmasını dogru bulmuyorum ben
benden kaciyir bugun geldi yuzume bakmiyor benden kaciyor dengesiz
E kaciyorsa salla gitsin üsteleme
Tabiki ve hatta bu konu patronuma kadar bile gidebilir diye dusunuyorum
Sadece bana karsi ilgisi var gibiydi yoksa nedwn kiskanip kiskandirmaya calisiyordu onu anlamadim dengesiz iste aşiri sogudum evlenme tellifi etse kabul etmem o derece
Sen cok fazla hayal kuruyosun orrada iliski yok evlenme teklifi diyosun
Ben yanlis anlamisim bende kacmiyormus insanlarin yaninda mesafeli soguk yan yanayken cok iyi gulumsuyor yuzume bakiyor insanlarin yaninda yuzume bakmiyor ama bana karsi cok iyiydi sonra ama bana hic sormadi ne sorucaktin diye
Yani anlamıştır ama neden korkuyorsun ya karşılık verecek ya da yok diyecek gerisi seni çok yorar
Kovulmaktan bir daha onu gorme sansim olmiyicak mevzu patronuma giderse ve bende soyleme tarftariydim ama arkadaslarim annrm herkes dedi o acilsin o erkek sakin hata etme degersiz olursun degerin duser vs yoksa bunun kadini erkegi yok ben boyle dusunuyordum sonucta kadinda erkekte sevmek sevilmek ister
İlk adımı seven atsın bunun erkeği kadını olmaz herşeyde vardır bir hayır yani patrona gidip bunu anlatması için bir sebep yok anlatıyorsa zaten daha büyümemiş demektir
Tabi orasi oyle ama sizce anlamismidir ne diyecegimi zaten tavirlarimla ister istemez belli ediyordum
Anlamıştır
Peki bana sorarsa ne diyicektin diye ne soyliyicem bilmiyorum
Neyse onu söyleyeceksin en net hali ile hayat o kadar uzun değil
Kolay lokma olmazmiyim hayat bizi beklemiyor planlarimizi gerceklestirmemiz icin bende bu yuzden soylemek istedim ama herkes degersiz olursun erkek acilir vs diyince kafam karisti
Bırak insanların ne dediğini sen ne yapmak istediğine karar ver ve yap
Ama benden kaciyir bugun geldi yuzume bakmiyor benden kaciyor dengesiz
Sen hala halletmedin mi bu işi 😀
Hayir iste en son yuz yuze soylerim dedim bir sey sormadi bir sey soyliyicektin bana diye bir sey sormadi ve aksine kaciyor ve tavir almis bana
Konuş olmuyorsa olmuyordur
Yok artik konusmam bitti benim icin
Peki bakalım
Ben yanlis anlamisim bende kacmiyormus insanlarin yaninda mesafeli soguk yan yanayken cok iyi gulumsuyor yuzume bakiyor insanlarin yaninda yuzume bakmiyor ama bana karsi cok iyiydi sonra
Ne soyliyicektin diye hic sormadi
Anlamıştır tabi zaten biraz daha anlatırsan kucaklayıp götürecek seni
tamam ama yol vermişsin adama
Sonra soylerim dedim anlamismisdir
Ona ozel bir sey soyliyecegimi
anladigini sanmam
Ama ona zaten hal hareketlerimden ilgim oldugunu belli ediyordum
Anlamış da olabilir biraz heyecanlı davranmışsın
Evet genel anlamda da heyecanli yapiya sahibim ama 1 yil zaten birsey oldugu yoktu artik soylemek istedim bir anlik gaza geldim sonrasi gelemedi ama onunda bana karsi ilgisi begenisi vardi Şu an ne var ne yok diyebilirim ama sizce anlamismidir ne diyecegimi zaten tavirlarimla ister istemez belli ediyordum
Anlamıştır tabiki de o kadar tecrübesi vardır sanıyorum
Peki bana sordugunda ne soyliyicem hic fikrim yok acilmaktan vazgectim nasil cevirebilirim konuyu
İşle alakalı bir şey sorabilirsin adam da ısrar etmiyecektir sonuçt
Prensipleri ters dusecek ne sorabilirjm ki
Bilemiyorum o kadarını üzgünüm
Ama benden kaciyir bugun geldi yuzume bakmiyor benden kaciyor dengesiz
E şöyle diye ısrar ediyor anlamış tabi
1 yil birsey oldugu yoktu artik soylemek istedim bir anlik gaza geldim sonrasi gelemedi ama onunda bana karsi ilgisi begenisi vardi Şu an ne var ne yok diyebilirim ama sizce anlamismidir ne diyecegimi zaten tavirlarimla ister istemez belli ediyordum
Ancak canımsın ise anlamamistir
Anlamadim dediginizi
canım anlamamistir yazdım
Slak yazıyorum canım çıkıyor , s. aa. lak da anlamamistir
Peki ne dusunmustur sizce degersiz duruma dusmusmuyumdur
Kendini bir şey sanmıştır şimdi
Eger oyle olursa artik hic ugrasmam xaten
Bence rahat lokma olma
Soylemiyim o zaman sorarsa onemli bir sey degildi der gecistiririm
Bencede
benden kaciyir bugun geldi yuzume bakmiyor benden kaciyor dengesiz
Kiyamam
Neden
Aşık mı oldun
Evet
Aşk acilidir
Anlamismidir ne diyecegimi zaten tavirlarimla ister istemez belli ediyordum
Biliyorum
Erkek yeşil ışık görsün yeterki
Yesil isigi goruyor ama acilmiyor sadece kiskaniyor kiskandirmaya calisiyor o kadar
Koşarak gelir yoksa