Acil bakar misiniz? Özellikle 30 yaş üstü olanlar yazabilir mi?

1 yildir calistigim yerde hoslandigim kisi var ama artik hoslanmanin otesine gitti durum onunda bana karsi kucukte olsa ilgisi vardi herneyse dün mesaj attım... bey, iyi akşamlar. Müsaitseniz size bir sey soylemek istiyorum. Bu soyliyeceğim sey sizlerin prensiplerine ters düşebilir. O yuzden benimle yollarınızı ayırmakta istiyebilirsiniz ki, bunu ben istemem. Ama yinede göze alarak söylemek istiyorum. Sonrası hayırlısı artık.. dedim. Oda
Buyur ne oldu dedi cevap vermedim aradı onada cevap vermedim şoyle yazdım. ... bey çok özürdilerim ben biraz daha düşünüp sonra söyleyebilir miyim? Ani vermis oldugum kararda degildi aslinda ama biraz daha dusunup ondan sonra soylesem daha iyi olur. Ama maaşımla ya da işimle vs bunlarla ilgisi yok oyle dusunmeyin. Oda dediki sorun yok ama rahat ol demiştim varsa bir şey rahat şekilde dile getirebilirsin bende dedimki evet var ama şu an zamani degilmis kusura bakmayin vaktinizden caldim oda betul anlat yazdi bende o zaman yuz yuze soylerim mesajla olucak bisey degil ben acele davrandim sizce ona karsi ilgimi anlamismidir
Güncellemeler
+1 yıl
Bu bahsettigim kisi yoneticim 31 yasinda bende 25 yasindayim 1 yildir ayni yerde calisiyorux ama o 8 yildir ayni firmada
Acil bakar misiniz? Özellikle 30 yaş üstü olanlar yazabilir mi?