Yani ya şu kıza / erkeğe mesaj atsam aslında tanışsam iyi birine benziyor diye düşündüğünüz ama yazmaya çekindiğiniz birisi var mı? Tanımak istediğiniz arkadaş olarak ama hemen aşk meşk düşünmeyin

Yani ya şu kıza / erkeğe mesaj atsam aslında tanışsam iyi birine benziyor diye düşündüğünüz ama yazmaya çekindiğiniz birisi var mı? Tanımak istediğiniz arkadaş olarak ama hemen aşk meşk düşünmeyin

1 kere birisine yazdım cevap vermedi ondan sonra da kimseye yazmak istemedim
o yüzden yok
Olsun cevap vermesin onun ayıbı
Ne olabilir ki en fazla yani bence bir kişi seni bu kadar etkilememeli yani zaten normal bir insan nezaketen yazar konusmak istemiyorsada uygun bir dille söyler bu kadar yani
Sitede bir erkek bir kıza ne yapabilir ki en fazla yani bence abartıliyor bazı seyler ya zor değil ki isteyen mesaj kutusunu kapatir engeller yani saçma buluyorum bunu egolu olanlar evet vardır ama kadın ya da erkek iyi insanlarda vardır
Çok korktuklarını sanmıyorum ya bilmiyorum basit bir şey birine mesaj atmak bence gerçi bende kimseye atmıyorum bilmediğim mesaj kutumda kapalı ama ben zaten yorum yapmak için kullanıyorum siteyi ama atmak istesemde atarım yani bu sorun edilecek bir şey değil cevap vermesede bu onun ayıbı olur insan nezaketen selam alır
Benim mesaj kutum kapalı çünku biri yazsa cevap vermesem ben kotü hissederim ayıp olmuş gibi gelir e herkesede cevap veremem tanımiyorum etmiyorum o yuzden kapali mesaj kutum birisi yorumda bir sey sorsa soylerim ya da yardımci olacağım. bir şey varsa konuşmak istese konuşurum. Senin ki gurur bence
İşte bunu aşman lazım bir yerden başla
Aş ben tüyo vereyim mesela ne yapmak istiyorsunda yapmıyorsun birinden başla
Ohoo sende şimdiden bu kadar inatsan dede olunca nasıl olacaksın
Dedeler inat olur ondan soyledim 😂😆
Benim babam öyle değil yani baba yüreği dayanmaz derler her seyi yaptırırsın
Evet
Niye naptım 😂
Kaybettim bir kere napıcaz 😆
Ortalıği sel götürdü Gökkuşağı yine yok
Gökyüzü bizim olmasın biz gökyüzu olalım ama işte olamıyoruz kara bulutlar izin vermiyor. Bak şimdi yandım kahve yapıyordum sakarlık
O yüzden yanmadım şimdi birisi ısrarla zile bastı dan dan dindon elini hiç çekmedi tam o sırada telefonda çaldı bir taraftanda yorum yapıyordum bir taraftan bilgisayara bir sey indiriyordum haaa birde lavas yapiyrodum ondan yandım hepsi karıştı yani ama o zile basandan oldu hepsi korkmuşum zaten aniden ses gelince
2 el 2 ayak 😂😆 5 parmaklıyım
Maşallah de. Hızlıyımdır 😂
Teşekkürler 😂😆
Uuuu çok konuştum yordum senide 😂😆
Hayır bak dikkatsizsin tv değil en son aylar once izledim tv bilgisayar 😂😆
😂😆
Kimse yok
Sen grup göktürkler önerdigim kizsin çok beğenmiştin şarkı onermiştim. Nasılsın iyi misin
Allaha şükür iyidir hafızam unutmam hiçbir şeyi 😂 bende iyiyim sağ ol 😂😆
Cevap
14Cevap
hayır kimse yok
vardır gibi senin
Kim vardır 🤣
9 takipcin var ya 1 mi oluyor 9
Takip ettiğim herkesle her an konuşacağım diye bi şey yok ki 🙃 hiç konuşmadıklarım da var
Tamam tamam 😂😆
🙃
Yok öyle birisi sitede sevdiğim var yazarsam ona yazarım bir tek.
sevdigin kim o biliyor mu
Biliyor ve niçkini açık edemem gerekte yok zaten başkaları bilse ne bilmese ne.
yok, yazmak istediğim kimse olmuyor hiç, olursa yazarım
Hayır yok yüzde doksanı engellemiş zaten neden yazayım ki 😂
Keşke öyle biri olsa da yazışsak arkadaşça dostça ama yok..
Yok ot gibi yaşıyoruz sitede
😂😆
İstediğim herkesle yorumlarda yazisiorum 😎
Var ama yazsam ne derim bilmiyorum
Hayır sadece görüş için burdayım
Yok öyle biri
Niye
Hayır yok
Dayıydın demi sen
nau nau
Niye
Yokk