Karşı cinste, ilk karşılaşmanızda ve görüşünüzde dikkatinizi neler çeker?

Kendisine gösterdiği özen, içi gülen gözler, davranışlarında o ilk buluşma heyecanı ararım. Bunlardan en az biri yoksa doğal değildir ya da yeteri kadar ilgisini çekmemişimdir. Kaçarım.
Giyim kuşam güzellik yakışıklılik ikinci plandadir benim için. Çevresindeki insanlara hayvanlara nasıl davrandigina bakarım en çok. Yolunun üstündeki bir çiçeğe basıp geçiyor mu yoksa dikkat edip yanından mi yürüyor izlerim...Örnek verdim tabi.. davranislari önemli. İki selam veremeyecekse insan yerine koymam valla.
Jest mimikleri benim dikkatimi çeker, bakışları vesaire ses falan evet duyuyorsun ama ilk olarak yüz geliyor önüne, direkt oraya odaklandığın için...
Ne demek :)
Cevap
11Cevap
Fizik güzelliği, zekası, konuşması, nazik olması, ve bana davranışları
Üslup, tavır, ses tonu, insanlarla olan iletişimi ve yaklaşımına bakarım daha çok. Bunun dışında ilk görüşte çok dikkat ettiğim bir şey yok.
Geriye bir şey kalmadı ki abla
@sssicaksutlukahvem
Şii çaktırmasana ama.🤫😂
Konuşma tarzı ve bakışlar.
Bu aralar işime odaklı olunca dikkatsizlik var. Bir şeye dikkat etmiyorum.
İlk önce yüzü dikkatimi çeker. Bakışlar ise bu noktada ilk odağım olur. Hal ve hareketleri de dikkatimin yöneldiği diğer kısım olur. 💫
Samimiyet, tavır, saygı, dürüstlük fiziksel olarak da gözler eller ve ses
Elleri, bakışları, gülüşü, giyim tarzı, sesi, sakalları, muhabbeti.
Giyim insanı çok ayrı karakterlere sokuyor. İlk izlenim için çok öneme sahip bence
6. hissim bana herşeyi söylüyor. Hiçbir şeye bakmama gerek yok. Yengeçim. Saygılar 😎
Boy, pos, endam 😂
Şaka şaka ben ilk tavırlara, davranışlara ve konuşma şekline bakarım
Benim çevremde tiyatro oyuncusu yok 😄
Teşekkürler. Kalbine zaten bakıyoruz ama hemen kendini göstermiyor mâlûm. Tanıdıkça görebiliyoruz tam olarak.
Hayırlısı diyelim ne yapalım 🤭
Allah razı olsun 🤭☺
Gülüşü, dişleri, konuşması, konuşurken gözlerime bakması ve beni gözlerimin içine bakarak dinlemesi kibarlığı özetle
Fiziği, Giyimi, bakışları, mimikleri
Giyimi gülüşü yapıcı oluşu
Tavırları tabii ki
Eşimin gözleri. 😇😇😇🤍🤍🤍🧿🧿🧿
Yüzü, elleri ve ses tonu.
Yüzü, bakışları, konuşması, ses tonu
Güzel kokması
Gülüşü bakışı
Gülüşü ve dişleri
Mavi gözleri ve aklı
Bakışlar. 👀
Poposu