Bazı durumlar vardır ki ''işte bu halin sevilesi'' deriz. Bizi mest eder aklımızı başımızdan alır. Yeter ki sevmeyi iste onun her şeyi tatlı olur, için çekilir ama bazı şeyler daha farklıdır.
Ben en çok genelde bir erkeğin sakin halini severim mantıklı halini severim ne bileyim böyle istek olarak yüksek hali benim hoşuma gider konuşunca böyle akıcı konuşuyorsa mantıklı konuşuyorsa beni güldürüyorsa komikse bu benim hoşuma gider o dönemlerde konuşacak birisine muhtaç olması benim hoşuma gider gider yani benim hoşuma gitmesi için bir çok sebep var
Bilmiyorum bir çok hali var ama sanırım en çok.. Böyle bir yerde otururken ortam ne kadar kalabalık olsa da sıkıntılı bir ortam olsa da onun orada yanımda olduğunu bu yüzden güvende olduğumu kimsenin kılıma zarar veremeyeceğini hissetmem... Ve onun bu hislerimin farkında bile olmaması ama o güveni veriyor olması...
Karşıt cinsin ayarını tutamazsın ki şu bunu sevsin olur dersin. 😃 Bizim açımızdan biz düz oldugunuz için ayrıntılara takılmayız. Sadakat ve sevgisi tam olsun.
Uyanır uyanmaz gözleri şiş bir şekilde dhaa doğru düzgün kendine bile gelememisken sıkı sıkı sarılıp öpüp "günaydınnn sevgilimm" dedigi zamanlar... O kadar tatlı oluyorki
Vücuduna dokunmak ayri bir haz verirdi şu an başından asagi kalçalarına doğru oksamak o tarifi imkansiz dokunuşlar sırtını bana dönüp uyurken onun sıcaklığını hissetmek onu koklamak ve öpmek gelde gülümse şimdi bir kedim bile yok hadi gülümse 😂
Merhametli olması anlayışlı ve kıyafetlerine karisilmamasini bu bölüm bana göre değil ilgili olması ona sadık olunmasını anlayışlı olması herseyine karışılmaması böyle ister erkekler kimki bu durumda ezikler :))
kadının duştan çıktığı ıslak saçlı halini seviyorum yeni doğum yapmış kadının kucağında bebeğiyle yatakta eşini beklediği görüntü güzel son olarakta orgazm olan bir kadının yüz ifadesini beğeniyorum