+1 yılSen fizik sormuşsun ama herkes şaire bağlamış 😂😂😂 arkadaşlar birine aşıksanız. Aşık insan bir şeyine aşığım diye anlatmaz. Tutulmuştur nedenini bilmez bence. Neydi şimdi fizik diyorduk. Aslında belli bir kalıp yok kafamda. Bazen küçük kalçada hoşuma gidebiliyor. Bazen aykırı basenli kadında. Kadından kadına değişiyor bazen bakışları bile aşırı çekici gelebiliyor. Aurası yetiyor fiziğine dikkat bile etmiyorsun. Kesin bir yer yok yani.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. fizik demişsin. ben zayıf hatunları begeniyorum. ortalama boylu hafif uzunca. 168 iyidir. kilosu 49 50 52 ince narin beyaz ten. cay bardagı gibi s harfi vucut. minik dısarı dogru popo washington portakalı büyüklüğünde gögüsler. renkli gözler. minik asyalı bir agız ama ince değil hafif dolgun al dudaklar. 36 no bebekleri kıskandırcak güzellikte narin ayaklar. survivorda kalsa 6 ay misal yani sıfır ilgi bakım makyaj ile bile erkeklesmiyecek kılsız vucut. bilekleri incecik tutmaya tutsan da zorlamaya korkacagın gibi. kucakta kolay tasınabilir estetik vucut. 10 cocuk dogursa bile aynı kız kalcak kilo almaz bu denecek bi fizik.
06 Yorumla- +1 yıl
Beni tarif etmişsin 😅
- +1 yıl
@Tazmanyacnvr bebek misin sen 😘
- +1 yıl
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKalbini seviyorum en çok
03 Yorumla- +1 yıl
Güzel
- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkürler
- +1 yıl
Rica
+1 yılİnce bel ve güzel gözler
22 Yorumla- +1 yıl
🥰❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüreğini severim merhametini özgür ruhlu olucak erkeğini baymayacak gözlerine baktığın da aynaya ihtiyacın olmayacak sebepsiz seni seviyorum diyecek sokak ortasın da çocuklar gibi şen olucak öyle çıtkırıldım olmayacak kaybolucaksin kokusunda parfüme ihtiyacın olmayacak fiziğe gelince 1.65 1.75 boyların da olacak kilosu 55 i gecmeyecek esmer olucak hafif bugday tenli olucak beli ince gözleri büyük olucak dudaklarını öptün mu yemeklerin tadı anlamsız gelecek ha bi de öyle güneş gibi bakacak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yüreğini seviyorum sevdiğim kadının her yeri bana güzel gelir cennet bahçesinde olurum. Cinsellik gelip geçici hevestir ama yüreğini sevdiğim kadın bir ömürdür benim için duyguları zekası ağırbaşlılığı sadakatı sevgisi daha çekici gelir bana
00 Yorumla
+1 yılFizik odaklı ilerlemek bir ilişkide en büyük zedeleyici bir şey. Kilolu biri sevgilin ise ona pat diye kilo ver demek çok yanlış bir davranış. Belkide hastalık , ilaç, neden strese girdiği ile ilgili ön bilgi edinilirse eğer kendi tercihine bırakılması taraftarıyım. Yani kendisinin istediği en uygun form hangisi ise sorularak cevabı alınabilir bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Fizik nasıl olsun sorusuna inan hiç bir cevap bulamıyorum çünkü hiç hayal bile kurmadım, hep kalbi güzel biri olsun istedim yıllar sonra üniversite de hayatım boyunca tek etkilendiğim biri çıktı gayet güzel ilerliyoruz ,
+1 yılBen uzun zamandır spor yaptığım için fit sıkı bir vucut tercih ederim, bana ayak uydurabilmesi için görsellik önemli benim için, keskin hatlar, iyi kalça ve bel orantısı
00 Yorumla
+1 yılBen bir erkeğin merhametini zekasını hoş sohbetini nezaketini severim.
Fiziksellik konusuda değişkenlik gösterir.01 Yorumla
+1 yılBoy kilo orantılı olan her kızı severim. Zayıf demiyorum bak dikkat et Boy kilo orantılı. Yani baliketli olsa daha iyi
05 Yorumla- +1 yıl
Çok mu zayıfsın
- +1 yıl
?
+1 yılFake olmayan? 🤨
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılBacakları ve memeleri bakımlı bacakları olan bir kadın beni köle yapabilir. Yasa kocaman memeleri olan biri
00 Yorumla
+1 yılAllah Yaratmış Sonuçta Çokta bize bisi düşmuyor çok kilolu olmaması iyi olur sonuçta sağlık açısindan kilo iyi değil
00 Yorumla
+1 yılKalbi. Mevlana’nın dediği gibi “Bitkinin güzelliği, tohumun iyiliğinden, insanın güzelliği ise kalbinden gelir.”
00 Yorumla
+1 yılDüşünce yapısı, nelere güldüğü, gülüşü ve kokusu.
02 Yorumla- +1 yıl
tersi de aşırı abartılı ve şımarık kadından hiç hoşlanmam
+1 yılBu bir bütün gülüş, konuşma, fizik (manken gibi ince olmasın tabi) hepsi hoş ve güzel olsun
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGülüşünü severim.
Fizik konusu değişkendir.
cut.01 Yorumla
+1 yılSpesifik bir fizik olmuyor beğendiğim birisini beğeniyorum onun fiziği en sevdiğim fizik oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ne kazandım
+1 yılİnce bel biraz kalın kalça ortalama bacaklar kısacası orantılı olmalı. Kum saati fizikler ve hafif kalkık popo kadınlara en çok yakışan vücut tipi.
31 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. ben kadını olduğu gibi severim orası burası değil sadece, sevilecek o kadar yeri varken üstelik sadece bi kaç yere odaklanmak saçma
01 YorumlaSaçlar, gözler. Bunlar tabii aşık olduktan sonra dikkat edeceğim özellikler
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFit bir vücut.
Ele avuca sığan göğüs.
Biraz büyük kalçalar.00 Yorumla
+1 yılzayif ve minyon olmasi lazim en etkilisi kalca
00 YorumlaBel ve göğüsler en önemlisi kıvrımlı bi bel ve güzel göğüsler beni benden alır
00 Yorumla
+1 yılFiziktik ziyade beden dili tavırları sohbeti oturup kalması davranısları çok daha önemli
🥂00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Eğer olsaydı beni seven kalbini severdim
16 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçları seviyorum ben ipek gibi böyle öpmek okşamak çok seviyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe oldu
Güzellik & Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. aptal hareketleri olup olmamasına ve parasını neye harcadığına ve arkadaş çevresine bakarım
00 Yorumla
+1 yılKüçük goguslu hafif dik popolu kişisel temizliği iyi olan kızlar genelde iyidir
03 Yorumla- +1 yıl
Senin resmini çizdim
- +1 yıl
Altın oranina sahip vucut
Nedense son zamanlarda sporcu veya minyon dikkn çekiyor
011 Yorumla
+1 yılÖzelden bir sorum olacak size? ( abaza değilim )
00 YorumlaAçık olayım göğüslerini severim ve dudaklarını
00 YorumlaDış görünüş ile kesinlikle ilgilenmem. Bana yeter ki içi güzel olsun.
00 YorumlaVazgecilmezim kum saati gibi vucudu olucak ve etli sarlik olmicak sert olcak bole
01 Yorumla
+1 yılGÖZLERİNİ ÇÜNKÜ BİR TEK ORADAN ANLIYORUM YALAN SÖYLEYİP SÖYLEYEMEDİĞİNİ
00 Yorumla
+1 yılĞöğüslerini severim beyaz diri ve büyük olmalı
00 Yorumla
+1 yılSaçlarını , gözlerini, yüzünü , ellerini ve ayaklarını
00 Yorumlaİnce bel, büyük kalça.
01 YorumlaGözler ve olgun göğüsleri severim
02 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bakan yüzü ve gözleri dikkatimi çeker.
02 Yorumla- +1 yıl
😉😉
- Güzellik & Bakım konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılMinyon ve büyük göğüsler..
01 Yorumla fiziğine çok dikkat ederim
05 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kum saati ya da balık etli
07 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılKum saati formu çok hoş bana göre.
09 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılGöğüslerini ve ince belini ve kalçalarını😅
11 Yorumlagüzel gülen gözleyini
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSeni fiziğin gibi olacak 😁
00 Yorumla
+1 yıl38 beden en guzeli
00 Yorumla
+1 yılİnce bel güzel ellere bayılırım
00 Yorumla
+1 yılbalık etli olması guzeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBalık etli hagfif kilolu ben kilolu seviyorum tontis yanaklı
00 Yorumla
+1 yılFizigi duzgun biraz balik etli olabilir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılDusuncesi ve karakteri
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Fiziği geçtik artık dürüst ve paracı olmasın yeter
00 Yorumla
+1 yılÖnce kalbini sonra bedenini,
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce gözleri sonra fiziği
00 Yorumla
+1 yılZekasını, merhametini
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgözlerinin saçının tuzunun ve tüm vücudunun güzelliğini severim
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. kum saati tipleri severim.
02 YorumlaYüreğinin guzelligini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalça bacak göğüs boyun
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkalçalar çok önemli ince bel güzel kalçalar
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılfizik aslında tutkulara kapı açar seçimlerde ona göredir
Gizli Üye(30-35)+1 yılMinyon, dolgun
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle misin
Cevap sahibi+1 yılUzun mu baya
Cevap sahibi+1 yılAnladım