Aşk İlişkileri Neyi fısıltıyla söylemenize rağmen sevdiğinizin kulaklarında yüksek sesle duyulur? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Aşk işte siz fısıltıyla söylersiniz karşı taraf yüksek perdeden duyar yapacak bir şey yok..#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ Neyi fısıltıyla söylemenize rağmen sevdiğinizin kulaklarında yüksek sesle duyulur? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bu zamanda böyle insanlar va mı cidden. 😃Hiç sanmıyorum. Fısıltıyı bırak avazın çıktığı kadar bağırsan da gün gelir giderken arkasına bile bakmazlar. Sesini duyan bile olmaz der bir bilge şair. 🤣🤣🤣 Sonra da çıkıp aşka suç atarlar. 😃 2 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Dedi Valentino 😅😅 ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Ben mi demişim. 🤣🤣🤣 ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Teşekkürler... tuba-sueda +1 yıl Ricalar 🙏
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Fısıltı tılsımı🤣 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Çok bağıran az duyulur 😅😅 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Doğrudur Yorumla
yyarramiyes Takip Et Xper 2 Yaş: 62 +1 yıl teyze sen yüksek sesli konuşmayı bile duyamazsın artık ne fısltısı falan 1 1 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Eiglik 😂😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. onu sevdiğimi söylesem mesela 1 2 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Müthiş olur 🤭 Yorumla aysekaptan +1 yıl ♥ Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Şerfsizmişsin olur sanırım.. 1 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Karii çay suyu koydunmu😄 1 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Sanane 1 4 Yorumla tuba-sueda +1 yıl EÖG lük görüş Açılımı: En Öküz Görüş 😂😂 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Bunu sen mi icat ettin 😂😂 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Sanane 😅😅 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Nedennn bananeeeee 😂😂 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Seni seviyorum. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar