1 sene sevgiliydik. Yanıma yakışmazdı, çirkin, kısaydı. Bana bağlı kalır, değer verir hayatta bırakmaz diye şans verdim. Hep prenses gibi davrandı. Kötü günlerimde yanımda oldu. Ailesiyle tanıştırdı, yüzük taktı. Meğer hepsi ilişki içinmiş. Karşı çıktım ama merak ediyor diye yüzeysel kabul ettim. O gün kustum, bişey yaşamadık "Senden soğudum terk ediyorum" dedi. Ablama birkaç ay sonra "Onu koruyup kollayın, bir zarar gelmesin. Ben onu sevmiştim çok iyi birisi" demiş. Anladı tabi benden daha enayisini bulamayacağını.
Neden sırtımdan vurup gitti 2 sene oldu anlamadım 🤷🏻♀️ Halen sevgilisi olmamış. Kendini maçlara veriyor, sizce ufak da olsa pişmanlık yaşar mı? Hayatta en büyük kazığı ondan yedim sayesinde gözümü açtım 😊
Neden sırtımdan vurup gitti 2 sene oldu anlamadım 🤷🏻♀️ Halen sevgilisi olmamış. Kendini maçlara veriyor, sizce ufak da olsa pişmanlık yaşar mı? Hayatta en büyük kazığı ondan yedim sayesinde gözümü açtım 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çirkin erkeği seversen dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanar egolanir hatta yeri gelir kendisini senden üstün görür uzak durmani öneririm
Kesinlikle öyle hatta bu kız bana bakarsa herkes bakar diyip göz açıyorlar
Sende hata var kimseyi tipiyle yargılamıyorum fakat davul bile denge dengine yani özellikle soruda da dediğin gibi böyle zırto kişilerle konuşmaya küfür etmeye bile gerek yok engelle direk
maalesef iyi kalpli biri olduğum için tipe falan hiç bakmadım. Zaten ilk sevgilim olduğu için 19 yaşında bodoslama karar vermişim millet bu seni hiç bırakmaz diyodu ama çocukta fena çene vardı. Çenesi olan insan her şeyi yapabilir onu öğrenmiş oldum 🙄
Çirkin bir erkek olarak objektif yorum yapabilirdim. Ama konu çok derinmiş. Sen de baya etkilenmiş görünüyorsun. Böyle bir olaya yorum yapmam.
Ne çirkini haksızlık etme kendine yüzün burnun gayet düzgün sadece bakımla değişebilir insan. Fakat onun gibi tipler kaç ameliyata girerse girsin kurtarmaz 😂 maalesef bir dönem travma yaşadım evden çıkamadım kafamda senaryolar kurardım, şok olmuştum. burada anlatmadigim bişe daha var zorla tecavüz etmeye çalışmıştı ama başaramadı. İnsan güvendiği kişiden darbe yemesi kötü sayesinde akıllandım önceden olacakları tahmin ediyorum
Iliski kotuye gidebilir. Toksik iliski halini de alabilir ama tecavüz girisimi beni gerdi. Onun bu srefsizliği adına ben senden özür dilerim.
Yüzeysel yaşadıktan sonra direkt soğudum mu dedi ya
Yüzeysel yaşayamadık o gün eve gitmeden önce soğumuştu çok belli ediyordu zaten. Ben panik yapıp kustum baya kötü oldum o gün terk etti daha göremedik yüzünü 😂
Kustun diye soğudu belkide. ya da ondan miden bulandı gibi düşünmüş olabilir. O yüzdende kırmak için soğudum senden diyip ilişkiyi bitirmiş olabilir. Erkekler cok tuhaf şeylere takılıyor.
Aynen ondan igrendigini düşündü bence
Ben olsam düşünürdüm yani tam bir şeyler olacakken karşımdaki insan kussa kovardım herhalde
Bende valla panikten dese bile inanmazdim
Aynen
Gerçi iğrenilecek biride değilim ya
Seviyorsa zaten pişman olur sevmiyorsa terk etmiş zaten hiç pişman olmaz sevse birakamazki
Çirkin erkek değil her bir birey terk edilirse üzülür yani
Çirkin erkek terk ederse diye sormuştum, terk edilirse değil 😊
Yani şimdi çirkinlik görecelidir yani sana göre çirkin başkasına göre yakışıklı olabilir bu durumu gözden çıkarma :)
Yok hangi gözle bakarsan bak kurtarmıyor 😂 1.68 boyu, önde giden göbeği, gözleri koalaya benziyodu, esmer çingene gibiydi küçümsemek için demiyorum herkesi Allah yaratmış. şu an fotosunu atamam çünkü. Hiçbir kız onu sevmez o tiple uzun bir zaman daha manita bulamaz ama bizim gibi kızların değerini bilemiyolar konu evliliğe gittiği için korku salıyor 😂
Umarım ikiniz içinde hayırlısı olur çok mutlu olursunuz hayatınızda
Ona niye dua ediyosun ki ben hep beddua ediyorum yani Allah bana bilerek yaptığı kalleşliklerin hesabını bir gün soracak ona ya bu dünyada ya ahirette çıkıcam karşısına 🙏
Medeni halimi bozmak istemedim :) Allah sana çok mutluluk versin inşallah çok mutlu olursun prensesler gibi bir hayat yaşa umarım :D Daha fazla güzel yorum yapmıyorum düşme diye ahaahahh
Haha peki Allah razı olsun çok sağol 😊
İnsan banada eder hahahaah şu an bana bir güzel dilek ve çikolata borcun var haberin olsun
Çirkin geliyorsa neden bu kadar taktın o da ayrı mesele onunda abazanlığıda ayrı mesele hahahaha
yanıma yakışmazdı çirkin kısaydı 🚬
Evet küçük enişte diye dalga geçerdi herkes pandam diye severdim yani çirkin kısa seviyordum olamaz mı tabi ağzımıza edilmeseydi keşke 😂
sende boy kaç
Benim 1.75, eski sevgilim 1.68 di kulağıma geliyodu
nasıl dayndınki
nesi seni ona çekti
anlayamıyorum..
İlk sevgilimdi, tip falan hiç anlamazdım. Aslında halen de pek anladığım sayılmaz. Sonuncu sevgilim de çirkindi 😂 Bende bağlanma sorunu var. İlk buluşmada kahve içtik diye bağlandım sonra birakamadım, bir süre sonra yüzsüzce hesabı sen öde sen ısmarla derdi, tamam derdim. Benim gibi enayi cidden bulamaz şimdi düşündüm de 🤦🏻♀️
boy en önemli uyum we görselliktir
bir kahwe ye nsll bağlanırsın ki..
şimdi sildin mi ikisini
Tabiki sildim ikisi de birbirine benziyordu zaten nerden çıkıyor böyle tipler karşıma ikincisi daha beterdi ruhsal sağlığımla oynadı ayrı bir travmaydı 🤦🏻♀️ Olaylara duygusal baktığım için bağlanıyorum tamamen mantıksal bakmak lazım bunlar tecrübe Allah iyi insanlarla karsilastirsin bizleri
iyi insanlar, iyi insanlarla..
sendeki boy inan on kızdan bazen
hiç birinde olmayacak bir güzellik
ve sadeliktir.. arkadaş seçiminde
daha seçiçi olmalısın..
caney az bakk
Efendim
nasılsın burada mısın
Yaş kaç
21 yaşındayım
Senin gözün zor açılır